Vrouw in Balans

1-op-1 COACHING

Persoonlijke coaching voor vrouwen die graag willen afvallen en een gezonde relatie met eten en zichzelf willen creëren. Voeding, Hormonen en je Mind brengen we samen zodat je de regie krijgt over je eetpatroon, een gezonde leefstijl creëert die past bij jouw leven. Je bruist van energie en je weer (h)eerlijk in je vel en kleding zit.

Afvallen zonder dieet, een gezonde relatie met eten creëren, is veel meer dan alleen maar anders eten.

Zoveel vrouwen vertellen aan mij ….

dat ze een mooi leven hebben, maar balen van hun lichaam, dat gewicht, ze worden er onzeker van ...

over al de pogingen die ze al hebben ondernomen zonder blijvende verandering.

hoe ze zich schamen omdat het niet lukt om gezonder te gaan leven, slank(er) te zijn. Hoe ze verlangen naar rust.

dat ze wel gezond willen eten, maar eten is zo gezellig, nee zeggen lastig. Hoe gefrustreerd ze zijn dat ze keer op keer geen nee kunnen zeggen.

over de strijd met zichzelf die er nu is, hoe moe ze hier van worden, dat niemand dit mag weten.

hoe moe en prikkelbaar ze zijn. Zich opgeblazen voelen. Echt alles al hebben geprobeerd, niks werkt. Hoe ze steeds molliger worden.

dat ze vermoeden dat de hormonen aan het rommelen zijn of dat ze denken er iets met de schildklier aan de hand is.

Als je dit herkent, dan weet ik precies wat je bedoelt!

Claudia Vesters

Hoe zou het voor je zijn …

Als je een ontspannen relatie met eten en jezelf hebt. Verlost bent van de energievretende gedachtes over eten. Trots, blij, tevreden naar jezelf in de spiegel kan kijken. Als je zonder dieet, je ideale gewicht gaat bereiken?

Zie je al voor je dat je de kleding kan dragen die echt blij je past, de zelfverzekerde, stralende vrouw bent?

Stel je eens voor dat je zonder schuldgevoel van lekker en voldoende eten kan genieten. Ook als je uit eten gaat en tijdens je vakanties.

Hoe zou het zijn als je hormonen optimaal voor je werken, jij ze kan vertrouwen. En verlost bent van al die vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren omdat ze bij het ouder worden horen …

Hoe zou jouw leven eruit zien als je weer blij bent met je lichaam, bruist van energie. Als je rust in je hoofd hebt en kan genieten van wat echt belangrijk voor je is?

Een vrijheid van een ontspannen relatie met eten en jezelf is de sleutel voor meer geluk, vrijheid en gezondheid!

 We pakken ‘het probleem’ bij de basis aan.

Om jouw nieuwe gezonde relatie met eten en jezelf te realiseren maken we gebruik van de kracht van (h)eerlijke voeding om je hormonen en mind te laten samenwerken.

De 3 ingrediënten om je ideale gewicht te bereiken en het creëren van een gezonde relatie met eten en jezelf!

VOEDING

Eten om je lichaam te voeden en te genieten. Geen aparte potjes koken of ingewikkelde recepten. We creëren een eetpatroon in balans dat past bij jouw leven. Het eetpatroon waarmee je waar dan ook zonder schuldgevoel of spijt achteraf kan genieten. We zetten je stofwisseling aan, zodat je een blijvend gezond gewicht bereikt dat je wel blij maakt.

HORMONEN

Je hormonen zijn verantwoordelijk voor veel processen in je lichaam. Ze bepalen of je stressbestendig bent of niet, moe of uitgerust bent, je lichaam vet opslaat of verbrand. Ze geven je honger- en verzadigingsgevoel aan. We gaan je hormonen, brein en lichaam laten samenwerken zodat vervelende kwaaltjes en klachten verdwijnen. En je weer bruist van energie. Je dankzij je honger- en verzadigingshormonen (h)eerlijk voldoende kan eten en genieten.

