Eén-op-Eén

Je bent niet blij met je gewicht, je lichaam zit je in de weg. Je bent moe, aan het einde van de dag ben je zo moe dat je ogen gelijk dichtvallen als je eindelijk op de bank ploft. Omdat je zo graag wil afvallen heb je al zoveel diëten geprobeerd. Je weet het allemaal wel en toch lukt het niet. Je voelt dat er meer nodig is dan alleen maar anders eten om je ideale gewicht te gaan bereiken. Als het gaat over je werk en je carrière heb je geen twijfels. Je zorgt goed voor iedereen, behalve voor jezelf. Het eerlijke antwoord is dat nu je voeding, hormonen en leefstijl uit balans zijn waardoor het je niet lukt.

Als je verlangt naar het moment dat je eindelijk, weer straalt, meer energie hebt, gezonder en fitter bent, dan is nu de tijd aangebroken om te leren wat je wel nodig heb. Zodat je net zoals al die slanke vrouwen, zonder schuldgevoel kan genieten van een glas wijn. Of dat stukje chocolade kan eten. Je weer blij wordt als je naar jezelf kijkt.

Het is tijd om het anders aan te gaan pakken. Geen strenge diëten, afvalpillen of shakes meer. De tijd is aangebroken om weer normaal te gaan eten. Om te leren hoe je zelf bepaalt wat en hoeveel je eet, maar niet meer teveel eet. De tijd is aangebroken om weer goed voor jezelf gaat zorgen, zodat jij weer goed in je vel en kleding zit. Je de energie hebt om goed voor iedereen te zorgen. Ik noem dit Leven Zonder Dieet en ook jij kan dit bereiken.

Leven Zonder Dieet betekent:

  • Je krijgt de vrijheid terug om zelf te kiezen wat je wil eten, omdat je weet hoeveel eten jij nodig hebt
  • Je leert kiezen vanuit de vrouw die jij wil zijn.
  • Je gaat ontdekken wat bij jouw levensstijl past.
  • Je zit weer lekker in je vel en je kleren.

Je kan lekker samen eten met je gezin. Nooit meer apart koken of moeilijke ingrediënten gebruiken om af te vallen. Jij kiest, jij hebt de regie. Geen extreme veranderingen, kleine krachtige stappen op weg naar je doel. Alleen dan ontdek je wat echt bij past bij het leven dat jij wil leven. Ik weet waar jij nu staat, wat je voelt en denkt omdat ik precies hetzelfde heb meegemaakt. 

Hoe ik werk

Het uitgangspunt is dat jij de levensstijl krijgt die past bij de energieke, gezonde vrouw met een gezond gewicht die jij wil zijn. De eerste stap is dat ik je huidige eetpatroon analyseer. Door te kijken naar je huidige eetpatroon kunnen we de oorzaak achterhalen waarom het tot nu toe niet is gelukt om deze vrouw te zijn. We gaan de oorzaak aanpakken in plaats van een pleister te plakken.

Ik kijk naar het totaal beeld van voeding, je gewicht, je energieniveau, je hormonen, je levensstijl en jouw persoonlijke doel. Aan de hand van je eetdagboek en de door jouw ingevulde vragenlijst ga ik je vragen stellen en bepalen we samen wat jouw doel is en hoe je dit gaat bereiken.

We gaan jouw plan van aanpak maken, waarin je stap voor stap toewerkt naar je einddoel. Ik leer je stapsgewijs wat je nodig hebt om met normale voeding uit de supermarkt jezelf gezond, energiek en slank te eten. Mijn kennis geef ik je, omdat ik wil dat je onafhankelijk wordt van mij en je niet meer wordt misleid door de marketing van de voedingsindustrie en de prachtige, maar misleidende etiketten in de supermarkt. Ik help je om het eenvoudig te maken.

Je leert van mij hoe je met je gedachtes omgaat, zodat het stemmetje in je hoofd je niet meer op andere gedachten gaat brengen. Ik help je te ontdekken wat er werkelijk aan de hand is als je eetbui hebt of ’s avonds met een zak chips of een pak koekjes op de bank ploft. Je leert van mij wat jij nodig hebt om niet meer te jojoën met je gewicht, maar om van je nieuwe gewoontes je levensstijl te maken.

De investering die je nu in jezelf doet, maakt dat je straks 80% van de voeding in de supermarkt over kan slaan. Simpelweg omdat jij je niet meer laat verleiden door mooie verpakkingen, reclames, marketingtrucjes of het stemmetje in je hoofd.

Jij leert en weet welke voeding je nodig hebt om lekker in je vel en kleding te zitten, zodat je straalt en geniet van je leven. Ik leer je welke gedachtes je nodig hebt om de levensstijl te krijgen die past bij de energieke, gezonde en slanke vrouw die jij wil zijn.

Ik leer je niet alleen alles wat je nodig hebt, maar ik coach je ook gedurende het hele traject om alles wat je leert in de praktijk toe te passen. Ik ben je maatje, je steun en toeverlaat, de schouder om op uit te huilen en de spreekwoordelijke ‘schop onder je kont’, als het nodig is. Natuurlijk ben ik er ook om je successen met je te vieren.

Ik weet hoe rot het voelt als je weer te veel hebt gegeten. Hoe verdrietig jij je voelt als je naar foto’s van jezelf kijkt. Nooit zal ik vergeten hoe het was als je gaat shoppen en dan niet de kleren past die je zo graag zou willen dragen. Ik weet nog goed hoe ik mij stiekem heel erg veel zorgen maakte over mijn gezondheid en zo graag het goede voorbeeld wilde geven aan mijn kinderen. Ook ik wist niet hoe ik dat moest kon doen.

