MASTERCLASS, Kick Start van je Leven Zonder Dieet

Droom jij van een Leven Zonder Dieet? Maar weet je niet meer hoe je dit kan bereiken? Heb je geen zin in alweer een ingewikkeld dieet? Heb je al dromen over hoe het zal zijn als je de kilo’s kwijt bent? Zie je al voor je wie de vrouw is die jij wil zijn?

Hoe zou het voor je zijn als je leert hoe je met normaal eten je ideale gewicht kan gaan bereiken? Zodat je gewoon samen met je gezin kan eten en niet apart hoeft te koken. Als je kiest wat jij wil en niet moet eten wat iemand anders voor je heeft bepaalt. Stel je eens voor hoe het is als je weer lekkerder in je vel en je kleren komt te zitten.

Als je kiest om te gaan leven als de vrouw die jij wil zijn dan zal je je vrijer voelen. Je hebt minder stress en hoeft je geen zorgen meer te maken over je gewicht. Je kan weer genieten. Leuke dingen hoef je niet meer uit te stellen, je hebt dan de energie die je nodig hebt. Deze dag leer je de basis, hoe jij het zelf kan doen. Jij kiest en ik help je hierbij. Deze dag ben ik jouw coach. En ik weet wat jij nu voelt omdat ik zelf ook (veel) te zwaar ben geweest en nu leef als de vrouw die ik wil zijn.

Ik heb goed nieuws voor je, dit kan zeker.

Met deze Masterclass, de ‘kick start van jouw Leven Zonder Dieet’ start jij je eigen life changing traject om je goede voornemen waar te maken!
Tijdens de super inspirerende live dag leer ik je hoe jij de regie krijgt over je eetgedrag, hoe jij zelf kan bepalen wat en hoeveel jij eet. Ik leer je hoe jij je eigen eetplan maakt, jij leert hoe jij kan gaan leven als de persoon die jij wil zijn, hoe jij je dromen waar maakt.

Wil je dit ook?

Ik ga je tijdens deze masterclass alles vertellen en leren wat je nodig hebt om af te vallen, jezelf gezonder fitter en energieker te eten. Je leert wat je nodig hebt om met normaal eten je ideale gewicht te gaan bereiken en behouden. Zodat je weer blijer, energieker en slanker wordt. Je lekkerder in je vel en kleding zit. 

Het wordt een leuke inspirerende en motiverende dag voor jou en/of je zus, vriendin of collega. Ik ga er een hele leerzame, gezellige, geheel verzorgde dag van maken waar jij de kick start krijgt voor jouw eigen Leven Zonder Dieet. Je leert hoe je afvalt met normaal eten, dus zonder streng dieet, dure pillen, poedertjes of shakes.

 • Je leert hoe je weer kan genieten van lekker en voldoende eten.
 • Je ontdekt wat voor jou belangrijk is en waarom.
 • Je leert hoe je omgaat met dat stemmetje in je hoofd.
 • Je leert weer kiezen wat jij echt wil.
 • In een kleine, veilige groep krijg jij de ruimte om je verhaal te delen.
 • Er is alle ruimte tot het stellen van vragen.
 • Motivatie, positieve energie en inspiratie.

Zaterdag 26 mei 2018

10.00 – 16.00/16.30 uur

’s Hertogenbosch

Wil je hierbij zijn? Meld je dan nu via de buiten hieronder aan en dan zien we elkaar 26 mei!

Hoef ik echt nooit meer te diëten als ik kies voor mezelf?
Ja, het is echt waar.

Als jij de levensstijl krijgt die bij jou past, dan kan jij die de rest van je leven volhouden.
Jij hebt dan de rest van je leven de regie over wat en hoeveel jij eet. Jij beslist. Je gaat je fitter, gezonder en energieker voelen.
Je kan weer stralen in dat leuke jurkje, je voelt je vrij omdat je niet meer hoeft te diëten.
Omdat jij weet dat als honger niet het probleem is, eten niet de oplossing is.

Succesverhalen

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" - Anke

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

5.0
2018-01-28T17:11:34+01:00

Marieke

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Diana

5.0
2018-01-28T17:11:48+01:00

Diana

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emile

5.0
2018-01-28T17:09:32+01:00

Emile

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

5.0
2018-01-28T17:12:02+01:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

5.0
2018-01-28T17:08:39+01:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Frans

5.0
2018-01-28T17:05:48+01:00

Frans

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

5.0
2018-01-28T17:08:56+01:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

5.0
2018-01-28T17:04:57+01:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

5.0
2018-01-28T17:10:54+01:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

5.0
2018-01-28T17:10:06+01:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

5.0
2018-01-28T17:08:18+01:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

5.0
2018-01-28T17:09:14+01:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

5.0
2018-01-28T17:10:19+01:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

5.0
2018-01-28T17:12:17+01:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

5.0
2018-01-28T17:11:19+01:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

5.0
2018-01-28T17:05:27+01:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Anke

5.0
2018-01-28T17:09:46+01:00

Anke

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.
5
17

Jij zal je vrijer voelen, je hebt minder stress, hoeft je geen zorgen meer te maken over je gewicht, je kan weer genieten. 
Je stelt leuke dingen niet meer uit, jij hebt de energie die je nodig hebt om te doen wat jij zo graag wil doen. 
Als je goed voor jezelf gaat zorgen, dan zal iedereen die je lief is dat ook merken.
Je leeft, geniet, hebt meer energie, je straalt, je kan ‘de wereld’ weer aan. 
Jij leert de basis, hoe jij het zelf kan doen. Jij kiest en ik help je de dag hierbij. 
Ik weet wat jij nu voelt omdat ik zelf ook (veel) te zwaar ben geweest en nu leef als de vrouw die ik wil zijn.

 

Leven Zonder Dieet staat voor:

 • Voldoende eten, geen honger, niet meer afzien.
 • Lief zijn voor jezelf.
 • Je leert het zelf te doen, je wordt je eigen eetcoach.
 • Normaal eten, geen hypes of superfoods

 • Gaan leven, eten & bewegen als de vrouw die jij wil zijn.
 • Je leert kiezen vanuit je eigen doel, ipv situaties.
 • Als honger niet het probleem is, is eten niet de oplossing.
 • Samen eten met je gezin, niet apart koken.

Leven Zonder Dieet is, zoals de naam al zegt, niet voor ‘even’, maar voor de rest van je leven.

Jij krijgt de levensstijl die 100% bij je past, die jij zonder moeite de rest van je leven kan en wil volhouden. De balans tussen genieten en leven als de krachtige vrouw die jij wil zijn.

“Omdat jij het waard bent om te Leven Zonder Dieet.”

Share This