Hi, lieve mooie 40+ vrouw! Wil jij ook graag Gezond Slank en vol energie leven. Je ideale gewicht behalen en behouden. Er ligt nog een hele toekomst voor je…

 

Wanneer we voeding, hormonen en mind bundelen ontstaat er magie.

 

Vrouwen inspireren naar een (h)eerlijke gezond slanke leefstijl is mijn passie!

Herkenbaar …

Je hebt nu een gevecht met eten. Bent er de hele dag mee bezig. Als je stress hebt is eten onweerstaanbaar, hoe goed je ook je best doet om streng te zijn voor jezelf. Keer op keer ga je voor de bijl en dat frustreert je.

Dieten lukt gewoon niet meer. Je wordt steeds een beetje zwaarder, daarom trek je keer op keer de touwtjes strakker aan. Maar opgeven is geen optie. Op zondagavond spreek je jezelf weer streng toe en op maandagochtend begin je vol goede moed aan nieuwe poging om af te vallen.

Je vindt je lichaam niet meer mooi, checkt in de spiegel of in de winkelruit steeds je buik. Het maakt je verdrietig. Je bent dol op mooie kleding, maar dan wel in die ene fijne maat. Het najaar en de winter, dan kan je jezelf lekker verstoppen in een groot vest of wijde trui. 

Niemand die weet hoe groot de strijd in jezelf is. Je wordt moe van al je gedachtes, het gevecht met jezelf. Diep van binnen schaam je je. Jij moet dit toch kunnen fixen, gezonder gaan leven, slank(er) zijn. Je baalt van al je schuldgevoelens over eten, je snapt niet hoe ‘die slanke vrouwen’ het doen. Die zie je ook gewoon eten, terwijl jij dag in dag uit aan het worstelen bent.

Je hebt al zoveel gelezen over ‘Afvallen zonder Dieet’ en ‘moeiteloos afvallen’. Manifesteren en visualiseren is niet vreemd voor je. Het klinkt zo mooi om dit ook toe te passen op het afvallen, maar ja, hoe dan? 

Je bent moe, ligt ’s avonds uitgeput op de bank. Beetje TV kijken, scrollen op je telefoon, pakt nog iets te eten. Je wil wel bewegen, maar hebt er de energie niet voor. Je heb steeds vaker een kort lontje, bent prikkelbaar, voelt je opgeblazen, je gebruikt allerlei diëten en voedingstips, maar het werkt niet of nauwelijks. Je vraagt jezelf af of je hormonen er mischien iets mee te maken hebben, je voelt dat ze aan het rommelen zijn.

Als je dit herkent, dan weet ik precies wat je bedoelt! Ik ben er voor jou!

Hoe kan ik je helpen …

Wanneer we voeding, mind en de  hormonen samen laten werken ontstaat er magie.

De Vrouw in Balans Methode gaat over meer dan alleen maar afvallen. We pakken de oorzaak bij de wortel aan en werken samen toe naar de gezond slanke leefstijl die bij jouw leven past, die voelt als afvallen zonder dieet.

Als ex-obees & ongezonde vrouw met een verlangen weet ik hoe het nu voelt. Als vrouw die nu aan de andere kant staat en afgestudeerd hormoon- en gewichtexpert is, zie ik wat jij nu nodig hebt. Ik geef mijn kennis aan je door zodat jij de regie terug in handen hebt en bewust je droom waar kunt maken. Ik heb vanuit mijn kennis en ervaring een formule ontwikkeld met praktische stappen waarmee jij kunt afvallen zonder dieet en je doelen kunt bereiken. Hoe zou dat voor je zijn?

Mind

Het creëren van een gezonde mindset is de basis van de blijvende transformatie.

Alles wat je denkt, zegt en voelt, maakt wat je doet, eet en drinkt. Dit is waarom je mindset de hoofdrol speelt in blijvend en gezond afvallen. 

Je gaat jezelf begrijpen, doorbreekt patronen, gedachtes en overtuigingen. 

Voeding

Voeding is de basis brandstof voor je lichaam.

Je kan en mag alles eten als je maar weet hoeveel energie (calorieën) jouw lichaam nodig heeft. Samen creëren we een gezond eetpatroon dat past bij de vrouw die jij wilt zijn.

Jij krijgt de regie in handen, beslist zelf wat je eet, we gaan voor de blijvende verandering.

Hormonen

We gaan ervoor zorgen dat jouw hormonen in balans komen en zo voor je gaan werken!

Hormonen zijn stofjes in je lichaam die bepalen hoe je je voelt.

Zijn je hormonen in balans, dan voel je je gezonder en sterker. Je slaapt beter, bent vrolijker, hebt rust in je hoofd, kan je op gevoel en je vetverbranding staat aan. 

Mijn verhaal

Hi, Ik ben Claudia

Het begon allemaal in 2013, ik zat niet lekker in mijn vel, mijn bloeddruk was gevaarlijk hoog, ik had een slaap- en eetstoornis en ik was veel te zwaar. Ik had bij mijn eigen ouders gezien hoe het kon gaan en dat was iets wat ik niet voor mezelf wilde. Er moest iets veranderen. Ik wilde niet langer slank zijn. Maar gezonder, energieker en fitter worden werd mijn doel. En daarvoor was het nodig om af te vallen.

