COMING SOON

Het nieuwe ‘From the Inside Out’ online programma waarmee je je ideale gewicht gaat bereiken zonder dieet. Ik leer je een bewezen formule om waarmee we je lichaam en mind gaan voeden met (h)eerlijke energie en je zo aan de buitenkant als het ware ‘laagje voor laagje van de kilo’s afpelt! Dat is wat we noemen ‘From the Inside Out’ of te wel, Change your mind, change your life!

Let me guess … je hebt al heel veel diëten geprobeerd, afvallen lukt je wel, maar pff dat op gewicht blijven lukt niet. Je wil gewoon stoppen met jojoën. Zonder schuldgevoel eten. Fit, uitgerust en slanker zijn. Geen gedoe meer met alles wat niet meer mag.

Achter de schermen zijn we hard aan het werken om een fantastisch nieuw online programma te maken. From the Inside Out! Een programma dat je helemaal op je eigen tempo kan en mag gaan volgen. Een programma dat in het begin zal het voelen of je aan het diëten bent, het gaat allemaal nog niet vanzelf. Maar door het te doen, het (h)eerlijk en voldoende eten gaan omarmen, dan komt de ommekeer. Je hormonen komen weer in balans, je gaat beter slapen, krijgt meer energie en de vetverbranding wordt aangezet.

Je zal ‘veel’ met eten en je gedachtes bezig zijn, maar dan op een andere manier als je gewend was. Van alle gedachtes die je op een dag hebt, ben je maar van 5% bewust. Die andere 95% zijn ‘onbewuste’ gedachtes. Alleen door je doel top of mind te houden krijg je het voor elkaar om de ‘ommekeer’ in je brein te maken. Door het te blijven doen komt er een moment waarop je in de nieuwe fase van ‘onbewust bekwaam zijn’ bent gekomen.

Stay Tuned, er volgt snel een update.

Wil je liever 1:1 met Claudia werken omdat je voelt dat dit beter bij je past, kijk dan bij het ‘persoonlijke traject‘.

Let op: iedere maand komen er 5 nieuwe plekken vrij voor 1:1 coaching en deze zijn altijd snel gevuld! Wil je er 100% voor gaan, niet langer wachten en uitstellen, plan dan jouw kennismakingsgesprek met Claudia in. Dan gaan we samen kijken of we een match zijn en welk 1:1 traject het beste bij jou past.

VOEDING

Voeding geeft je energie of ontneemt je energie. Ik leer je alles over voeding. Lekker praktisch zodat ook jij gewoon in de supermarkt je boodschappen kan blijven doen.

Ik help je met het creëren van een ‘gezonde’ energiebalans tussen wat je eet en de energie die je lichaam verbruikt.

MINDSET

Stel dat jij verlost bent van de kilo’s, wat doe je dan anders? Hoe ga jij dan met eten om, welke gedachtes, patronen en routines heb je dan?

Anders eten is stap 1, stap 2 is het veranderen van je gedrag, gedachtes en gewoontes.  We werken de gezond slanke versie van jezelf uit en gaan stap voor stap in haar leven stappen.

HORMONEN

Hormonen zijn de stofjes in je lichaam die verantwoordelijk zijn voor alle processen in je lichaam. Ze bepalen of je vet opslaat of verbrand en uitgerust bent. Zelfs honger- en verzadiging zijn hormonen.

We brengen je hormonen in balans zodat je en kan gaan eten op gevoel èn een vetverbrander wordt.

Sandra
Iedereen kan vertellen hoe je gezond kan eten maar Claudia kan je motiveren om die stap ook echt te nemen en elke keer weer opnieuw de gezonde keuzes te maken. Dit doet zijn met enorm veel begrip, liefde en een vleug humor.
Door de focus op de juiste mindset levert het programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op. Een echte aanrader!

BECOME

Hoe fijn zou het voor jou zijn als je een gezond slanke mindset ontwikkeld, zelf kan beslissen wat en hoeveel je eet én blijvend kan afvallen?

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ik ben ruim 12 kilo afgevallen.

Van obees en ongezond naar gezond slank leven

Sinds oktober 2013 heeft mijn leven een complete transformatie ondergaan. Dat terwijl het voor mijn gevoel, toch niet meer erger kon worden.

Altijd was ik in gevecht met de kilo’s, mijn zelfbeeld, at (en dronk) al mijn gevoelens weg, ontwikkelde een eetstoornis en was er van overtuigd dat ‘slank’ zijn voor mij niet was weggelegd.

Ik besloot om het roer volledig om te gooien en in het leven van de gezond slanke vrouw die ik wel wilde zijn te stappen.

In het begin was het eng, onwennig en viel ik kilo na kilo af. Ik heb dag in, dag uit, no matter what, heel bewust gewerkt aan mijn nieuwe relatie met eten en de gezond slanke leefstijl.

Ik werd de gezond slanke vrouw van mijn dromen.

Blijvend afvallen

Angela, het is een mindset

Na zo ongeveer alle diëten te hebben geprobeerd, kwam ik bij Claudia uit en besloot om mezelf het online Vrouw in Balans programma cadeau te geven. Op een daadkrachtige, positieve manier heeft ze me laten inzien hoe ‘het werkt’ en zo heb ik een hele andere kijk gekregen op eten. Van ‘niet mogen’ naar ‘wel mogen’ maar dan weloverwogen.

Zo bijzonder, hoe krachtig en lifechanging het online programma is, samen met de online coachsessies die erbij horen.

Inmiddels ben ik 10 kilo kwijt (and still counting) en dat zónder dieet. Want het is geen dieet, het is een mindset!

Vrouw in Balans Methode

Heb ik geluk gehad …

Nadat ik mijn besluit nam om het roer om te gooien is mijn zoektocht begonnen. Mijn eerste zoekopdracht was ‘wat is gezonde voeding en hoe val ik gezond af.’ Er ging een wereld voor mij open. Nog steeds kan ik mij verwonderen over de ‘eenvoud en logica’ van wat ik ontdekte. ‘Waarom wist ik dit niet of heb ik dit nooit zo geleerd?’ zijn vragen die ik talloze keren heb gesteld. Dit zijn ook ‘de zinnen’ die mijn klanten mij vaak met mij delen.

Tijdens en na mijn eigen transformatie kreeg ik zoveel vragen dat ik besloot om ‘hier iets’ mee te gaan doen. Zo begon ik met de opleiding tot gewichtsconsulente. Tot mijn grote verbazing leerde ik tijdens deze opleiding wat ik zelf al had ontdekt en waarmee ik ‘was begonnen’. Dit bleef zich herhalen in alle opleidingen die ik sindsdien heb gevolgd.

Ja ik denk dat ik geluk heb gehad dat mijn eerste zoekopdracht ‘spot on’ was. Alles wat ik heb geleerd en ontdekt mag ik nu aan jou gaan doorgeven. En dat is wat mij echt gelukkig maakt omdat ik het je gun lieve mooie vrouw!

Creëer het gezond slanke leven zoals jij het wilt, met (h)eerlijk eten uit de supermarkt!

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Volg mij op Instagram

@healthyaging.claudia

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?