MASTERCLASS

Afvallen zonder Dieet

Blijvend en gezond afvallen is zoveel meer dan alleen maar anders of minder eten

28 februari 2023, 19.30-21.15 uur

Tijdens deze masterclass ontdek jij wat je nodig hebt om blijvend en gezond af te vallen. Nagenoeg iedereen denkt aan minder eten en streng zijn als ze wil gaan afvallen. Het is een tijdelijke oplossing die prima werkt. Als je verlangt naar een blijvend resultaat, dan is er meer nodig. De masterclass Afvallen zonder Dieet gaat over meer dan alleen anders eten. 

Hormoonbalans

In de masterclass deel ik alles over de gezonde slanke leefstijl in de breedste zin van het woord. We gaan het hebben over voeding, hormonen en je brein.

Hoe breng je je eetpatroon in een (h)eerlijke gezonde balans waarmee je je ideale gewicht gaat bereiken.

fittWelke invloed hebben je hormonen op je gewicht en hoe zorg je ervoor dat je dankzij je hormonen vet gaat verbranden.

Hoe beïnvloeden je gedachtes je eetpatroon en hoe zorg je ervoor dat je met je gedachtes een nieuwe gezonde relatie met eten gaat creëren. We gaan een oefening doen waarbij ik je help om jouw oneindige doel te creëren, precies zoals ik ook heb gedaan. 

Wat ik je gun is dat ook jij blijer, gezonder, slanker wordt met (h)eerlijk eten uit de supermarkt. We maken er een gezellige, leerzame avond van met veel informatie, tips, tricks en weetje. En natuurlijk met heel veel praktische handvatten waarmee jij direct na de masterclass aan de slag kan gaan.

Vrouw in Balans is een leefstijl. Een unieke leefstijl voor iedere vrouw, waarmee ook jij met (h)eerlijk eten uit de supermarkt je ideale gewicht kan bereiken en behouden.

Wil jij erbij zijn?

Masterclass Afvallen zonder Dieet

28 februari 2023, 19.30 – 21.15 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Smalle Haven 199, 5211 TK  ‘s-Hertogenbosch

€ 22,50, inclusief koffie, thee, cappuccino en iets lekkers

×