Live dag

‘Bereik je ideale gewicht’

15 oktober 2022

Als je graag je ideale gewicht wil gaan bereiken, al zoveel hebt geprobeerd, niet meer wil jojo’en, maar dit keer de bewezen formule naar de blijvende verandering in handen te krijgen, kom dan naar de live dag. Dan leer ik je hoe je met (h)eerlijk eten uit de supermarkt je ideale gewicht gaat bereiken.

Jouw kickstart om je ideale gewicht te bereiken!

Komt het je bekend voor dat je al jarenlang dat diepgewortelde verlangen hebt om ‘slanker’ te zijn. Je al zoveel hebt geprobeerd en het je meestal best goed afging, maar het nu wel lijkt of het niet meer lukt. Afvallen wordt steeds moeilijker en eigenlijk heb je ook helemaal geen zin meer om er weer aan te beginnen. Het liefste wil je niet meer verdrietig zijn als je op de weegschaal staat, je wil gewoon die leuke rok of broek kopen in dat maatje kleiner. Je wil geen shakes, pillen, apart koken of al die andere ‘dieetdingen’ meer doen! Nee, je wil gewoon lekker samen met je gezin eten. Eigenlijk wil je gewoon gezonder, energieker en slanker zijn. De enige vraag die je hebt is ‘hoe dan?

Je ideale gewicht bereiken met (h)eerlijk eten uit de supermarkt?

Wat als ik je ga leren hoe je dit gaat bereiken.

Om af te vallen hoef je alleen maar minder te eten dan je lichaam nodig heeft. Dat het werkt, daarover bestaat geen twijfel. Net zoals er geen twijfel bestaat dat nadat je bent afgevallen langzaam de kilo’s weer terugkomen. Je ideale gewicht bereiken en daarna behouden heeft een hele andere aanpak nodig. Een aanpak waarbij je leert samenwerken met je eigen lichaam. En een aanpak die rekening houdt met jouw eigen unieke leven en voorkeuren.

Ik ben Claudia, gelukkig getrouwd, moeder van 2 volwassen zonen èn ex-obees met een eetstoornis. Je zou het misschien niet zeggen, maar ik was echt 39 kilo zwaarder dan dat ik nu ben. Ik had een haat-, liefdeverhouding met eten. Heel eerlijk, eten was alles voor mij. Eten was gezelligheid, een moetje, mijn beste vriend, troost, comfort, vijand.  Oktober 2013 besloot ik dat het genoeg was geweest. Ik wilde niet langer te zwaar en ongezond zijn, maar een gezonde fitte vrouw worden. Dat het beter zou zijn om kilo’s kwijt te raken, dat wist ik.

Eten was mijn beste vriend

Na deze dag heb jij de FORMULE in handen, je hebt de kennis en alle handvatten gekregen. Je weet hoe het werkt en kan dit allemaal direct zelf gaan toepassen!

Claudia voorjaar 2012

Er was nog iets, ik wilde meer dan ooit het goede voorbeeld geven aan mijn kinderen. Ze de ellende besparen die ik al die jaren had meegemaakt met mijn gewicht, slechte gezondheid, eetbuien, stiekeme eten, dat eindeloze vermoeiende gevecht.

Ik wist dat het anders moest en zo begon mijn reis naar de gezonde, energieke, slankere versie van mezelf. En het werkte! Ik kreeg hierna zoveel vragen dat ik mij volledig ben gaan verdiepen in de wereld van voeding, hormonen en je brein. Zo vielen alle puzzelstukjes op haar plek en geef ik deze liefdevol door. Misschien nu ook wel aan jou!

 Tijdens de live dag geef ik je alle handvatten die je nodig hebt om je ideale gewicht te gaan bereiken. Ik geef je alle praktische kennis om gewoon in de supermarkt je boodschappen te kunnen doen en lekker samen met je gezin te eten. Ik leer het je allemaal zelf te doen. 

Wat levert de dag je op?

Je weet hoe je van suikerverbranding naar de echte ‘vet verbranding’ gaat.

Je weet welke voedingsstoffen je het beste wel kan eten en dit afstemmen op jouw eigen dagelijkse behoefte.

Je weet wat je nodig hebt om je ideale gewicht te gaan bereiken en hoe je zelf je eigen basis eetplan kan samenstellen.

Je kan eindelijk weer genieten van lekker en voldoende eten, zonder schuldgevoelens achteraf.

Je gaat naar huis met een praktisch plan waar je direct mee aan de slag kan gaan.

Je kan al je vragen aan mij stellen, ik ga ze voor je beantwoorden. 

Je weet wat je wel moet doen op het moment dat je toch die ‘eetdrang’ krijgt!

En het is een inspirerende en vooral ook gezellige geheel verzorgde dag met (max 8) gelijkgestemde vrouwen. 

PROGRAMMA

Wanneer: Zaterdag 15 oktober 2022

Tijd: 9.30 – 16.30 uur, inloop vanaf 9.15 uur.

Locatie: Koningsweg 42, 5211 BL  ‘s-Hertogenbosch

Investering: 99,-

Inclusief: koffie, thee, cappuccino, lunch, tussendoortje, werkboek & de ViB weekplanner

afspraak
[et_pb_wc_title product=”26621″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_title][et_pb_wc_price product=”26621″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_price][et_pb_wc_add_to_cart product=”26621″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wc_add_to_cart]

Na ontvangst van je bestelling ontvang je schriftelijk de bevestiging van je deelname. Check eventueel je spam/ongewenste mailbox.

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?