Vrouw in Balans

1-op-1 COACHING

Persoonlijke coaching voor vrouwen die graag willen afvallen en een gezonde relatie met eten en zichzelf willen creëren. Voeding, Hormonen en je Mind brengen we samen zodat je de regie krijgt over je eetpatroon, een gezonde leefstijl creëert die past bij jouw leven. Je bruist van energie en je weer (h)eerlijk in je vel en kleding zit.

Afvallen zonder dieet, een gezonde relatie met eten creëren, is veel meer dan alleen maar anders eten.

Zoveel vrouwen vertellen aan mij ….

dat ze een mooi leven hebben, maar balen van hun lichaam, dat gewicht, ze worden er onzeker van ...

over al de pogingen die ze al hebben ondernomen zonder blijvende verandering.

hoe ze zich schamen omdat het niet lukt om gezonder te gaan leven, slank(er) te zijn. Hoe ze verlangen naar rust.

dat ze wel gezond willen eten, maar eten is zo gezellig, nee zeggen lastig. Hoe gefrustreerd ze zijn dat ze keer op keer geen nee kunnen zeggen.

over de strijd met zichzelf die er nu is, hoe moe ze hier van worden, dat niemand dit mag weten.

hoe moe en prikkelbaar ze zijn. Zich opgeblazen voelen. Echt alles al hebben geprobeerd, niks werkt. Hoe ze steeds molliger worden.

dat ze vermoeden dat de hormonen aan het rommelen zijn of dat ze denken er iets met de schildklier aan de hand is.

dat ze zich niet meer zichzelf voelen door die laag van kilo's. Het past gewoon niet bij wie ze van binnen, in hun hoofd wel zijn.

Als je dit herkent, dan weet ik precies wat je bedoelt!

Claudia Vesters

Hoe zou het voor je zijn …

Als je een ontspannen relatie met eten en jezelf hebt. Verlost bent van de energievretende gedachtes over eten. Trots, blij, tevreden naar jezelf in de spiegel kan kijken. Als je zonder dieet, je ideale gewicht gaat bereiken?

Zie je al voor je dat je de kleding kan dragen die echt blij je passen, de zelfverzekerde, stralende vrouw bent? Je voelt dat wie je van binnen al bent, nu echt klopt met ‘de buitenkant’.

Stel je eens voor dat je zonder schuldgevoel van lekker en voldoende eten kan genieten. Ook als je uit eten gaat en tijdens je vakanties.

Hoe zou het zijn als je hormonen optimaal voor je werken, jij ze kan vertrouwen. En verlost bent van al die vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren omdat ze bij het ouder worden horen …

Hoe zou jouw leven eruit zien als je weer blij bent met je lichaam, bruist van energie. Als je rust in je hoofd hebt en kan genieten van wat echt belangrijk voor je is?

Een vrijheid van een ontspannen relatie met eten en jezelf is de sleutel voor meer geluk, vrijheid en gezondheid!

 We pakken ‘het probleem’ bij de basis aan.

Om jouw nieuwe gezonde relatie met eten en jezelf te realiseren maken we gebruik van de kracht van (h)eerlijke voeding om je hormonen en mind te laten samenwerken.

De 3 ingrediënten om je ideale gewicht te bereiken en het creëren van een gezonde relatie met eten en jezelf!

VOEDING

Eten om je lichaam te voeden en te genieten. Geen aparte potjes koken of ingewikkelde recepten. We creëren een eetpatroon in balans dat past bij jouw leven. Het eetpatroon waarmee je waar dan ook zonder schuldgevoel of spijt achteraf kan genieten. We zetten je stofwisseling aan, zodat je een blijvend gezond gewicht bereikt dat je wel blij maakt.

HORMONEN

Je hormonen zijn verantwoordelijk voor veel processen in je lichaam. Ze bepalen of je stressbestendig bent of niet, moe of uitgerust bent, je lichaam vet opslaat of verbrand. Ze geven je honger- en verzadigingsgevoel aan. We gaan je hormonen, brein en lichaam laten samenwerken zodat vervelende kwaaltjes en klachten verdwijnen. En je weer bruist van energie. Je dankzij je honger- en verzadigingshormonen (h)eerlijk voldoende kan eten en genieten.

MIND

Je krijgt de regie terug! We gaan kijken naar jouw verhaal over eten. Zo ontdekken we de oude patronen, overtuigingen die nu staan voor de vicieuze dieetcirkel. We gaan deze doorbreken en inruilen voor nieuwe gewoontes, gedachtes en overtuigingen. Zodat jij je krachtiger voelt, in control bent.  Zonder schuldgevoel achteraf kan genieten van lekker en voldoende eten. Zelfs in uitdagende situaties. 

De regie, mijn eigen leefstijl en een gezond gewicht!

