Vrouw in Balans

1-op-1 coaching

Wat is het geheim van afvallen zonder dieet en het creëren van de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf die je wel gelukkig maakt?

 

Stap in het leven van de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw, ook als je het nog niet bent. Door voeding, hormonen en mind te laten samenwerken ontstaat de magie.

De gezonde relatie met eten, jezelf en afvallen zonder dieet gaat niet over diëten….

De gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf bereik je door met voeding, je hormonen en brein te laten samenwerken.

De exclusieve coaching is voor de vrouw die de definitieve omslag wil maken naar een gezond, energiek, vitaal leven in balans. Die het probleem dit keer bij de wortel wil aanpakken om zo voorgoed de strijdbijl met eten, zichzelf en diëten te begraven.

Samen gaan we intensief en doelgericht aan de slag met de 3 succes elementen Voeding, Hormonen en Brein zodat jij weer oprecht gelukkig en tevreden met jezelf bent.

Zoveel vrouwen vertellen aan mij ….

dat ze een mooi leven hebben, maar balen van hun lichaam, dat gewicht, ze worden er onzeker van ...

over al de pogingen die ze al hebben ondernomen zonder blijvende verandering.

hoe ze zich schamen omdat het niet lukt om gezonder te gaan leven, slank(er) te zijn. Hoe ze verlangen naar rust.

dat ze wel gezond willen eten, maar eten is zo gezellig, nee zeggen lastig. Hoe gefrustreerd ze zijn dat ze keer op keer geen nee kunnen zeggen.

over de strijd met zichzelf die er nu is, hoe moe ze hier van worden, dat niemand dit mag weten.

hoe moe en prikkelbaar ze zijn. Zich opgeblazen voelen. Echt alles al hebben geprobeerd, niks werkt. Hoe ze steeds molliger worden.

dat ze vermoeden dat de hormonen aan het rommelen zijn of dat ze denken er iets met de schildklier aan de hand is.

Als je dit herkent, dan weet ik precies wat je bedoelt!

Claudia Vesters

Hoe zou het voor je zijn …

Als je een ontspannen, gezonde relatie met eten en jezelf hebt. Verlost bent van alle energievretende gedachtes. Trots, blij, tevreden naar jezelf in de spiegel kan kijken. Als je zonder dieet, je ideale gewicht gaat bereiken en dit voor de rest van je leven zo blijft?

Zie je al voor je dat je de kleding kan dragen die echt blij je past, de zelfverzekerde, stralende vrouw bent?

Stel je eens voor dat je zonder schuldgevoel van lekker en voldoende eten kan genieten. Ook als je uit eten gaat en tijdens je vakanties.

Hoe zou het zijn als je hormonen optimaal voor je werken, jij ze kan vertrouwen. En verlost bent van al die vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren omdat ze bij het ouder worden horen …

Hoe zou jouw leven eruit zien als je weer blij bent met je lichaam, bruist van gezonde energie. Als je rust in je hoofd hebt, verlost bent van diëten en kan genieten van wat echt belangrijk voor je is? Als jij, fysiek en mentaal, de vrouw bent die je zo graag wil zijn …

“When food becomes the enemy, every time we lose the fight we not only gain weight, but lose our self-esteem as well”

– Jane Fonda

Claudia Vesters

Dit is ook voor jou binnen handbereik

Met mijn unieke Vrouw in Balans methode maak je de bewuste keuze voor een gezond, dieetvrij leven. Door mijn unieke aanpak, scherpzinnigheid én mijn eigen ervaring, leg ik mijn vinger op de ‘zere’ plek en gaan we voorbij de pijn van ‘de kilo’s’ zodat jij het lichaam krijgt dat je blij maakt, ontspannen kan genieten van (h)eerlijk en voldoende eten. Èn bruisende van zelfvertrouwen al jouw ambities kan waarmaken.

Win-Win! Ik vind het fantastisch om zelf te blijven groeien in mijn vak en dat door te kunnen geven aan jou als coachee. Ik bereikte dit leven, dat is ook voor jou weggelegd. Voel je al wat een (h)eerlijke ontspannen relatie met eten, een dieetvrij leven voor jouw leven kan betekenen?

Als wij een match zijn, dan gaan we samen intensief aan de slag. De coaching omvat: 11 individuele coachsessies, tussentijdse telefonische contact/coachmomenten. Persoonlijke afgestemde voedingsadviezen. Je krijgt extra 1-op-1 ondersteuning waar nodig. Het kan zijn dat ik je extra tools of  opdrachten geef om jouw nieuwe relatie met eten te verfijnen. Toegang tot de online modules in de Vrouw in Balans Academie. 

