exclusieve individuele coaching

Voor de vrouw die verlangt naar een gezonde relatie met eten en haar lichaam

Smile

Hoe graag wil jij de strijdbijl met eten begraven en een gezonde relatie met eten aangaan?

Is dit herkenbaar voor je?

icoonplat-2

Het liefste wil je gezond eten, maar eten is zo gezellig, nee zeggen zo lastig, dus schuif je je plan opzij. Keer op keer ga je hiermee de mist in. Dit frustreert je.

icoonplat-2

Je hebt nu een gevecht met eten. Bent er de hele dag mee bezig. Als je stress hebt is eten onweerstaanbaar, hoe goed je ook je best doet om streng te zijn voor jezelf. Je trekt de touwtjes steeds strakker aan, je wil absoluut niet zwaarder worden.

icoonplat-2

Opgeven is geen optie. Op zondagavond spreek je jezelf streng toe en op maandagochtend begin je vol goede moed aan nieuwe poging om af te vallen.

icoonplat-2

Niemand die weet hoe groot de strijd in jezelf is. Je wordt moe van al je gedachtes, het gevecht met jezelf. Diep van binnen schaam je je. Jij moet dit toch kunnen fixen, gezonder gaan leven, slank(er) zijn. Je verlangt naar rust.

icoonplat-2

Je bent moe, heb steeds vaker een kort lontje, bent prikkelbaar, je voelt je opgeblazen, staat moe op, je gebruikt allerlei diëten en voedingstips, maar het werkt niet of nauwelijks.

icoonplat-2

Je vraagt jezelf af of je hormonen er mischien iets mee te maken hebben, je voelt dat ze aan het rommelen zijn. 

Hoe zou het voor je zijn als je …

icoonplat-2

Een positieve, gezonde relatie met eten en je lichaam hebt. Verlost bent van alle energievretende gedachtes hierover.

icoonplat-2

Zonder schuldgevoel kan genieten van lekker en voldoende eten. Ook als je uit eten gaat en tijdens je vakanties.

icoonplat-2

Gewoon weer blij bent als je naar jezelf kijkt in de spiegel. De leuke kleding kan dragen in de maat die je wel blij maakt.

icoonplat-2

De gezonde slanke mindset hebt, voor de rest van je leven, die al de gezonde slanke vrouwen ook hebben.

icoonplat-2

Je hormonen voor je werken en verlost bent van vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren of waarvan je denkt dat ze nu eenmaal horen bij het ouder worden.

Hoe zou jouw leven eruit zien als je weer blij bent met je lichaam, bruist van gezonde energie, rust hebt in je hoofd, verlost bent van diëten en je kunt doen en genieten van wat echt belangrijk voor je is?

De vrijheid van een ontspannen relatie met eten is de sleutel voor meer geluk, genieten en gezondheid

De ingrediënten voor een dieetvrij leven en de ontspannen relatie met eten!

Voeding

Eten om je lichaam te voeden en te genieten, een eetpatroon in balans dat past bij jouw leven. Èn we zetten je stofwisseling aan zodat je een blijvend gezond gewicht dat je blij maakt bereikt.

 

Hormonen

Je hormonen zijn verantwoordelijk voor veel processen in je lichaam. Ze bepalen of je stressbestendig bent of niet, moe of uitgerust bent, je lichaam vetopslaat of verbrand. Ze geven je honger- en verzadigingsgevoel aan. Vervelende kwaaltjes en klachten verdwijnen met een gezonde hormoonbalans.

Mindset

Rust in je hoofd krijgen. Patronen, overtuigingen, de vicieuze dieetcirkel doorbreken. Nieuwe ondersteunenende en positieve gewoontes aanleren om een gezonde relatie met eten te krijgen. Zonder schuldgevoel achteraf te kunnen genieten van lekker en voldoende eten.

Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd.

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Het coachtraject bij Claudia was het laatste wat ik nog wilde proberen. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten. 

Marieke

Claudia Vesters

Als je mij leert kennen zul je merken dat ik een no-nonsens coach ben, die weet hoe jij je voelt. Niet blijven dubben, geen excuses, maar ontdekken en doen. Ik ken als geen ander de kracht gezonde voeding, hormonen en mindset. Uit eigen ervaring en als goed opgeleid gezond leven expert. In 6 jaar tijd heb ik een heleboel vrouwen gecoacht naar een gezonde, ontspannen relatie met eten en een gezond lichaam dat ze blij maakt.

Win-Win! Ik vind het fantastisch om zelf te blijven groeien in mijn vak en dat door te kunnen geven aan jou als klant. Ik bereikte dit leven, dat is ook voor jou weggelegd. Voel je al wat een ontspannen relatie met eten, een dieetvrij leven voor jouw leven kan betekenen? 

Samen gaan we 9 maanden aan de slag. Mijn coaching omvat: 11 individuele coachsessies. Tijdens de eerste coachsessie krijg je van mij een persoonlijk afgestemd advies om meteen een gezonde en succesvolle start te maken. Je krijgt van mij extra opdrachten op maat, ondersteuning waar nodig, een onlinepakket met lesmodules, video’s, audio’s, werkboeken en bonus lessen. 