‘Ik heb de regie in eigen hand’! Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden en heeft mij gestimuleerd om over drempels heen te stappen, waar ik altijd tegenop zag. Ik herken nu de signalen van mijn lichaam en heb het gezonde eetpatroon ontwikkeld dat bij mij en mijn leven past. Mijn eigen levensstijl geeft mij zoveel vrijheid en dat voelt fantastisch. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Claudia Vesters

 

Dit is ook voor jou binnen handbereik

Met mijn unieke Vrouw in Balans methode maak je de bewuste keuze voor een gezond, dieetvrij leven. Door mijn unieke aanpak, scherpzinnigheid én mijn eigen ervaring, leg ik mijn vinger op de ‘zere’ plek.

Samen kijken we naar jouw verhaal over eten en gaan we dit herschrijven zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken, ontspannen kan genieten van (h)eerlijk en voldoende eten. Èn bruisende van zelfvertrouwen van het leven kan genieten.

Samen gaan we aan de slag. De 1-op-1 coaching omvat: 5 individuele coachsessies. 4 tussentijdse belafspraken. Persoonlijke afgestemde voedingsadviezen. Je krijgt extra 1-op-1 ondersteuning waar nodig. Toegang tot de online modules in de Vrouw in Balans Academie. 

Ik ben jouw coach en samen gaan we ervoor zorgen dat jij je ideale gewicht gaat bereiken, je hormonaal in balans bent, bruist van energie en zelfvertrouwen.

Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd.

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Het coachtraject bij Claudia was het laatste wat ik nog wilde proberen. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten. 

Marieke

Gun jij jezelf de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf

Ik ben er om je te helpen om je gezonde gewicht te gaan bereiken en de gezonde, ontspannen relatie met eten en jezelf te krijgen. We gaan voor de ommekeer, stap voor stap vertrouwen opbouwen in jezelf en je lichaam. Eindelijk weer (h)eerlijk genieten van lekker en voldoende eten.

Hoe fijn is dat!

Mijn Vrouw in Balans methode gaat verder dan alleen maar afvallen en anders eten. Het is alles omvattend, vernieuwend en geeft je de duurzame verandering. Het werkt, je kan dit terug lezen in de vele reviews. Het is waarmee ik mezelf heb verlost van een verstikkende laag van kilo’s en de strijdbijl met eten voorgoed heb begraven.

Als coach kijk ik voorbij de kilo’s . Dankzij mijn vaardigheden leg ik de vinger op de echte zere plek om zo tot de leefstijl te komen waarmee jij vol zelfvertrouwen, bruisend en stralend van energie kan floreren in jouw leven. Je krijgt van mij niet alleen coaching, ik geef mijn kennis en tools aan je door zodat jij echt op jezelf en de keuzes die je maakt kan vertrouwen.

Hoe zou het voor je zijn als je verlost bent van jouw haat-liefde verhouding met eten? Zie je het al voor je hoe je straalt, vol zelfvertrouwen je dromen waarmaakt. Je de stijlvolle, zelfverzekerde en stralende vrouw bent.

Ben je er klaar voor! Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan gaan we samen onderzoeken of mijn methode bij je past. Voelen we de klik, dan ben ik jouw coach en leer ik je hoe je de gezonde, bevrijdende relatie met eten en jezelf krijgt.

De Vrouw in Balans 1-op-1 coaching, dit is wat we gaan doen

5 persoonlijke 1-op-1 coachsessies

Met mij, in ‘s Hertogenbosch of middels video calls als je dat liever hebt.

4 tussentijdse belafspraken

Uitgebreide leefstijl-check

Aan de hand van een uitgebreide hormoon- en leefstijl analyse komt naar voren wat er nu bij je speelt. Zo pakken we het probleem bij de wortel aan en maken we de beste start om met voeding, hormonen en je brein de relatie met eten en jezelf te gaan creëren die je wel gelukkig gaat maken.

Persoonlijke app en/of e-mail ondersteuning

Tussen onze afspraken in ben ik er voor je wanneer je voelt dat je behoefte hebt aan extra ondersteuning

12 modules in de Vrouw in Balans academie

Je krijgt Life time toegang tot het online Vrouw in Balans programma met video’s, audio’s, (bonus-)werkboeken

Deelname aan de besloten FB Community

Die ik begeleid met extra online coachsessie, peptalks, Q&A’s. Maar ook voor onderlinge steun, inspiratie, tip en uitwisselen van ervaringen.

Laten we bellen, dan zoeken we samen uit of de 1-op-1- Vrouw in Balans coaching bij je past en voor je kan werken. Als we de klik voelen, dan gaan we samen aan de slag en help ik je om de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je echt gelukkig maakt. En uiteraard ook met afvallen zonder dieet zodat jij afscheid kan gaan nemen van de kilo’s die nu in de wegstaan.