Het programma

Hoe werkt het

Z

We beginnen met een uitgebreide ochtend of middagsessie waarin we samen jouw eigen unieke eet- en persoonlijke plan gaan maken. Ruim voor de eerste afspraak ontvang je van mij een uitgebreide vragenlijst om een analyse van je eetpatroon te maken en te ontdekken wat je wil gaan bereiken. Hiermee ontdekken we samen wat de oorzaak van je probleem is en wat jij nodig hebt om je droom waar te maken.

Z

Je krijgt van mij een persoonlijk, doelgericht en compleet advies, waarmee jij direct aan de slag kan gaan. Tijdens de coachgesprekken leer ik je stap voor stap hoe jij de regie krijgt over je eetpatroon, zodat jij gaat leven als de vrouw die jij wil zijn.

Z

Je krijgt van mij een persoonlijk, doelgericht en compleet advies, waarmee jij direct aan de slag kan gaan. Tijdens de coachgesprekken leer ik je stap voor stap hoe jij de regie krijgt over je eetpatroon, zodat jij gaat leven als de vrouw die jij wil zijn.

Z

We ontmoeten elkaar in mijn praktijk en/of via Skype/telefoon/ We spreken en zien elkaar dus veel. Dat is niet alleen fijn, maar ook noodzakelijk voor je eigen succes.

Z

Tussendoor ben ik er voor jou. Om je vragen te beantwoorden, je te steunen waar nodig. Je hebt de mogelijkheid om 24/7 in de exclusieve besloten Facebookgroep je vragen te stellen, je up’s & down’s te delen en waar ik ook voor je klaar sta.

Leven Zonder Dieet betekent:

Je gezonde gewicht bereiken en behouden zonder streng dieet. Verlost worden van eetbuien, geen frustraties meer. Geen pleisters plakken, we pakken de oorzaak aan. Ontdekken wat bij jou past, wat jij nodig hebt om te leven als de vrouw die jij wil zijn. Eindelijk weer gaan genieten van lekker en voldoende eten. Meer energie, lekkerder in je lijf en je kleding zitten Ik leer je wat je nodig hebt, daar ben ik voor.

Ja, ik gun mezelf een Leven Zonder Dieet

VERGOEDINGEN

door zorgverzekeraar

Mijn begeleiding wordt mogelijk vergoedt door je zorgverzekering omdat ik ben aangesloten bij de BGN. Check hiervoor je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar. Ben je zzp’er of ondernemer, dan kun je de kosten via je bedrijf als kosten op voeren. Of ga in overleg met je werkgever om te onderzoeken of je recht hebt op een vergoeding. Vaak zijn er op deze manier ook mogelijkheden.

Heb je nog vragen of twijfels over mijn aanbod?

Neem dan contact met mij op, dan plannen we een vrijblijvende afspraak, mag ook telefonisch, waarin jij al je vragen kan stellen.

De persoonlijke coaching kan gewoon vanuit je eigen huis, via bijvoorbeeld Skype, als de afstand te groot is.

Over Claudia

Als je nu te zwaar bent en daar ontzettend van baalt kun je een paar dingen doen. Of je gaat een streng dieet volgen dat je best wel een paar weken vol kan houden of je geeft het op en blijft balen van je lichaam. Of je neemt het besluit om je levensstijl te gaan veranderen zodat je gaat leven als de vrouw die je eigenlijk wil zijn.

Voor dat laatste heb ik gekozen toen ik 5 jaar geleden op hetzelfde punt stond als waar jij nu staat. Ik ben gaan onderzoeken waar mijn overgewicht voor stond, hoe het kwam dat ik jaar na jaar zwaarder werd, welke invloed mijn verleden had op mijn leven. Ik ben gaan dromen over de vrouw die ik wilde zijn, heb haar tot in detail uitgewerkt en onderzocht wat zij anders deed dan dat ik deed.

Stap voor stap ben ik gaan leven als de vrouw die ik wilde zijn en zo ben ik van een ongezonde, veel te zware vrouw veranderd in een fitte, energieke, gezonde vrouw die geniet van haar leven.

Het is mijn missie geworden om vrouwen zoals jij en ik te helpen om te gaan leven als de vrouw die ze willen zijn. Zodat ook jij definitief je overgewicht kwijtraakt en zo in alle vrijheid kan genieten van al die jaren die nog voor je liggen.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

5.0
2018-01-28T17:11:19+01:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

5.0
2018-01-28T17:09:14+01:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

5.0
2018-01-28T17:10:06+01:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

5.0
2018-01-28T17:12:02+01:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

5.0
2018-01-28T17:10:54+01:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

5.0
2018-01-28T17:08:56+01:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Anke

5.0
2018-01-28T17:09:46+01:00

Anke

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

5.0
2018-01-28T17:08:39+01:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

5.0
2018-01-28T17:12:17+01:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Diana

5.0
2018-01-28T17:11:48+01:00

Diana

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

5.0
2018-01-28T17:04:57+01:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emile

5.0
2018-01-28T17:09:32+01:00

Emile

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

5.0
2018-01-28T17:05:27+01:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

5.0
2018-01-28T17:11:34+01:00

Marieke

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

5.0
2018-01-28T17:08:18+01:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Frans

5.0
2018-01-28T17:05:48+01:00

Frans

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

5.0
2018-01-28T17:10:19+01:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.
5
17

Omdat jij het waard bent …

Nee, dank je wel!

Maak Afspraak
Share This