De Vrouw in Balans programma’s

Wat is het verschil tussen de Vrouw in Balans programma’s!

De Vrouw in Balans programma’s zijn voor vrouwen die voelen dat het tijd is om de strijdbijl met eten te begraven, verlangen naar een ‘gezond’ gewicht, gezondere leefstijl, rust in het hoofd. Gezond, energiek, fit, krachtig, zelfverzekerd willen leven. Voor Vrouwen die niet meer willen lijnen, het volgende wonderdieet proberen, maar juist met (h)eerlijk eten uit de supermarkt de regie willen krijgen over hun eetpatroon.

ONLINE ZILVER

Bereik je ideale gewicht zonder dieet. Volg zelf, op je eigen tempo, het complete online Vrouw in Balans stappenplan.

€ 250,--

* betaling in maandtermijnen mogelijk

Leer hoe jij met (h)eerlijk gezond eten uit de supermarkt je ideale gewicht gaat bereiken. Zodat je dagelijks fijne energie hebt, lekker in je vel zit. Dit is het stappenplan dat werkt omdat je met de 3 elementen Voeding, Hormonen en Gedachtes aan de slag gaat om je doel te bereiken.

💚 12 Modules online Vrouw in Programma

💚 Video’s, werkboeken, praktisch en direct toepasbaar

💚 Deelname aan de Vrouw in Balans FB community

💚 Life Time toegang tot online Vrouw in Balans programma

Middels de 12 modules, video’s en opdrachten van mijn unieke online Vrouw in Balans programma leer ik je alles wat jij nodig hebt om je ideale gewicht te gaan bereiken. We gaan praktisch en doelgericht aan de slag met voeding, hormonen en je mind.

Je kunt op elk moment starten met mijn ‘online Vrouw in Balans programma’ zodat jij dankzij de 12 modules de regie krijgt over jouw eetpatroon, jouw hormoonhuishouding en afvalt zonder dieet.

ONLINE GOUD

De 8 weekse groepscoaching om je ideale gewicht te bereiken onder dieet en het creëer van de gezonde relatie met eten.

€ 750,--

* betaling in maandtermijnen mogelijk

Voor wie verlangt naar een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en een gezond gewicht, maar wel extra hulp kan gebruiken. We maken gebruik van de kracht van de groep, samen sta je sterk. 8 weken lang ben ik je online coach om een ontspannen ‘dieetvrije’ relatie met eten te creëren waarbij jij je goed voelt. We gaan actief aan de slag met de 3 elementen Voeding, Hormonen en Mind

💚 8 Weken online groepscoaching van Claudia

💚 8 live groepscoachsessies via Zoom, met extra uitleg, inspiratie en de mogelijkheid tot het stellen van je persoonlijke vragen aan Claudia

💚 2 persoonlijke 1-op-1 coachsessies met Claudia (live of via beeldbellen)

💚 12 Modules online Vrouw in Programma

💚 Video’s, werkboeken, praktisch en direct toepasbaar

💚 Deelname aan de Vrouw in Balans FB community

💚 Life Time toegang tot online Vrouw in Balans programma

Deze optie gaat 1 april 2021 weer open. De groep bestaat uit maximaal 15 vrouwen omdat ik de tijd neem voor iedereen tijdens de zoom coachsessies.

EXCLUSIEF 1-op-1

Persoonlijke coaching om de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je echt gelukkig maakt.

€ 2.000,--

* betaling in 3 of 6 maandtermijnen mogelijk

Voor de vrouw die een gezonde relatie met eten en zichzelf wil creëren en blijvend haar ideale gewicht wil bereiken. 

💚 In 12 persoonlijke coachsessie leer ik je alles wat je nodig hebt voor de definitieve omslag.

💚 Je krijgt een uitgebreide leefstijl- en hormonencheck van mij zodat we meteen een persoonlijk plan kunnen maken dat volledig bij je past.

💚 We gaan intensief aan de slag met de 3 succes elementen Voeding, Hormonen en Brein.

💚 Tussen onze afspraken in mag je mij persoonlijk appen.

💚 Ook geef ik je, waar nodig, tussentijds extra opdrachten en tools om mee te oefenen.

💚 Om je nieuwe gezonde leefstijl optimaal te ondersteunen krijg je van mij de Vrouw in Balans suppletie bundel t.w.v. € 108,– cadeau.

💚 Uiteraard krijg je ook onbeperkt toegang tot het online Vrouw in Balans programma en de besloten Vrouw in Balans FB community.

Per maand zijn er maximaal 5 nieuwe 1-op-1 coachplekken beschikbaar.

Heb je vragen, wil je graag kennismaken?

Heb je een vraag over mijn online coachprogramma’s, de persoonlijke Vrouw in Balans coaching, plan dan een gratis koffiedate van 30 minuten met Claudia in.

Het is gratis en verplicht je tot niks. Terwijl we samen genieten van een kopje koffie of thee, beantworod ik eerlijk en oprecht je vragen, kunnen we elkaar te leren kennen, zodat jij rustig een besluit kan nemen waarbij jij je goed voelt.

Ontwerp zonder titel-48

Ontvang mijn gratis 'Vrouw in Balans e-book'

Gelukt, jouw aanvraag voor het Vrouw in Balans E-Book is ontvangen! Binnen enkele minuten ontvang je het e-book per mail. Soms komt het voor dat de mail in je spam/ongewenste mailbox terecht komt.

Share This