live dag ‘WORD JE EIGEN VOEDINGSCOACH’

23 maart 2019

Is het je grote verlangen om weer lekker in je vel en kleding te zitten?

Je bent niet blij meer met je lijf. De vrouw die je in de spiegel ziet, is niet de vrouw die je wil zijn. Je voelt dat, nu je ouder wordt, er van alles aan het veranderen is in je lichaam. Je bent moe, aan het einde van de dag ben je zo moe dat je ogen gelijk dichtvallen als je eindelijk op de bank ploft.

Omdat je zo graag wil afvallen heb je al zoveel diëten geprobeerd. Je weet het allemaal wel en toch lukt het niet. Je voelt dat er meer nodig is dan alleen maar anders eten om je ideale gewicht te gaan bereiken. Als het gaat over je werk en je carrière heb je geen twijfels. Je zorgt goed voor iedereen, behalve voor jezelf.

Het eerlijke antwoord is dat nu je voeding, hormonen en leefstijl uit balans zijn waardoor het je niet lukt.

Als je verlangt naar het moment dat je eindelijk, weer straalt, meer energie hebt, gezonder en fitter bent, dan is nu de tijd aangebroken om te leren wat je wel nodig heb. Zodat je net zoals al die slanke vrouwen, zonder schuldgevoel kan genieten van een glas wijn. Of dat stukje chocolade kan eten. Je weer blij wordt als je naar jezelf kijkt.

Het is tijd om het anders aan te gaan pakken. Geen strenge diëten, afvalpillen of shakes meer. De tijd is aangebroken om weer normaal te gaan eten. Om te leren hoe je zelf bepaalt wat en hoeveel je eet, maar niet meer teveel eet.

De tijd is aangebroken om weer goed voor jezelf gaan zorgen.

Door te leren luisteren naar je lichaam en te leren welke voeding het nodig heeft, zorg je ervoor dat:

 • Je klachten verdwijnen, je wordt energiek, fitter en gezonder.
 • Je goed voor jezelf zorgt zodat je weer lekker in je vel en kleding zit.
 • Je de energie hebt om goed voor iedereen te zorgen.
 • Je weet dat je geen eten meer nodig hebt om je gelukkig te voelen.

Zijn jouw hormonen uit balans?

Herken je dit:

Je komt ieder jaar weer een paar kilo aan, terwijl je hetzelfde blijft eten.

Afvallen gaat moeizaam, een dieet kan je niet lang volhouden.

Je voelt je opgejaagd, zit niet lekker in je vel.

Je slaapt niet goed, komt niet uitgerust uit bed.

Je hebt een wattig en/of onrustig gevoel in je hoofd.

Je hebt last van eetbuien, de drang naar zoet, zout of vet omdat je energie nodig hebt.

Je voelt je opgebrand en hebt vaak een kort lontje.

Je hebt, vaker dan je lief is, last van stemmingswisselingen.

Je baalt van je buik, je lovehandles.

Je hebt een regelmatig een opgeblazen gevoel in je buik.

Herken je dit, dan is de kans groot dat jouw hormonen uit balans zijn.

Veel vrouwen denken dat ze alleen maar minder hoeven te eten en meer te bewegen om af te vallen. Het klopt dat je minder calorieën nodig hebt dan je verbruikt om af te vallen. Maar er is meer aan de hand, namelijk je hormoonhuishouding. Zijn je hormonen niet in balans, dan is afvallen en lekkerder in je vel en kleding zitten een lastige zaak.

 Wat zijn hormonen?

Hormonen zijn kleine stofjes die als een soort boodschappers je cellen vertellen wat ze moeten doen. Alle hormonen moeten met elkaar kunnen samenwerken en in de juiste hoeveelheden aanwezig zijn. Hormonen hebben een grote invloed op hoe je je voelt, wat je eet, je gezondheid en je gewicht.

Met gezonde, normale voeding uit de supermarkt kan je je hormonen weer in balans brengen. Zodat je beter in je vel en kleding komt te zitten en je ideale gewicht gaat bereiken.

Als je hormonen in balans zijn dan:

Zit je weer lekker in je vel en kleding en bruist van energie.

Bereik je je ideale gewicht zonder streng dieet.

Je hebt geen stemmingswisselingen meer.

Je hebt rust in je hoofd, kan beter nadenken en beslissingen nemen.

Je bent weer de leuke vrouw, moeder die jij wil zijn.

Geef jij het goede voorbeeld aan je kinderen.

