Teveel vrouwen hebben last van hun gewicht, hormonen en weten gewoon niet meer wat ze kunnen eten of moeten doen. En dan helpt alle informatie die je op internet kan lezen en al dat eten in de supermarkt ook niet echt mee. Het kan ook anders. Hoe, dat ga ik je uitleggen op deze dag. Tijdens de live dag geef ik heel veel informatie en inspiratie. Alles wat ik je deze dag leer kun je meteen in de praktijk gaan toepassen. Hoe werken je hormonen, welke voeding heb je nodig? Wat is de invloed van je gedachtes op je hormonen en relatie met eten. En dat allemaal met (h)eerlijk eten uit de supermarkt. Natuurlijk zal ik ook mijn eigen ‘oude en nieuwe’ relatie met eten en mezelf met je delen. Want ik weet dat als ik het kan, jij het zeker kan.

Voor wie?

Voor vrouwen vanaf 35 jaar. Dit is de leeftijd dat er meer klachten en kwaaltjes komen. Denk aan prikkelbaarheid, aankomen, niet kunnen afvallen, vermoeidheid, bloedsuikerrips, eetbuien. Er zijn zoveel vrouwen die gewoon niet meer lekker in hun vel zitten en van alles al hebben geprobeerd, maar nooit de blijvende oplossing hebben gevonden. Op zondag  nemen ze zich voor om vanaf maandag echt goed op te gaan letten, maar voor het einde van de week is alles weer zoals het was. Teveel vrouwen schamen zich hiervoor en durven hier met niemand over te praten. Maar wist je dat het samenspel tussen voeding, hormonen en je brein kan worden gerest!!!

Speciaal voor jou, als jij opzoek bent naar de (h)eerlijke blijvende oplossing, gewoon omdat je wel weer happy met jezelf wil zijn, heb is deze live dag. Het wordt een inspirerende dag voor een kleine groep vrouwen van maximaal 10 vrouwen zodat ik je ook echt persoonlijk aandacht kan geven. Deze dag deel ik mijn kennis met je over hormonen, voeding, brein en afvallen zonder dieet. Want ik wil dat jij na deze dag meteen alles wat je hebt geleerd in de praktijk kan gaan toepassen, zodat ook jij weer gewoon happy met jezelf kan zijn.

Hoe ziet de dag eruit?

 • Tussen 9.30 en 9.50 uur is de inloop waar koffie, thee, cappuccino en iets lekkers voor je klaarstaat.
 • Om stipt 10.00 uur starten we met ‘zet je dieetbril af en de (h)eerlijk gezond leven bril op’.
 • Hierna gaan we samen genieten van een (h)eerlijke gezonde lunch.
 • Na de lunch gaan we aan de slag met ‘het creëren van jouw gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten‘.
 • Aan het eind van de dag is er ruimte voor persoonlijke hormoon-, en gezondheidsvragen.

Na de live dag

 • Kan je de strijdbijl met eten en jezelf begraven
 • Ken je het geheim van de magische samenwerking tussen voeding, hormonen en je brein
 • Heb je praktische tips en tools in handen waarmee je direct aan de slag kan gaan
 • Heb je antwoord gekregen op persoonlijke vragen
 • Je bruist van energie, je voelt je gesteund omdat je met een leuke groep gelijkgestemde vrouwen was
 • Je weet hoe je een nieuwe relatie met eten en jezelf kan opbouwen, je hormonen voor je kan laten werken en het afvallen op gang kan brengen
 • Je bent geïnspireerd, gemotiveerd en hebt zin om aan de slag te gaan

Programma

Datum:       Zaterdag 13 november 2021

Tijd:            10.00 – 16.30

Lokatie:      Claudia’s (h)eerlijke gezonde coachhuiskamer

                   Koningsweg 42

                   ‘s-Hertogenbosch (op 500 meter afstand van het station en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving)

Prijs:           197,–

Wil jij graag bij deze dag zijn? Reserveer dan snel je plekje.