Leefstijl VIP Consult

Om jouw Leefstijl, hormonen én mindset de positieve reset boost te geven die ze verdienen.

Speciaal voor jou, als je …

niet happy meer bent met jezelf, maar niet het type bent voor een langer coachtraject.

Gewoon omdat je nu meer behoefte hebt aan een sparringspartner, die vanuit een helicoperview met je mee kan kijken. Die de missing links ziet en je praktisch handvatten en inspiratie geeft, zodat jij hiermee meteen zelf aan de slag kan gaan om je leefstijl te optimaliseren. Jij kan dit, dat weet je, je bent niet voor niks die ‘ondernemende, krachtige’ vrouw of man.

Al die vage klachten en kwaaltjes, waarvan je niet weet waar ze vandaag komen irriteren je.  Ze maken je moe, futloos. Je bent minder daadkrachtig. Je slaapt misschien slechter, hebt last van je darmen en/of maag en  je gewicht begint je te irriteren. Zo wordt het steeds lastiger om alle ballen hoog te houden. Hoe goed je ook je best doet, ook afvallen lukt ook niet meer. Dat maakt dat je gewoon niet happy bent met jezelf. De persoon die je in de spiegel ziet en wie je wilt zijn raken steeds verder van elkaar verwijderd.

Het belemmert je in je dagelijkse doen en laten, je merkt dat het je verzwakt. In je werk, in je vrije tijd, gewoon in je leven…. dit wil je niet! Dit moet veranderen, dat is wat je voelt.

VIP Consult

Klinkt dit als jou? Boek dan een VIP Consult met mij. Dan ga ik samen met jou aan de slag om de oorzaak van je problemen te achterhalen, bij de wortel aan te pakken. Want ik wil niks liever voor jou dan dat jij ook weer de beste en gezondste versie van jezelf bent. Het VIP consult is niet alleen voor vrouwen, zeker ook voor mannen. Want ook de mannen hebben hiermee te dealen en zijn vaak opzoek naar een oplossing.

Wat gaan we doen…

Het is niet zomaar een consult met mij. Nee we gaan echt op onderzoek uit, de diepte in. Ik tune helemaal in op jouw eigen unieke situatie, jouw vraag en de oplossing. Het Leefstijl VIP Consult geeft je inzicht in jouw gezondheid en mogelijke oorzaken van je klachten. Dit is waarom het absoluut een must is als we helderheid krijgen. Tijdens het intakegesprek leg ik je alles uit over de vragenlijsten die nodig zijn om deze helderheid te krijgen. Vaak krijg ik te horen, pfff dat is best veel werk. I know en laten we het niet te zwaar maken. Je moet er even tijd en energie in steken, zodat we echt tot een eerlijk beeld te komen. Want alleen dan, ja echt waar, heb je de sleutel tot de oplossing in handen. En dat ben je waard, 100%!

We richten ons op alle facetten die een rol spelen bij het oplossen van jouw klachten. Tijd om ze op te lossen, zodat jij de leefstijl kan gaan creëren die je wel happy maakt en past bij jouw leven. Ik geef je persoonlijk en opbouwend advies, tips en inspiratie op het gebied van je leefstijl, voeding, slaap, ontspanning, beweging en supplementen. Ik wil niks liever dan dat jij grip krijgt op jouw leefstijl. Dat jij je sterk voelt op alle vlakken, fysiek en mentaal. Dat jij bruist van energie, gewoon echt weer happy bent met jezelf. Dat je straalt en vol zelfvertrouwen bent. Zodat jij trots naar jezelf in de spiegel kan kijken, ook op een dag dat het misschien allemaal wat minder leuk is.

De sleutel om oprecht happy te zijn met jezelf vind je in de samenwerking van voeding, hormonen en je brein. En vanuit daar de leefstijl gaan creëren die bij je past! Dit is waar ik je bij ga helpen.

Hoe werkt het Leefstijl VIP Consult

Intake gesprek (15 minuten)

Uitleg over alle vragenlijsten en het eetdagboek die ik je ga vragen om in te vullen. Deze documenten leveren waardevolle informatie, zodat we echt een goed beeld krijgen van hoe het nu met je gaat.

De live afspraak

2 Weken na het intake gesprek is onze live afspraak bij mij op kantoor. Twee en half uur lang gaan we samen intensief aan de slag om ervoor te zorgen dat jij jouw leefstijl kan gaan optimaliseren. De door jou ingevulde vragenlijsten, het eetdagboek, hormonenchecklist, de gelukshormonentest vormen hier voor de basis. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik helemaal kan intunen op jouw persoonlijke situatie en wensen. Ik vind de missing links voor je en ga je adviseren. Hierna kan je alles wat ik met je heb gedeeld zelf gaan implementeren in jouw eigen leven. Je gaat naar huis met een hoofd vol vernieuwde kennis, inspiratie en praktische handvatten. En dat allemaal in 2 1/2 uur tijd, jij kan dat! Natuurlijk krijg je ook het door mij gemaakte (h)eerlijk gezond leven handboek toegestuurd, een praktisch houvast voor jouw nieuwe leefstijl die je wel happy maakt.

Follow Up call (30 minuten)

Vier weken onze live afspraak hebben we een afrondend follow up telefoongesprek. 

Dit wil ik!

Vraag hier direct jouw Leefstijl VIP Consult aan.

HLC product

Leefstijl VIP Consult

347,00 Incl. BTW

Na ontvangst van je bestelling neem ik binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op zodat we samen het intakeconsult kunnen inplannen.

Wil je liever eerst kennismaken? Plan dan een kennismakingsgesprek met mij in.

Gratis

Vrouw in Balans

Magazine

AANVRAGEN