Live dag ‘Word je eigen voedingscoach’

Ik ga je alles leren wat je nodig hebt om af te vallen. Ik leer je welke voeding uit de supermarkt je nodig hebt om jezelf gezonder, fitter en energieker te eten. Ik ga je vertellen waarom deze voeding zo belangrijk is. Ik leer je hoe je zelf bepaalt wat en hoeveel je eet, zodat je niet langer afhankelijk bent van dieten en hypes.

Je ontdekt welke gedachtes, mindset, je nodig hebt om te gaan leven als de gezonde, energieke en slanke vrouw die jij wil zijn.

Na deze live dag weet jij dat je alles kan en mag eten, omdat jij weet hoeveel eten jouw lichaam nodig heeft. 

 • Je leert hoe je weer kan genieten van lekker en voldoende eten.
 • Je ontdekt wat voor jou belangrijk is en waarom.
 • Je leert hoe je omgaat met dat stemmetje in je hoofd.
 • Je leert weer kiezen wat jij echt wil.
 • In een kleine, veilige groep krijg jij de ruimte om je verhaal te delen.
 • Er is alle ruimte tot het stellen van vragen.
 • Motivatie, positieve energie en inspiratie.
 • Je kan alles wat je leert direct in de praktijk brengen.

Het wordt een leuke inspirerende en motiverende dag voor jou en/of je zus, vriendin of collega. Ik ga er een hele leerzame, gezellige en geheel verzorgde dag van maken waar jij de kick start krijgt voor jouw eigen Leven Zonder Dieet. Je leert hoe je afvalt met normaal eten, dus zonder streng dieet, dure pillen, poedertjes of shakes.

 

Happiness is not out there,

it is the energy in you!

Good FOOD, Good MOOD, Happy HORMONES, Healthy WEIGHT

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER DE LIVE DAG

Is deze live dag wel geschikt voor mij

Deze live dag is geschikt voor vrouwen die graag willen afvallen. De vrouw die gezonder, fitter en energieker wil worden met normale voeding uit de supermarkt. De live dag is geschikt voor vrouwen vanaf 35 jaar en ouder. Ben je jonger en heb je het brandende verlangen om weer lekker in je vel en kleding te zitten, neem dan contact met mij op. Dan kunnen we samen bekijken of deze dag bij je past.

Is dit wel vol te houden voor mij?

Ik leer je wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel en kleding te zitten. Je hebt geen ingewikkelde recepten nodig. Ik leer je hoe jezelf de goede producten kiest. Dit doe ik op een praktische en duidelijke manier. Ik hou zelf van eenvoud, geen moeilijke taal, maar gewoon simpel, duidelijk en de realiteit.

Waarom is dit geen dieet, wat is het verschil?

Bij een dieet bepaalt iemand anders wat en hoeveel je moet eten. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit niet vol te houden is op de lange termijn. Ik leer je hoe je zelf bepaalt wat en hoeveel je gaat eten. Wat je hiervoor nodig hebt, hoe je dit in de praktijk doet en welke voeding en welke hoeveelheid voeding jouw lichaam nodig heeft. Daarnaast leer je hoe je kiest vanuit hoe jij je wil voelen in plaats van dat jij je laat leiden door situaties.

Ik ben niet alleen ervaringsexpert, maar heb een schat aan kennis opgebouwd door alle opleidingen die ik de afgelopen jaren met succes heb afgerond. 

Wat is het voordeel als ik kies voor de live dag inclusief 1-op-1 coaching

Tijdens de live dag leer ik je alles wat je nodig hebt om met normale voeding uit de supermarkt jezelf gezond, fit, energiek en slank te eten. Ik ga je uitleggen wat je nodig hebt om de levensstijl te krijgen die past bij hoe jij je wil voelen, de vrouw te zijn die jij wil zijn.

Tijdens de 1-op-1 coaching begeleid ik je om alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Je hoeft het niet alleen te doen, je kan op mijn steun rekenen. Per Whatsapp kan je mij altijd bereiken. Je hebt daarnaast, levenslang, toegang tot de besloten facebookgroep. Iedere week geef ik minimaal 1 keer een live coach call in deze groep. In deze groep inspireren, motiveren en steunen we elkaar. Heb je vragen dan kan je die uiteraard ook altijd in de facebookgroep stellen. 