MIND

Je krijgt de regie terug! We gaan kijken naar jouw verhaal over eten. Zo ontdekken we de oude patronen, overtuigingen die nu staan voor de vicieuze dieetcirkel. We gaan deze doorbreken en inruilen voor nieuwe gewoontes, gedachtes en overtuigingen. Zodat jij je krachtiger voelt, in control bent.  Zonder schuldgevoel achteraf kan genieten van lekker en voldoende eten. Zelfs in uitdagende situaties. 

De regie, mijn eigen leefstijl en een gezond gewicht!

‘Ik heb de regie in eigen hand’! Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden en heeft mij gestimuleerd om over drempels heen te stappen, waar ik altijd tegenop zag. Ik herken nu de signalen van mijn lichaam en heb het gezonde eetpatroon ontwikkeld dat bij mij en mijn leven past. Mijn eigen levensstijl geeft mij zoveel vrijheid en dat voelt fantastisch. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Claudia Vesters

 

Dit is ook voor jou binnen handbereik

Met mijn unieke Vrouw in Balans methode maak je de bewuste keuze voor een gezond, dieetvrij leven. Door mijn unieke aanpak, scherpzinnigheid én mijn eigen ervaring, leg ik mijn vinger op de ‘zere’ plek.

Samen kijken we naar jouw verhaal over eten en gaan we dit herschrijven zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken, ontspannen kan genieten van (h)eerlijk en voldoende eten. Èn bruisende van zelfvertrouwen van het leven kan genieten.

Samen gaan we aan de slag. De 1-op-1 coaching omvat: 6 individuele coachsessies. Persoonlijke afgestemde voedingsadviezen. Je krijgt extra 1-op-1 ondersteuning waar nodig. Toegang tot de online modules in de Vrouw in Balans Academie. 

Ik ben jouw coach en samen gaan we ervoor zorgen dat jij je ideale gewicht gaat bereiken, je hormonaal in balans bent, bruist van energie en zelfvertrouwen.

Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd.

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Het coachtraject bij Claudia was het laatste wat ik nog wilde proberen. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten. 

Marieke

Gun jij jezelf de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf

Ik ben er om je te helpen om je gezonde gewicht te gaan bereiken en de gezonde, ontspannen relatie met eten en jezelf te krijgen. We gaan voor de ommekeer, stap voor stap vertrouwen opbouwen in jezelf en je lichaam. Eindelijk weer (h)eerlijk genieten van lekker en voldoende eten.

Hoe fijn is dat!

Mijn Vrouw in Balans methode gaat verder dan alleen maar afvallen en anders eten. Het is alles omvattend, vernieuwend en geeft je de duurzame verandering. Het werkt, je kan dit terug lezen in de vele reviews. Het is waarmee ik mezelf heb verlost van een verstikkende laag van kilo’s en de strijdbijl met eten voorgoed heb begraven.

Als coach kijk ik voorbij de kilo’s . Dankzij mijn vaardigheden leg ik de vinger op de echte zere plek om zo tot de leefstijl te komen waarmee jij vol zelfvertrouwen, bruisend en stralend van energie kan floreren in jouw leven. Je krijgt van mij niet alleen coaching, ik geef mijn kennis en tools aan je door zodat jij echt op jezelf en de keuzes die je maakt kan vertrouwen.

Hoe zou het voor je zijn als je verlost bent van jouw haat-liefde verhouding met eten? Zie je het al voor je hoe je straalt, vol zelfvertrouwen je dromen waarmaakt. Je de stijlvolle, zelfverzekerde en stralende vrouw bent.

Ben je er klaar voor! Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan gaan we samen onderzoeken of mijn methode bij je past. Voelen we de klik, dan ben ik jouw coach en leer ik je hoe je de gezonde, bevrijdende relatie met eten en jezelf krijgt.