Alle stappen in het traject heb ik zelf doorlopen. Ik weet precies waar je vast kan lopen en hoe je dat om kan zetten in de oplossingen zodat je de geniet en de ontspannen relatie met eten en jezelf krijgt.

Wat levert een gezonde relatie met eten en een dieetvrij leven je op?

(H)eerlijk genieten

Zonder schuldgevoel genieten van lekker en voldoende eten. Je hebt het zelfvertrouwen en de tools om te luisteren naar jouw lichaam en je persoonlijke behoeften. Eetbuien zijn verleden tijd, omdat je de signalen herkent en weet wat nu wel voor je werkt.

Rust

De strijd met eten is opgelost. Je hebt een geweldige relatie met eten gekregen die niet als volhouden voelt. Je weet wat goed voor je is, voelt de gezonde positieve energie. Als het even niet gaat zoals jij wil, dan weet je hoe bij te sturen om terug te komen bij wat wel goed voor je voelt.

Gezond gewicht

Je hebt je gezonde slanke gewicht bereikt (of je bent goed op weg). Je bent trots en hebt nu het volste vertrouwen dat dit gezonde gewicht blijft.  Gaat het even niet zoals je wil dat het gaat, dan stuur je bij omdat je weet wat het beste voor jouw lichaam is.

Vrijheid en Trots

Je bent weer blij met je lichaam. In dit lichaam wil je wel leven, samen oud worden. Je kan weer al die leuke kleding dragen, hoeft niks meer te verhullen. Jij bent vrij, vrij om te zien en doen wie je altijd al wilde zijn. 

Leiderschap

Jij hebt de regie over wat en hoeveel je eet omdat jij precies weet en voelt waar je lichaam behoefte aan heeft. Je eet uit liefde voor je lichaam, hebt de gezonde balans gevonden. Diëten en obsessief met eten bezig zijn is voorbij. Je bent als het ware je eigen voedingsgoeroe geworden. Je kan nu weer aandacht gaan besteden aan hetgeen je echt gelukkig maakt.

Fluitend door de overgang

Je hormonen werken voor je samen, vervelende kwalen en klachtjes zijn verleden tijd, jij kan optimaal genieten van de mooie jaren die voor je liggen.

De regie, mijn eigen leefstijl en een gezond gewicht!

‘Ik heb de regie in eigen hand’! Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden en heeft mij gestimuleerd om over drempels heen te stappen, waar ik altijd tegenop zag. Ik herken nu de signalen van mijn lichaam en heb het gezonde eetpatroon ontwikkeld dat bij mij en mijn leven past. Mijn eigen levensstijl geeft mij zoveel vrijheid en dat voelt fantastisch. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Creëer een geweldige ontspannen relatie met eten op jouw voorwaarden met het allerbeste resultaat.

Ben je toe aan een gezonde relatie met eten en je lichaam? Ben je er klaar voor om het diëten en de strijd met eten achter je te  laten en (h)eerlijke energie, innerlijke rust, een lichaam dat je blij maakt in je leven te verwelkomen? De krachtige, stralende, slanke, zelfverzekerde vrouw te zijn? Voorgoed?

Door met mij te werken stap je in jouw gezonde slanke leven. Je krijgt de gezonde relatie met eten en dat is een onbeschrijfelijk, bevrijdend gevoel. Is dit wat je wil, maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan onderzoeken we samen of mijn methode voor jou kan werken. Als we de klik voelen, dan ben ik jouw coach en leer ik je hoe je de gezonde bevrijdende relatie met eten krijgt.

Gun het jezelf, op naar jouw eigen gezonde, ontspannende relatie met eten.

Vraag hier jouw gratis Zoom sessie van 30 minuten aan.

Je wilt graag meteen van start!

Jouw investering voor 9 maanden 1-op-1 coaching

eenmalig € 2.000,–

of zes maandelijkse termijnen van € 360,–

Ik heb het vertrouwen in mezelf en mijn kracht terug.

Instappen in Claudia’s programma heeft mijn leven veranderd. 144,6 kilo waarvan 58% vet en diep ongelukkig. Dat was mijn startpunt.
Tijdens het eerste gesprek viel het mij op hoe ’nuchter’ en kalm Claudia is. Terwijl ik mentaal overal beren op de weg zag leek het alsof die voor haar niet bestonden en wist zij de zaken simpel samen te vatten. Ze heeft mij geleerd om gezond en bewust te eten en weloverwogen keuzes te maken. No more diets for me, ik ben vrij!

Dankzij het coachprogramma is mijn BMI van 44,6 naar 26,5 gegaan, mijn vetpercentage van 57% naar 29,5%, mijn broekmaat van 56 naar 44/46 en ben ik 60 kilo afgevallen.

Het vertrouwen in mezelf en mijn kracht dat ik terug heb gevonden is onbetaalbaar en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Manuela

Schrijf je in voor de inspiratiemail

Schrijf je in voor de inspiratiemail

En je ontvangt wekelijks gratis inspiratie, tips & tricks voor de (h)eerlijke gezonde slanke 'Way of Life!'

 

Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met jouw gegevens. Hiervoor verwijs ik je naar de Privacyverklaring.

Gelukt, jouw inschrijving voor de inspiratiemail is ontvangen!

Share This