Omdat ik zelf een aantal jaren geleden door hetzelfde proces ben gegaan weet ik wat je tegenkomt op de weg naar je nieuwe levensstijl. Dankzij de extra 1-op-1 coaching sta je niet alleen, je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik ben je maatje, je luisterde oor en coach je om al het geleerde in praktijk te brengen.

Kan ik samen met mijn gezin eten of moet ik apart koken

Het gaat erom dat je leert dat je geen ingewikkelde recepten of dieten nodig hebt om gezond, energiek en slank te zijn. Je hoeft geen keukenprinses te zijn. Het uitgangspunt is “Keep It Simple’. Ik leer je welke voeding je nodig hebt en hoe je in de supermarkt de juiste keuzes maakt. Alles wat ik weet leer ik je, zodat jij je  man/partner en kinderen kan verwennen met gezond, lekker en voldoende eten.

Wat is het online programma Vrouw in Balans

Het online programma Vrouw in Balans is helemaal nieuw. Met dit programma leer je stap voor stap wat je nodig hebt om de gezonde, fitte, energie en slanke versie van jezelf te worden. Iedere week komt er een nieuwe les vrij. 

Jij krijgt dit programma cadeau van mij als je kiest voor de live dag. Zo heb je een extra steuntje in de rug om je doel te bereiken. Je krijgt levenslang toegang tot het online programma.

Ik wil graag eerst een telefonisch gesprek

Neem gerust contact met mij op, dan kan ik je vragen beantwoord.

Wie is Claudia?

Als je nu te zwaar bent en daar ontzettend van baalt kun je een paar dingen doen. Of je gaat een streng dieet volgen dat je best wel een paar weken vol kan houden of je geeft het op en blijft balen van je lichaam. Of je neemt het besluit om je levensstijl te gaan veranderen zodat je gaat leven als de vrouw die je eigenlijk wil zijn.

Voor dat laatste heb ik gekozen toen ik 5 jaar geleden op hetzelfde punt stond als waar jij nu staat. Ik ben gaan onderzoeken waar mijn overgewicht voor stond, hoe het kwam dat ik jaar na jaar zwaarder werd, welke invloed mijn verleden had op mijn leven. Ik ben gaan dromen over de vrouw die ik wilde zijn, heb haar tot in detail uitgewerkt en onderzocht wat zij anders deed dan dat ik deed. Ik heb hulp gezocht omdat ik wist en voelde dat ik dit niet alleen kon.  Van mijn brandende verlangen om gezond, fit en energiek te zijn heb ik de realiteit gemaakt.

Stap voor stap ben ik gaan leven als de vrouw die ik wilde zijn en zo ben ik van een ongezonde, veel te zware vrouw veranderd in een fitte, energieke, gezonde vrouw die geniet van haar leven. 

Nadat ik mijn droom had waargemaakt heb ik besloten om het tot mijn missie te maken om om vrouwen zoals jij en ik te helpen om te gaan leven als de vrouw die ze willen zijn. Zodat ook zij definitief hun overgewicht kwijtraken en zo in alle vrijheid kunnen genieten van al die jaren die nog voor ze liggen. Ik heb succesvol al mijn opleidingen afgerond en ben nu gewichtsconsulent, hormoonfactortrainer, orthomoleculair voedingscoach, droomdoelen coach en hormoontherapeut in opleiding.

Ik heb al honderden vrouwen geholpen om hun ideale gewicht te bereiken en behouden met normale voeding uit de supermarkt. Om te gaan leven als de vrouw die ze willen zijn.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

5.0
2018-01-28T17:08:56+02:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

5.0
2018-01-28T17:09:14+02:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

5.0
2018-01-28T17:11:19+02:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Frans

5.0
2018-01-28T17:05:48+02:00

Frans

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

5.0
2018-01-28T17:12:17+02:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Anke

5.0
2018-01-28T17:09:46+02:00

Anke

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

5.0
2018-01-28T17:05:27+02:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

5.0
2018-01-28T17:08:18+02:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

5.0
2018-01-28T17:10:54+02:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

5.0
2018-01-28T17:10:06+02:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

5.0
2018-01-28T17:11:34+02:00

Marieke

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

5.0
2018-01-28T17:12:02+02:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

5.0
2018-01-28T17:08:39+02:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Diana

5.0
2018-01-28T17:11:48+02:00

Diana

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emile

5.0
2018-01-28T17:09:32+02:00

Emile

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

5.0
2018-01-28T17:10:19+02:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

5.0
2018-01-28T17:04:57+02:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.
5
17

Share This
× Hoe kan ik je helpen?