De Vrouw in Balans 1-op-1 coaching, dit is wat we gaan doen

6 persoonlijke 1-op-1 coachsessies

Met mij, in ‘s Hertogenbosch of middels video calls als je dat liever hebt.

Uitgebreide leefstijl-check

Aan de hand van een uitgebreide hormoon- en leefstijl analyse komt naar voren wat er nu bij je speelt. Zo pakken we het probleem bij de wortel aan en maken we de beste start om met voeding, hormonen en je brein de relatie met eten en jezelf te gaan creëren die je wel gelukkig gaat maken.

Persoonlijk tussentijds app en/of e-mail ondersteuning

Tussen onze afspraken in ben ik er voor je wanneer je voelt dat je behoefte hebt aan extra ondersteuning

12 modules in de Vrouw in Balans academie

Je krijgt Life time toegang tot het online Vrouw in Balans programma met video’s, audio’s, (bonus-)werkboeken

Deelname aan de besloten FB Community

Die ik begeleid met extra online coachsessie, peptalks, Q&A’s. Maar ook voor onderlinge steun, inspiratie, tip en uitwisselen van ervaringen.

Ontwerp zonder titel-72

Laten we bellen, dan zoeken we samen uit of de 1-op-1- Vrouw in Balans coaching bij je past en voor je kan werken. Als we de klik voelen, dan gaan we samen aan de slag en help ik je om de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je echt gelukkig maakt. En uiteraard ook met afvallen zonder dieet zodat jij afscheid kan gaan nemen van de kilo’s die nu in de wegstaan.

Bij een ja is je investering in dit traject € 950,– bij een betaling in 1 keer. Je kan ook kiezen voor betaling in 3 maandelijkste termijnen à € 350,– of 6 maandelijkste termijnen à € 190,–.

De bedragen zijn incl. BTW. Je krijgt een BTW factuur. Heb je een eigen bedrijf dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst, dan kun je je werkgever vragen (een deel van) dit traject te vergoeden.

Het is de kracht van (h)eerlijke voeding die je hormonen in balans brengt.

Het zijn je hormonen die in je lichaam bepalen hoe je je voelt. Of je vet verbrand of opslaat. Of je uitgerust of moe bent.
Het zijn de woorden die je aan jezelf vertelt die je helpen om oude gedachtes, gewoontes en patronen te doorbreken en te transformeren naar wat jij wel wil bereiken.

Het gaat over de samenwerking tussen je hormonen, voeding en je mind. Vanuit dat wat jou wel oprecht gelukkig maakt.

Hier ligt de sleutel verscholen om een prachtige relatie met eten en jezelf te creëren

Vrouw in Balans pijlers

Ik heb het vertrouwen in mezelf en mijn kracht terug.

Instappen in Claudia’s programma heeft mijn leven veranderd. 144,6 kilo waarvan 58% vet en diep ongelukkig. Dat was mijn startpunt.
Tijdens het eerste gesprek viel het mij op hoe ’nuchter’ en kalm Claudia is. Terwijl ik mentaal overal beren op de weg zag leek het alsof die voor haar niet bestonden en wist zij de zaken simpel samen te vatten. Ze heeft mij geleerd om gezond en bewust te eten en weloverwogen keuzes te maken. No more diets for me, ik ben vrij!

Dankzij het coachprogramma is mijn BMI van 44,6 naar 26,5 gegaan, mijn vetpercentage van 57% naar 29,5%, mijn broekmaat van 56 naar 44/46 en ben ik 60 kilo afgevallen.

Het vertrouwen in mezelf en mijn kracht dat ik terug heb gevonden is onbetaalbaar en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Manuela

Ontvang mijn gratis 'Vrouw in Balans e-book'

Gelukt, jouw aanvraag voor het Vrouw in Balans E-Book is ontvangen! Binnen enkele minuten ontvang je het e-book per mail. Soms komt het voor dat de mail in je spam/ongewenste mailbox terecht komt.

Share This