Bij een ja is je investering in dit traject € 950,– bij een betaling in 1 keer. Je kan ook kiezen voor betaling in 3 maandelijkste termijnen à € 350,– of 6 maandelijkste termijnen à € 190,–.

De bedragen zijn incl. BTW. Je krijgt een BTW factuur. Heb je een eigen bedrijf dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst, dan kun je je werkgever vragen (een deel van) dit traject te vergoeden.

Het is de kracht van (h)eerlijke voeding die je hormonen in balans brengt.

Het zijn je hormonen die in je lichaam bepalen hoe je je voelt. Of je vet verbrand of opslaat. Of je uitgerust of moe bent.
Het zijn de woorden die je aan jezelf vertelt die je helpen om oude gedachtes, gewoontes en patronen te doorbreken en te transformeren naar wat jij wel wil bereiken.

Het gaat over de samenwerking tussen je hormonen, voeding en je mind. Vanuit dat wat jou wel oprecht gelukkig maakt.

Hier ligt de sleutel verscholen om een prachtige relatie met eten en jezelf te creëren

Vrouw in Balans pijlers

Veel gestelde vragen

Voor wie is de 1-op-1 coaching geschikt?

De 1-op-1 coaching is geschikt voor 40+ vrouwen die verlangen naar een gezond(er) gewicht dat ze echt blij maakt, rust, energie en vrijheid willen ervaren. De coaching is ook geschikt als je last hebt van (hormonale) klachten en kwaaltjes, in de overgang bent, deze nog moet komen of al achter de rug is. Ben je jonger dan 40 en voel je dat je door mij gecoacht wil worden dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Het veranderen van je leefstijl, gezond afvallen zonder dieet, je hormonen in balans brengen is geen quick fix. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat 95% van de mensen veranderingen niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Buiten dat is het gewoon super frustrerend als je weer terugvalt in het oude patroon. Misschien herken je het wel van eerdere diëten die je hebt gevolgd.

Het heeft tijd nodig, je maakt van alles mee, pieken, dalen, je gedachtes die soms tegensputteren, de blijdschap van overwinningen. In het begin is het wennen, zoeken, afstemmen, ongeduld of perfectionisme kunnen in de weg staan. Maar ook hiermee ga ik je helpen. Mijn coachtrajecten zijn zorgvuldig opgebouwd om stap voor stap, alles te leren wat je nodig hebt, te fine tunen naar de leefstijl die volledig bij jouw leven past. Om uiteindelijk volledig zelf de regie te hebben en blijvend te genieten van jouw nieuwe gezonde gewicht en leefstijl. Gun jezelf de tijd als je het optimale resultaat wil gaan bereiken.

 

 

Wanneer kan ik beginnen?

In principe kan je meteen beginnen als je het coachprogramma hebt geboekt. Als we elkaar nog niet hebben gesproken tijdens een kennismakingsgesprek, dan neem ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op om de eerste afspraak in te plannen. Normaal gesproken is de eerste afspraak 1 week nadat we elkaar hebben gesproken. Meteen na dit gesprek ben je al begonnen. Ik ga je ‘huiswerk’ geven zodat ik inzicht krijg in hoe het nu met je gaat, wat je huidige eetpatroon is en hoe het met jouw hormoonhuishouding gesteld is. Dit is belangrijke informatie omdat we ‘jouw probleem’ bij de wortel gaan aanpakken om de blijvende verandering te gaan creëren. 

Wat is het verschil tussen het Goud en Briljant programma?

Het verschil tussen de beide programma is de duur en daarmee ook het ‘einddoel’ van het coachtraject.

Kies je voor Goud, dan help ik je om af te vallen zonder dieet zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken. Ik help je om de gezonde relatie met eten en jezelf te creëren die bij jouw leven past en je gelukkig maakt. Je mag het zien als een prachtig fundament dat we hier gaan creëren. Voeding, Hormonen en je mindset, ze komen allemaal aan bod.

Wil je all the way gaan, de definitieve omslag maken, dan is het Briljant programma de beste keuze. Je gedachtes, de woorden die je gebruikt, emoties en je hormonen, ze zijn 1-op-1 met elkaar verbonden. Oude patronen, overtuigingen, de vicieuze dieetcirkel gaan we doorbreken en inruilen voor nieuwe positieve gewoontes, gedachtes en overtuigingen. Zodat jij je krachtiger voelt, in control bent, zelfs in uitdagende situaties. Hiermee maak je de definitieve doorbraak naar de gezonde ‘dieetvrije’, ontspannen relatie met eten en jezelf!

Ik heb het nu heel druk, is het dan wel handig om nu te beginnen?

Het juiste moment kiezen is lastig. Wat ik heb ervaren is dat het eigenlijk niet bestaat. Er is altijd wel iets, een verjaardag, een vakantie, de toetsweek van je zoon/dochter, een feestje, weekendje weg, een verkoudheid, Corona, drukte op het werk. That’s life, hier hebben we mee te dealen. Deze situaties zullen er altijd zijn.