Alles wat je nodig hebt om een gezonde en ontspannen relatie met eten te krijgen, je ideale gewicht te bereiken en behouden. Zodat je bruisend van energie, vol zelfvertrouwen het leven van jouw dromen kan leven.

Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd.

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Het coachtraject bij Claudia was het laatste wat ik nog wilde proberen. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten.

Marieke

Dit is wat de gezonde relatie met eten en jezelf je gaat brengen

$

Gezond gewicht

Je hebt je gezonde slanke gewicht bereikt (of je bent goed op weg). Je bent trots en hebt nu het volste vertrouwen dat dit gezonde gewicht blijft.  Gaat het even niet zoals je wil dat het gaat, dan stuur je bij omdat je weet wat het beste voor jouw lichaam is.

$

(H)eerlijk genieten

Zonder schuldgevoel genieten van lekker en voldoende eten. Je hebt het zelfvertrouwen en de tools om te luisteren naar jouw lichaam en je persoonlijke behoeften. Eetbuien zijn verleden tijd, omdat je de signalen herkent en weet wat nu wel voor je werkt.

$

Vrijheid & Trots

Je bent weer blij met je lichaam. Kan weer met plezier naar jezelf kijken in de spiegel. In dit lichaam wil je wel leven, samen oud worden. Je kan weer al die leuke kleding dragen, hoeft niks meer te verhullen. Jij bent vrij om volledig te zijn wie je altijd al wilde zijn. Zelfverzekerd, stijlvol, stralend en trots. Echt!!!

$

Rust en Vertrouwen

De strijd met eten is opgelost. Je hebt een geweldige relatie met eten gekregen die niet als volhouden voelt. Je weet wat goed voor je is, voelt de gezonde positieve energie. Als het even niet gaat zoals jij wil, dan weet je hoe bij te sturen om terug te komen bij wat wel goed voor je voelt.

$

Leiderschap

Jij hebt de regie over wat en hoeveel je eet omdat jij precies weet en voelt waar je lichaam behoefte aan heeft. Je eet uit liefde voor je lichaam, hebt de gezonde balans gevonden. Diëten en obsessief met eten bezig zijn is voorbij. Je bent als het ware je eigen voedingsgoeroe geworden. Je kan nu weer aandacht gaan besteden aan hetgeen je echt gelukkig maakt.

$

Fluitend door de overgang

Je hormonen werken voor je samen, vervelende kwalen en klachtjes zijn verleden tijd, jij kan optimaal genieten van de mooie jaren die voor je liggen.

De regie, mijn eigen leefstijl en een gezond gewicht!

‘Ik heb de regie in eigen hand’! Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden en heeft mij gestimuleerd om over drempels heen te stappen, waar ik altijd tegenop zag. Ik herken nu de signalen van mijn lichaam en heb het gezonde eetpatroon ontwikkeld dat bij mij en mijn leven past. Mijn eigen levensstijl geeft mij zoveel vrijheid en dat voelt fantastisch. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Gun jij jezelf de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf

Ik ben er om je te helpen om je gezonde gewicht te gaan bereiken en de gezonde, ontspannen relatie met eten en jezelf te krijgen. We gaan voor de ommekeer, stap voor stap vertrouwen opbouwen in jezelf en je lichaam. Eindelijk weer (h)eerlijk genieten van lekker en voldoende eten.

Hoe fijn is dat!

Mijn Vrouw in Balans methode gaat verder dan alleen maar afvallen en anders eten. Het is alles omvattend, vernieuwend en geeft je de duurzame verandering. Het werkt, je kan dit terug lezen in de vele reviews. Het is waarmee ik mezelf heb verlost van een verstikkende laag van kilo’s en de strijdbijl met eten voorgoed heb begraven.

Als coach kijk ik voorbij de kilo’s . Dankzij mijn vaardigheden leg ik de vinger op de echte zere plek om zo tot de leefstijl te komen waarmee jij vol zelfvertrouwen, bruisend en stralend van energie kan floreren in jouw leven. Je krijgt van mij niet alleen coaching, ik geef mijn kennis en tools aan je door zodat jij echt op jezelf en de keuzes die je maakt kan vertrouwen.

Hoe zou het voor je zijn als je verlost bent van jouw haat-liefde verhouding met eten? Zie je het al voor je hoe je straalt, vol zelfvertrouwen je dromen waarmaakt. Je de stijlvolle, zelfverzekerde en stralende vrouw bent.