Met ‘een gezond slanke vrouw’ in mijn gedachte als voorbeeld, heb ik mijn leefstijl omgegooid. Ondanks dat ik helemaal vanaf nul moest beginnen. Ik deed het. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. Ik wilde niets liever dan èn het goede voorbeeld geven èn gezond, energiek oud worden zodat ik zo lang mogelijk van ze en het leven kan genieten.

Oh! dit is zo herkenbaar

Eindelijk heb ik de puzzel opgelost, ben ik de Gezond Slanke vrouw

Ik heb de regie in handen! Ik geniet meer dan ooit van eten omdat Claudia mij zoveel over eten heeft geleerd en er geen plek meer is voor schuldgevoelens of spijt achteraf. Ik herken de signalen van mijn lichaam, heb het gezonde eetpatroon dat bij mij en mijn leven past. Ik ga nu liever wandelen als ik niet lekker in mijn vel zit, dan dat ik dat stuk chocolade uit de kast. Dit geeft mij zoveel vrijheid en voelt fantastisch. Ik voel mij energiek, ben slanker en heb geen last meer van mijn hormonen. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Het was mijn doel om 8 kilo af te vallen, het werden er 15

Door wat ik heb geleerd kan ik nu, zelfs met mijn drukke leven, zonder zorgen in de supermarkt mijn boodschappen doen omdat Claudia mij heeft geleerd waar op te letten. En dat was zo anders dan dat ik altijd gedacht en geleerd heb. Zelfs uit eten gaan is een feestje geworden, ik geniet er meer van dan ooit tevoren. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, dat gevecht. Nu kies ik bewust & voor mijzelf. Mijn doel was om 8 kilo af te vallen, het werden er 15. Ik voel me krachtig, zelfverzekerder en krijg complimenten.

Claire

Eindelijk kan en mag ik alles eten, ik weet nu hoe

Claudia leerde mij alles over een gezonde nieuwe manier van eten. Maar wat mij het meeste heeft geholpen, en waar Claudia het ook altijd over heeft, is de nieuwe mindset. Na talloze verschillende diëten zaten er zoveel eet regels in mijn hoofd dat ik bijna niks meer zonder schuldgevoel kon eten. Claudia heeft mij geleerd dat ik alles mag eten zolang ik maar stop als ik genoeg heb. Ik ben 6 kilo kwijt en dit is nog maar het begin van mijn nieuwe normaal! Heel blij dat ik deze stap heb genomen en Claudia’s programma heb gevolgd!

Annika

12 kilo lichter, samen met mijn man maak ik nu lange fietstochten

Door de inzichten die ik kreeg, heb ik oude patronen en overtuigingen ingeruild voor nieuwe gedachtes en gewoontes. Claudia vertelde dat als wat je nu hebt echt pijn doet, je er klaar voor bent om afscheid van te nemen. Met een lach en een traan heb ik de vragen beantwoord. Daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb mijn energie eindelijk weer terug. Ik maak nu die lange fietstochten met mijn man. Ben inmiddels 12 kilo lichter en heb EINDELIJK mezelf weer teruggevonden. Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven.

Monika

De nieuwste blogs

(H)eerlijk bananenbrood

(H)eerlijk bananenbrood

(H)eerlijk BananenbroodBananenbrood ik ben er dol op. Het is zo makkelijk te maken als je maar weet hoe. En dat vertel ik je graag. Voor een (h)eerlijke gezonde leefstijl heb je geen hypes of strenge diëten nodig. Het enige dat je nodig hebt is weten wat (h)eerlijke...

Lees meer
Eigenlijk ben ik je slechtste en beste rolmodel ever

Eigenlijk ben ik je slechtste en beste rolmodel ever

𝑰𝒌 𝒃𝒆𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒔𝒍𝒆𝒄𝒉𝒕𝒔𝒕𝒆 𝒓𝒐𝒍𝒎𝒐𝒅𝒆𝒍 𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒋𝒆 Mijn doel heb ik al bereikt, ik ben de vrouw geworden die ik wilde zijn nadat ik de eerste 10 kilo was afgevallen. De vrouw die je nu ziet is Claudia 3.0 en haar voorbeeld wil je niet gebruiken. Hooguit je laten inspireren...

Lees meer
Die kl#te hormonen

Die kl#te hormonen

Wijn, bier, chocolade en opvliegers  Ja maar het is de overgang! Die kl#te hormonen ook, heb het zo warm nu en vannacht lag ik ook al zo te zweten in bed. Voor mij staat een succesvolle onderneemster, echt een prachtige vrouw. We hebben een fantastische dag achter de...

Lees meer

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens? Wil je graag gezond ouder worden?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

Bekend van:

Regelmatig ben ik geïnterviewd en heb ik meegewerkt aan artikelen. Als spreker heb ik op de leukste events gestaan, zoals RTL Healthy Fest en De Huishoudbeurs. Wil je samenwerken, mij interviewen of boeken als spreken, stuur mij dan gerust een mail, info@claudiavesters.nl

Nationale GezondheidsBeurs

Volg mij op Instagram

@healthyaging.claudia

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?