GEZOND SLANK 2023

Samen stappen we in jouw Gezond Slanke Leven! Ik leer je een bewezen formule om je ideale gewicht te behalen èn te behouden. We starten op 2 januari.

Mooie vrouw, fijn dat je er bent!

Ik ben Claudia Vesters,

Het is mijn missie en passie om gezond slank leven voor alle 40+ vrouwen zo makkelijk, eenvoudig en leuk mogelijk te maken.

Ik ben gewicht- & hormoonexpert, maar vooral ook ervaringsexpert. Jarenlang had ik een gevecht met de kilo’s, eten en mijn gezondheid. Oktober 2013 nam ik, op het zwaarste moment in mijn leven, het beste besluit ever, ik stapte in het leven van de gezond slanke vrouw die ik wel wilde zijn.

BLIJVEND AFVALLEN IS MEER DAN ALLEEN MAAR ANDERS ETEN

Zo ontdekte ik dat je met (h)eerlijk eten uit de supermarkt gewoon kan afvallen. Dat je ‘door te gaan praten en denken over wat je wel wilt’ je eigen relatie met eten kan transformeren.

Met mijn Vrouw in Balans Methode wil ik jou inspireren om Gezond Slank te gaan leven, je helpen afvallen zonder dieet, je hormonen in balans te brengen en zodat ook jij gezond slank en vol energie geniet van het leven.

Hormoonbalans

‘Beauty begins the moment you decide to be yourself’

– Coco Chanel

Wat is de Vrouw in Balans Leefstijl?

Creëer met Voeding, Hormonen en Mindset de leefstijl die past bij de Gezond Slanke vrouw die jij wel wilt zijn

Afvallen zonder dieet

Herken je het dat je ernaar verlangt om verlost te zijn van de kilo’s? Dat je baal van je gewicht, het je in de weg zit? En dat je eigenlijk wel een goed leven hebt, een leuke 40+ vrouw bent, veel keuzes durft te maken, je verantwoordelijkheid wel neemt, maar dit lukt je gewoon niet. Je hebt wel vaker verhalen gelezen van vrouwen die veel zijn afgevallen door juist niet te diëten. Maar je weet niet waar te beginnen, hoe je dit moet aanpakken.

Gezond Slank Leven is het bewust creëren van je eigen gezond slanke leefstijl. Dit doe je door met (h)eerlijk eten uit de supermarkt je hormonen voor je te gaan laten werken. Met het actief aan de slag gaan met je eigen gedachtes en emoties.

Met de Vrouw in Balans methode heb ik een formule ontwikkeld waarmee je dit gaat bereiken. Praktische en realistische stappen waarmee jij je ideale gewicht gaat behalen en behouden. Waarmee jij de leefstijl kan gaan creëren die past bij de gezond slanke vrouw die je wel wilt zijn!

‘Het bereiken en behouden van je ideale gewicht is mijn expertise. Wanneer je gaat samenwerken met je hormonen, vrede sluit met eten, je lichaam en emoties omarmt, dan kan je oprecht vol energie gezond slank leven’.

Dit  leren aan 40+ vrouwen is mijn missie!’

De Vrouw in Balans Methode

Blijvend afvallen zonder dieet, ik ga je helpen!

Vrouw in Balans boek

GEZOND SLANK LEVEN KUN JE LEREN

In het boek deel ik mijn eigen verhaal met je om je te laten zien dat, waar je nu ook staat, gezond slank leven ook voor jou is weggelegd. Ik help jou op weg om zelf aan de slag te gaan. Het zijn de stappen die ik zelf ook heb doorlopen om mijn leefstijl blijvend te veranderen.

Voeding, Hormonen en je Mind staan centraal zodat jij blijvend afscheid kan gaan nemen van de kilo’s en je eigen gezonde leefstijl gaat creëren.

Afvallen zonder dieet

GEZOND SLANK 2023

Ontdek de wereld van de Gezond Slanke Leefstijl om afscheid te nemen van de kilo’s, je hormonen voor je te laten werken met (h)eerlijk eten uit de supermarkt. Ik leer je alles over voeding, hormonen en mind. Jij krijgt de regie terug in handen, leert het zelf te doen.

We gaan aan de slag met nieuwe gewoontes en patronen die passen in jouw leefstijl en stap voor stap je nieuwe normaal worden. 

1:1 coaching

1:1 COACHING

Samen gaan we intensief aan de slag om jouw droom waar te maken. We kijken niet alleen naar je eetpatroon en hormonen, we gaan diep in op je relatie met eten, gewoontes, gedachtes en overtuigingen.

Deze transformeren we in een (h)eerlijke gezonde relatie met eten en bijpassende gewoontes, gedachtes en overtuigingen! Zodat ook jij de gezond slanke vrouw wordt en blijft.

Is ‘Afvallen zonder Dieet’ nieuw voor jou?

download het gratis E-magazine en begin direct

Vrouw in Balans magazine

Zij gingen je voor

Claudia Vesters Afvallen Review Judith Testimonial (1)

Judith

Ik heb inzichten gekregen die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden

Ik heb de regie in handen! Ik geniet meer dan ooit van eten omdat Claudia mij zoveel over eten heeft geleerd en er geen plek meer is voor schuldgevoelens of spijt achteraf. Ik herken de signalen van mijn lichaam, heb het gezonde eetpatroon dat bij mij en mijn leven past. Ik ga nu liever wandelen als ik niet lekker in mijn vel zit, dan dat ik dat stuk chocolade uit de kast. Dit geeft mij zoveel vrijheid en voelt fantastisch. Ik voel mij energiek, ben slanker en heb geen last meer van mijn hormonen. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Claudia Vesters Afvallen Review Claire Testimonial (1)

Claire

Het was mijn om doel om 8 kilo af te vallen, het werden er 15

Door wat ik heb geleerd kan ik nu, zelfs met mijn drukke leven, zonder zorgen in de supermarkt mijn boodschappen doen omdat Claudia mij heeft geleerd waar op te letten. En dat was zo anders dan dat ik altijd gedacht en geleerd heb. Zelfs uit eten gaan is een feestje geworden, ik geniet er meer van dan ooit tevoren. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Mijn doel was om 8 kilo af te vallen, het werden er 15. Ik straal weer, voel me krachtig, ben zelfverzekerder en krijg complimenten.

Claudia Vesters Afvallen Review Monika Testimonial (1)

Monika

Ik maak nu lange fietstochten met mijn man en ben 12 kilo lichter

Door de inzichten die ik kreeg, heb ik oude patronen en overtuigingen ingeruild voor nieuwe gedachtes en gewoontes. Claudia vertelde dat als wat je nu hebt echt pijn doet, je er klaar voor bent om afscheid van te nemen. Met een lach en een traan heb ik de vragen beantwoord. Daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb mijn energie eindelijk weer terug. Ik maak nu die lange fietstochten met mijn man, ben inmiddels 12 kilo lichter en heb EINDELIJK mezelf weer teruggevonden. Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven.

Gezond afvallen

Wil jij in 2023 echt jouw ideale gewicht gaan bereiken?

 

Meld jezelf dan aan voor Gezond Slank 2023, dan leer ik je bewezen formule om dit te gaan bereiken. We starten 2 januari.

Bekend van

Regelmatig ben ik geïnterviewd en heb ik meegewerkt aan artikelen. Als spreker heb ik op de leukste events gestaan, zoals RTL Healthy Fest en De Huishoudbeurs. Wil je samenwerken, mij interviewen of boeken als spreken, stuur mij dan gerust een mail, info@claudiavesters.nl

Nationale GezondheidsBeurs
×