Wil je graag blijvend afvallen? Het liefste zonder dieet, met gewoon met (h)eerlijk eten uit de supermarkt. Hoe fantastisch zou het zijn als je meteen je hormonen in balans kan brengen en de gezonde ‘slanke’ mindset kan creëren?

De Vrouw in Balans programma’s zijn voor vrouwen die voelen dat het tijd is om de strijdbijl met eten te begraven, verlangen naar een ‘gezond’ gewicht, gezondere leefstijl, rust in het hoofd. Gezond, energiek, fit, krachtig, zelfverzekerd willen leven. Voor vrouwen die niet meer willen lijnen, het volgende wonderdieet proberen, maar juist met (h)eerlijk eten uit de supermarkt de regie willen krijgen over hun eetpatroon.

Ben je er klaar voor om in jouw ‘dieetvrije’ gezonde, energieke, fitte leven te stappen zodat je weer oprecht blij kan zijn met jezelf en je lichaam. Mijn coachprogramma’s zijn er voor jou, ik ga je helpen om jouw doel te gaan bereiken.

Claudia

Mijn aanbod

Laten we bellen

Heb je een vraag over de coachprogramma’s, wil je kennismaken en/of weten of de Vrouw in Balans coaching bij je past en voor je kan werken aarzel dan niet en stuur een bericht. Bel Claudia gerust op, 06-23476435, of stuur een mail info@claudiavesters.nl. Dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Het verplicht je tot niks. Kennismaken is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Zo kan je zelf voelen, ontdekken, of er een klik is zodat je daarna met een gerust hart een goed besluit kan nemen voor jezelf.

Online coaching

Een ontspannen relatie met eten en jezelf is de sleutel naar meer geluk, vrijheid en gezondheid

Zij gingen je voor

Claudia Vesters Testimonial Mireille Persoonlijke Coaching

Mireille

Het gaat ook zoveel beter met mijn darmen

Ik heb door de jaren heen zoveel geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken, soms met succes en regelmatig ook zonder succes. Maar tijdens het eerste gesprek met jou leerde ik dat ik het hele dieet idee los mocht laten. Ik moest terug naar de basis. Gewoon eerlijk eten en dat 3x per dag. Geen tussendoortjes. Wat een rust heb ik sindsdien in mijn hoofd. Je hebt me zoveel geleerd de afgelopen maanden. Al jouw kennis deel je met ons, de vrouwen die je begeleidt. Ik ben inmiddels een paar kilo lichter maar mijn grootse winst is dat het zoveel beter gaat met mijn darmen. Je adviseerde me om heel veel groene groenten te gaan eten en dat werkt geweldig voor mij. Ik vond het in het begin lastig maar ik maak nu iedere avond twee soorten groenten klaar waardoor het makkelijker is om meer te eten. Ik gun alle vrouwen die niet lekker in hun vel zitten een coach gesprek of begeleiding met/door jou!
Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen!! Dank voor de liefdevolle begeleiding en alle leerzame tips.

Claudia Vesters Testimonial Persoonlijke Coaching Marieke

marieke

Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Het coachtraject bij Claudia was het laatste wat ik nog wilde proberen. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten.

Claudia Vesters Testimonials Coaching Anke

Anke

In de spiegel zie ik nu mezelf terug

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, is dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen (gezond, energiek, fit) en daar met de goede producten en hoeveelheid, die passend voor jou zijn, het gewenste resultaat behaalt. Ze helpt je omdenken. Claudia begrijpt als geen ander hoe een brein van een vrouw werkt en kan functioneren en dat is haar kracht om jou dat te kunnen leren en in laat zien. Met een cadeau als automatisch gevolg dat als je in de spiegel kijkt er na een gezonde periode ook een mooie slanke vrouw je terug in de ogen kijkt, die zelfbewuster en vol in de juiste energie staat. This was happening to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?