De coaching is bedoeld om de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëren die volledig bij jouw eigen unieke leven past. Het beste moment … dat is NU, deze situaties horen bij het leven. En als deze uitdagingen er niet meer zouden zijn, dan komen er wel weer nieuwe. We gaan ze als uitdaging aankijken en ervoor zorgen dat ze voor jou geen uitdaging meer zijn.

In het plannen van onze coachsessies houden we uiteraard wel rekening met vakanties, feestdagen e.d..

Kan ik gewoon met mijn gezin eten of moet ik apart gaan koken?

Het is juist de bedoeling dat je gewoon samen met je gezin kan eten. Zie je het al voor je dat je de rest van je leven apart zou moeten koken en toekijken hoe zijn wel samen genieten …

Je kan en mag alles eten als je maar weet hoeveel en wat jouw eigen unieke lichaam nodig heeft. Het gaat om het vinden van de juiste balans. Hier ga ik je bij helpen. Ik leer je hoe je gewoon je boodschappen in de supermarkt doet, hoe je op een eenvoudige manier met het hele gezin (h)eerlijk kan eten. Er zijn geen verboden producten, het lichaam heeft juist aardappelen, rijs, pasta, vlees*, kip*, vis*, brood en nog veel meer nodig. Ja zelfs zo af en toe eens heerlijk (on)gezongen. Ik ga je leren waarom en hoe je dit doet.

* Ben je vegetariër dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Werk jij met bloedtesten?

Nee, ik werk niet met bloedtesten. Wanneer je nu last hebt van overgewicht, je hormonen of andere (vage) kwaaltjes en klachten dan wil dit zeggen dat er sprake is van een disbalans. Door alle vragen die ik je ga stellen kan ik, zonder bloedtest, achterhalen wat de oorzaak van de disbalans is en gaan we aan de slag om dit met (h)eerlijke voeding uit de supermarkt te herstellen. Eventueel met een aanvullend supplementen advies. Dit laatste is altijd een advies, het is aan jezelf om deze wel of niet te gaan gebruiken om je lichaam (extra) te ondersteunen.

Waarom krijg ik bij de 1-op-1 coaching ook het online Vrouw in Balans programma?

De 1-op-1 coachsessie zijn volledig afgestemd op jouw eigen unieke leven en traject. Het online Vrouw in Balans programma is een uitermate waardevol programma met 12 modules waar je altijd op terug kan vallen. De videolessen kan je volgen wanneer het jouw uitkomt, als extra inspiratie, motivatie of gewoon omdat je behoefte hebt aan extra uitleg. 

Tijdens jouw 1-op-1 coachtraject kan het zijn dat ik je verwijs naar bepaalde modules omdat ik weet dat die je gaan helpen, als extra oefening, ondersteuning.

Na afloop van jouw coachtraject kun je lid blijven zolang als jij wilt, er komen geen extra kosten bij. Het is jouw eigen waardevolle database die je kan blijven gebruiken. Ik zorg ervoor dat de informatie in het online programma up to date blijft!

Moet ik lid worden van de besloten Facebookcommunity?

De besloten Facebookcommunity is voor alle vrouwen die het Vrouw in Balans programma volgen of hebben gevolgd. Het is een veilige plek waar je met gelijkgestemde vrouwen bent. Je kan hier 24/7 vragen stellen, ervaringen delen, volledig veilig. Niemand die buiten deze community op Facebook kan zien wat je deelt. Ik beantwoord dagelijks de vragen in deze groep, geef extra FB live coachsessies, peptalks.

Het is een inspirerende community voor motivatie en inspiratie. 

Worden de kosten vergoed door mijn (zorg-) verzekering?

Mijn coaching wordt niet vergoed. Het kan zijn dat je werkgever een budget voor coaching heeft waarop je een beroep kan doen. Heb je een eigen bedrijf, dan kan je de factuur opnemen in je administratie. Mijn coachtrajecten zijn een investering in jezelf, in jouw eigen leven en de ‘duurzame’ verandering.

In de spiegel zie ik nu mezelf terug.

 

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen ( GEZOND, ENERGIEK, FIT👊 ) en daar met de goede producten en hoeveelheid, die passend voor jou zijn, het gewenste resultaat behaalt, dus je helpt omdenken.

Claudia begrijpt als geen ander hoe een brein van een vrouw werkt en kan functioneren en dat is haar kracht om jou dat te kunnen leren en in laat zien. Met een cadeau als automatisch gevolg dat als je in de spiegel kijkt er na een gezonde periode ook een mooie slanke vrouw je terug in de ogen kijkt, die zelfbewuster en vol in de juiste energie staat.

This was happening to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.

Anke