Ben je er klaar voor! Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan gaan we samen onderzoeken of mijn methode bij je past. Voelen we de klik, dan ben ik jouw coach en leer ik je hoe je de gezonde, bevrijdende relatie met eten en jezelf krijgt.

Het Life Changing Vrouw in Balans traject, dit is wat we gaan doen

11 persoonlijke 1-op-1 coachsessies

Met mij, in ’s Hertogenbosch of middels video calls als je dat liever hebt.

11 tussentijdse belafspraken

Uitgebreide leefstijl-check

Aan de hand van een uitgebreide hormoon- en leefstijl analyse komt naar voren wat er nu bij je speelt. Zo pakken we het probleem bij de wortel aan en maken we de beste start om met voeding, hormonen en je brein de relatie met eten en jezelf te gaan creëren die je wel gelukkig gaat maken.

Persoonlijke app en/of e-mail ondersteuning

Tussen onze afspraken in ben ik er voor je wanneer je voelt dat je behoefte hebt aan extra ondersteuning

Tussentijdse opdrachten en tools

Daar waar nodig geef ik je tussendoor extra opdrachten en/of tools om jouw traject extra te ondersteunen

Laten we bellen, dan zoeken we samen uit of de exclusieve Vrouw in Balans coaching bij je past en voor je kan werken. Als we de klik voelen, dan gaan we samen aan de slag en help ik je om de blijvende gezonde, ontspannen, ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je echt gelukkig maakt. En uiteraard ook met afvallen zonder dieet zodat jij afscheid kan gaan nemen van de kilo’s die nu in de wegstaan.

Bij een ja is je investering in dit traject € 2.000,– bij een betaling in 1 keer. Je kan ook kiezen voor betaling in 3 maandelijkste termijnen à € 700,– of 6 maandelijkste termijnen à € 370,–.

De bedragen zijn incl. BTW. Je krijgt een BTW factuur. Heb je een eigen bedrijf dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst, dan kun je je werkgever vragen (een deel van) dit traject te vergoeden.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de 1-op-1 coaching geschikt?

De 1-op-1 coaching is geschikt voor 40+ vrouwen die verlangen naar een gezond(er) gewicht dat ze echt blij maakt, rust, energie en vrijheid willen ervaren. De coaching is ook geschikt als je last hebt van (hormonale) klachten en kwaaltjes, in de overgang bent, deze nog moet komen of al achter de rug is. Ben je jonger dan 40 en voel je dat je door mij gecoacht wil worden dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Het veranderen van je leefstijl, gezond afvallen zonder dieet, je hormonen in balans brengen is geen quick fix. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat 95% van de mensen veranderingen niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Buiten dat is het gewoon super frustrerend als je weer terugvalt in het oude patroon. Misschien herken je het wel van eerdere diëten die je hebt gevolgd.

Het heeft tijd nodig, je maakt van alles mee, pieken, dalen, je gedachtes die soms tegensputteren, de blijdschap van overwinningen. In het begin is het wennen, zoeken, afstemmen, ongeduld of perfectionisme kunnen in de weg staan. Maar ook hiermee ga ik je helpen. Mijn coachtrajecten zijn zorgvuldig opgebouwd om stap voor stap, alles te leren wat je nodig hebt, te fine tunen naar de leefstijl die volledig bij jouw leven past. Om uiteindelijk volledig zelf de regie te hebben en blijvend te genieten van jouw nieuwe gezonde gewicht en leefstijl. Gun jezelf de tijd als je het optimale resultaat wil gaan bereiken.

 

 

Wanneer kan ik beginnen?

In principe kan je meteen beginnen als je het coachprogramma hebt geboekt. Als we elkaar nog niet hebben gesproken tijdens een kennismakingsgesprek, dan neem ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op om de eerste afspraak in te plannen. Normaal gesproken is de eerste afspraak 1 week nadat we elkaar hebben gesproken. Meteen na dit gesprek ben je al begonnen. Ik ga je ‘huiswerk’ geven zodat ik inzicht krijg in hoe het nu met je gaat, wat je huidige eetpatroon is en hoe het met jouw hormoonhuishouding gesteld is. Dit is belangrijke informatie omdat we ‘jouw probleem’ bij de wortel gaan aanpakken om de blijvende verandering te gaan creëren. 

Ik heb het nu heel druk, is het dan wel handig om nu te beginnen?

