Healthy Life Consult

Je bent benieuwd …

hoe het nu echt met je gaat, want …

Je hebt al langere tijd vage klachten en kwaaltjes, maar weet niet waar deze vandaan komen. Je bent moe, futloos, slaapt slechter, hebt last van je darmen en/of maag, je gewicht begint je te irriteren, het wordt steeds lastiger om alle ballen hoog te houden. Hoe goed je ook je best doet, afvallen lukt ook niet meer.

Je zou wel eens een uitgebreide check willen laten doen om inzichtelijk te krijgen wat de oorzaak is van jouw klacht(en). En vooral ook om te weten te komen wat jouw lichaam nodig heeft om van deze klachten afscheid te nemen.

Klinkt dit goed voor je? Boek dan een Healthy Life Consult met mij. Dan ga ik samen met jou aan de slag om de oorzaak van je problemen te achterhalen, bij de wortel aan te pakken. Want ik wil niks liever voor jou dan dat jij ook weer de beste en gezondste versie van jezelf bent.

Het Healthy Life Consult is ook geschikt voor je als jij wel eens een soort van APK voor je lichaam wil laten doen.

Claudia Vesters, trainer hormoonfactor

Wat gaan we doen…

Het is niet zomaar een consult met mij. Nee we gaan echt op onderzoek uit, de diepte in. Het Healthy Life Consult geeft je inzicht in jouw gezondheid en mogelijke oorzaken van je klachten. We richten ons op alle facetten die een rol spelen bij het oplossen van jouw klachten. Je ontvangt, afhankelijk van jouw situatie, een persoonlijk advies van mij op het gebied van leefstijl, voeding, slaap, ontspanning, beweging en supplementen. Je krijgt na het intakeconsult al meteen het door mij gemaakte (h)eerlijk gezond leven handboek toegestuurd, waarmee je direct aan de slag kan gaan om jouw leefstijl te gaan optimaliseren.

Tijdens het intakeconsult leg ik je alles uit over de vragenlijsten die nodig zijn om helderheid te krijgen. Vaak krijg ik te horen, pfff dat is best veel werk. Ik weet het, het klopt, maar om echt tot een eerlijk beeld te komen is dit absolute noodzaak. Maar we doen nog meer bij de intake. Ik neem met een vingerprikje een paar druppels bloed bij je af. Deze sturen we op naar het laboratorium waarmee ik samenwerk. Over het algemeen is de uitslag na twee weken bekend. Wanneer de uitslag binnen is, neem ik contact met je op om de eerste afspraak van jouw Healthy Life Consult in te plannen.

De vragenlijsten en bloedtesten geven waardevolle informatie

Een bloedtest in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen én energetische belastingen aantonen. De EMB test kan dit. Waarden die met dit onderzoek naar boven kunnen komen zijn onder andere:

This is the way to lose weight
Vitaminen- en mineralen tekorten
This is the way to lose weight

Verstoringen in de hormoonhuishouding

This is the way to lose weight
Darm- en leververstoringen
This is the way to lose weight

Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

This is the way to lose weight
pH balans (zuurtegraad lichaam)
This is the way to lose weight

Adrenale Status en mentale & emotionele stress

Hoe werkt het Healthy Life Consult

Intakeconsult (30 minuten)

Uitleg over alle vragenlijsten en het eetdagboek die ik je ga vragen om in te vullen zodat we echt een goed beeld krijgen van hoe het nu met je gaat.

Afname EMB test*

Je ontvangt alvast het handboek (h)eerlijk gezond leven zodat je direct zelf aan de slag kan gaan met de basis tips voor de (h)eerlijke gezonde leefstijl.

Eerste consult (90 minuten)

3 Weken na het intake gesprek is het eerste consult. Live bij mij op kantoor of via Zoom gaan we samen 90 minuten intensief aan de slag om ervoor te zorgen dat jij jouw leefstijl kan gaan optimaliseren. De door jou ingevulde vragenlijsten, het eetdagboek, hormonenchecklist, de gelukshormonentest en natuurlijk de uitslag van de EMB test vormen hier voor de basis. Ik ga je echt een uniek, op jouw doel en wens, afgestemd advies geven.

Tweede consult (30 minuten)

4 Weken na het eerste consult spreken we elkaar weer. Tijdens dit consult (live of online) evalueren we hoe het nu met je gaat en sturen we daar waar nodig is bij.

EMB test

De EMB test wordt alleen afgenomen van maandag tot en met donderdag.  De reden hiervoor is dat het laboratorium in het weekend gesloten is en er geen testen in behandeling worden genomen. In principe is het intake gesprek altijd live bij mij in ‘s-Hertogenbosch zodat ik het vingerprikje kan doen. Is de afstand te groot, dan kan je er ook voor kiezen om zelf te prikken. Je neemt dan zelf met een handige prikpen (heel klein prikje) druppeltjes bloed af uit je vinger. Er is maar weinig bloed nodig en je voelt er vrijwel niets van! Om je hierbij te helpen stuur ik je dan per mail een instructievideo zodat je duidelijke uitleg krijgt om de bloedtest te doen slagen.

Dit wil ik!

Vraag hier direct jouw Healthy Life Consult aan.

Healthy Life Consult

297,00 Incl. BTW

Na ontvangst van je bestelling neem ik binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op zodat we samen het intakeconsult kunnen inplannen.

Wil je liever eerst kennismaken? Plan dan een gratis digitale of live koffiedate met mij in.

Disclaimer

De adviezen die ik geef hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’. De bloedtest wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.