LAAT JE HORMONEN VOOR JE WERKEN

Live met Claudia, 18 januari 2020

AFVALLEN IS MEER DAN ALLEEN MAAR ANDERS ETEN…

Het zijn je hormonen die uit balans zijn waardoor je nu niet happy bent met jezelf. Het zijn je gedachtes die je keer op keer saboteren.

Bijna iedereen wil gezonder, slanker en fitter zijn, maar bijna niemand weet hoe je dit blijvend gaat bereiken. Hoe kan je ervoor zorgen dat je dit zelf bereikt, het liefste op een makkelijke manier met (h)eerlijk eten uit de supermarkt?

Mijn naam is Claudia Vesters en 6 jaar geleden nam ik het besluit om afscheid te nemen van mijn VET ONGEZONDE lichaam en (h)eerlijk gezond, fit, energiek en licht te worden. Ik ben in de wereld van voeding, mindset, leefstijl en  hormonen gedoken.

Ik ontdekte het verschil tussen (h)eerlijk en oneerlijke voeding, leerde hoe ik gewoon in de supermarkt mijn boodschappen kon blijven doen. Leerde ‘anders denken’ om zo het stemmetje in mijn hoofd in mijn voordeel te laten werken. Alles wat ik leerde ben ik gaan toepassen en het heeft mijn leven voorgoed veranderd. Het werd mij duidelijk hoe het lichaam werkt en hoe ik hierop zelf invloed kon uitoefenen.

Het zijn je hormonen en mindset die het je nu lastig maken. Je ontdekt en leert tijdens de live dag hoe jij ze voor je kan gaan laten werken.

Laat je hormonen en gedachtes voor je werken, dit is wat je gaat leren:

Hoe je de regie terug krijgt over jouw leven.

Luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen èn hoe je je hormonen weer voor je laat werken.

Hoe je de positieve mindset krijgt waarmee met normaal eten uit de supermarkt je doel gaat bereiken.

Hoe je van Dromen naar Doen gaat. Praktisch, inspirerend, realistisch, ga je aan de slag met het maken van je eigen plan.

Hoe ‘de wet van de aantrekking’ je gaat helpen om jouw droom waar te maken.

Mijn persoonlijke 12 stappenplan waarmee ik mijn leven heb veranderd.

Deze dag is voor jou als je:

Afscheid wil nemen van de kilo’s die je nu teveel hebt èn wil bruisen van energie.

Weer lekker in je vel en kleding wil zitten, happy zijn met wie je echt bent.

Het diëten voorbij wil gaan.

Een ontspannen relatie met eten wil hebben.

Het goede voorbeeld aan je kinderen wil geven.

Verlangt naar een krachtige en positieve mindset.

Zelf de regie in handen wil hebben èn kiezen voor hoe jij je wil voelen.

Ik ga je leren wat ik heb geleerd, hoe ik nu leef!

Ik ga je alles leren wat je nodig hebt om af te vallen. Ik leer je welke voeding uit de supermarkt je nodig hebt om jezelf gezonder, fitter en energieker te eten. Ik ga je vertellen waarom deze voeding zo belangrijk is. Ik leer je hoe je zelf bepaalt wat en hoeveel je eet, zodat je niet langer afhankelijk bent van dieten en hypes.

Je ontdekt welke gedachtes, mindset, je nodig hebt om te gaan leven als de gezonde, energieke en slanke vrouw die jij wil zijn.

Na deze live dag weet jij dat je alles kan en mag eten, omdat jij weet hoeveel eten jouw lichaam nodig heeft. 

  • Je leert hoe je weer kan genieten van lekker en voldoende eten.
  • Je ontdekt wat voor jou belangrijk is en waarom.
  • Je leert hoe je omgaat met dat stemmetje in je hoofd.
  • Je leert weer kiezen wat jij echt wil.
  • In een kleine, veilige groep krijg jij de ruimte om je verhaal te delen.
  • Er is alle ruimte tot het stellen van vragen.
  • Motivatie, positieve energie en inspiratie.
  • Je kan alles wat je leert direct in de praktijk brengen.

Het wordt een leuke inspirerende en motiverende dag voor jou en/of je zus, vriendin of collega. Ik ga er een hele leerzame, gezellige en geheel verzorgde dag van maken waar jij de kick start krijgt voor jouw eigen gezonde, energieke en lichte leven. Je leert hoe je afvalt met (h)eerlijk eten, dus zonder streng dieet, dure pillen, poedertjes of shakes.

Verder is belangrijk om te weten:

De live dag gaat over het echte leven van vrouwen zoals jij en ik.

Praktisch, motiverend, inspirerend, vol eerlijkheid over de uitdagingen van het leven die we allemaal hebben.
Zorg dat je erbij bent als je behoefte hebt aan inspiratie, praktische tips en een liefdevolle schop onder je kont en van 2020 het jaar wil maken waarin je jouw doel gaat bereiken.

Datum: 18 januari 2020

Tijdstip: 10.00 uur – 16.30 uur, inloop vanaf 9.30 uur. Inclusief koffie (ja ook cappuccino), thee, lunch, lekkers, werkboek

Locatie: Bij Claudia thuis of in de omgeving van Den Bosch.

Tickets:

Singleticket Live met Claudia Nu € 99,– i.p.v € 149,–

Combideal Vrouw in Balans Online & Live met Claudia, Nu € 396,– i.p.v. € 496,–

Single ticket

Live met Claudia,

18 januari 2020

Combideal

Vrouw in Balans Online &

Live met Claudia, 18 januari 2020

#WAT ANDEREN ZEGGEN, zij waren bij de live dag september 2019

Het was een prachtige dag!

Veel geleerd! Bedankt lieve Claudia!

Marjan

Een hele fijne dag met lieve mensen en veel kennis en inspiratie om andere keuzes te maken en gezonder en energieker te worden 🙏

Martine

Nogmaals dank voor de heerlijke, inspirerende, bruisende dag van vandaag! Ik heb er enorm van genoten!

Liefs van Diana 🌹🍀

Vrijdag was voor mij top. De volgende keer ben ik er zeker weer bij. Hoe dan ook, dat plan ik in.

Annuska

Bedankt voor de inspirerende dag!

Een eye-opener.

Ik ga het doen.

Leonie

Share This