Het juiste moment kiezen is lastig. Wat ik heb ervaren is dat het eigenlijk niet bestaat. Er is altijd wel iets, een verjaardag, een vakantie, de toetsweek van je zoon/dochter, een feestje, weekendje weg, een verkoudheid, Corona, drukte op het werk. That’s life, hier hebben we mee te dealen. Deze situaties zullen er altijd zijn.

De coaching is bedoeld om de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëren die volledig bij jouw eigen unieke leven past. Het beste moment … dat is NU, deze situaties horen bij het leven. En als deze uitdagingen er niet meer zouden zijn, dan komen er wel weer nieuwe. We gaan ze als uitdaging aankijken en ervoor zorgen dat ze voor jou geen uitdaging meer zijn.

In het plannen van onze coachsessies houden we uiteraard wel rekening met vakanties, feestdagen e.d..

Kan ik gewoon met mijn gezin eten of moet ik apart gaan koken?

Het is juist de bedoeling dat je gewoon samen met je gezin kan eten. Zie je het al voor je dat je de rest van je leven apart zou moeten koken en toekijken hoe zijn wel samen genieten …

Je kan en mag alles eten als je maar weet hoeveel en wat jouw eigen unieke lichaam nodig heeft. Het gaat om het vinden van de juiste balans. Hier ga ik je bij helpen. Ik leer je hoe je gewoon je boodschappen in de supermarkt doet, hoe je op een eenvoudige manier met het hele gezin (h)eerlijk kan eten. Er zijn geen verboden producten, het lichaam heeft juist aardappelen, rijs, pasta, vlees*, kip*, vis*, brood en nog veel meer nodig. Ja zelfs zo af en toe eens heerlijk (on)gezongen. Ik ga je leren waarom en hoe je dit doet.

* Ben je vegetariër dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Waarom krijg ik bij de 1-op-1 coaching ook het online Vrouw in Balans programma?

De 1-op-1 coachsessie zijn volledig afgestemd op jouw eigen unieke leven en traject. Het online Vrouw in Balans programma is een uitermate waardevol programma met 12 modules waar je altijd op terug kan vallen. De videolessen kan je volgen wanneer het jouw uitkomt, als extra inspiratie, motivatie of gewoon omdat je behoefte hebt aan extra uitleg.

Tijdens jouw 1-op-1 coachtraject kan het zijn dat ik je verwijs naar bepaalde modules omdat ik weet dat die je gaan helpen, als extra oefening, ondersteuning.

Na afloop van jouw coachtraject kun je lid blijven zolang als jij wilt, er komen geen extra kosten bij. Het is jouw eigen waardevolle database die je kan blijven gebruiken. Ik zorg ervoor dat de informatie in het online programma up to date blijft!

Werk jij ook met bloedtesten?

Nee, ik werk niet met bloedtesten. Wanneer je nu last hebt van overgewicht, je hormonen of andere (vage) kwaaltjes en klachten dan wil dit zeggen dat er sprake is van een disbalans. Door alle vragen die ik je ga stellen kan ik, zonder bloedtest, achterhalen wat de oorzaak van de disbalans is en gaan we aan de slag om dit met (h)eerlijke voeding uit de supermarkt te herstellen. Eventueel met een aanvullend supplementen advies. Dit laatste is altijd een advies, het is aan jezelf om deze wel of niet te gaan gebruiken om je lichaam (extra) te ondersteunen.

Worden de kosten vergoed door mijn (zorg-) verzekering?

Mijn coaching wordt niet vergoed. Het kan zijn dat je werkgever een budget voor coaching heeft waarop je een beroep kan doen. Heb je een eigen bedrijf, dan kan je de factuur opnemen in je administratie. Mijn coachtrajecten zijn een investering in jezelf, in jouw eigen leven en de ‘duurzame’ verandering.

Ik zie mezelf terug in de spiegel.

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen ( GEZOND, ENERGIEK, FIT👊 ) en daar met de goede producten en hoeveelheid, die passend voor jou zijn, het gewenste resultaat behaalt, dus je helpt omdenken.

Claudia begrijpt als geen ander hoe een brein van een vrouw werkt en kan functioneren en dat is haar kracht om jou dat te kunnen leren en in laat zien. Met een cadeau als automatisch gevolg dat als je in de spiegel kijkt er na een gezonde periode ook een mooie slanke vrouw je terug in de ogen kijkt, die zelfbewuster en vol in de juiste energie staat.

This was happening to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.

Anke

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?