Shop & Musthaves

Op deze pagina vind je al mijn favoriete items. Dit zijn producten die aansluiten bij een (h)eerlijke gezonde levensstijl. Alleen als ik zelf volledig achter een product sta krijgt het een plek op deze pagina. Al deze ‘musthaves’ kunnen stuk voor stuk bijdragen een aan (h)eerlijke gezonde leefstijl. Op deze pagina vind je ook alle producten terug die ik zelf gebruik, die ik aan al mijn geweldige klanten aanraad en waar ik het ook over heb in mijn blogs en op social media. Volg je mij al via Instagram? Ben je opzoek naar mijn (online) coachsprogramma’s of tickets voor een lezing? Neem dan hier een kijkje.

Mijn favoriete boeken

De kracht van kwetsbaarheid

Dit boek van Brené Brown is een absolute musthave

Happy Life 365

Kelly Weekers leert je praktisch hoe je kiest voor geluk.

Master your Mindset

Inspirerende ‘levens’ lessen van Michael Pilarczyck

The Universe has your back

Afstemmen op wat je echt wil bereiken, dit boek veranderde mijn leven.

Super Attractor

Gabby’s methode om alles wat je wil in je leven te manifesteren.

Share This