Voor de gemotiveerde 40+ vrouw die graag gezond wil afvallen, verlangt naar meer energie en een gezonde hormoonbalans.

Na je 40ste is het tijd voor een andere aanpak! Ik ga je helpen.

Je hebt de magische 40+ grens bereikt en dan ineens …

lukt het afvallen niet meer. Lijkt het wel of je van de wind of een glas water al aankomt.

steken kleine kwaaltjes en klachten de kop op. Wordt het lastiger om alle ballen hoog te houden.

Je hebt vaker last van dat wijntje (of wijntjes), slaapt onrustiger. Wordt vaak ’s nachts wakker, moet midden in de nacht plassen.

merk je dat je niet meer kan wegkomen met weinig bewegen. Ondanks dat je best actief bent kom je gewoon aan.

wordt je er lichtelijk hopeloos van omdat je voelt en merk dat je hormonen aan het rommelen zijn. Of zit je al vol in de overgang. Je merkt dat (extra) vet zich ophoopt op je buik.

Je bent pas halverwege de 40, er ligt nog een heel leven voor je. Lieverd, het is tijd om het anders aan te gaan pakken! The best has yet to come …

Het persoonlijke coachtraject GEZOND AFVALLEN

voor de 40+

 

Oktober 2013 besloot ik het roer om te gooien en ontdekte ik dat het is een feit dat wat je vandaag zegt en denkt invloed heeft op hoe jij je voelt. Alles wat je voelt beïnvloed wat je eet, drinkt en doet. Dat eten, drinken en doen bepaalt wat je hebt en krijgt. We hebben allemaal een eigen unieke relatie met eten en drinken.

Het verschil tussen de ‘van nature’ gezond slanke vrouw en jou is de relatie met eten. Zij gaan anders met eten om.

Het lichaam van de 40+ vrouw heeft andere behoeftes dan het lichaam van de jongere vrouw. Daarom werken al die diëten niet meer voor je. Je lichaam heeft een ‘andere’ aanpak nodig om weer helemaal in balans te komen en ervoor dat je op gewicht blijft en/of gaat afvallen. Van ervaringsexpert werd ik ‘holistisch hormoon-expert’. Ik weet wat het 40+ lichaam nodig heeft en ik begrijp je struggles.

Dit coachtraject is niet voor de vrouw die snel wil afvallen. NOPE! Ik ga je leren om gezonder te gaan eten en dat met (h)eerlijk eten uit de supermarkt. We gaan intensief aan de slag met je mind. Oude gedachtes, gewoontes en overtuigingen doorbreken en inruilen voor nieuwe gedachtes, gewoontes en overtuigingen die je wel blij maken.

Ik ga je helpen om met (h)eerlijk eten uit de supermarkt je ideale gewicht te gaan bereiken en je hormonen voor je te laten werken. Door aan de slag met je mind, leggen we de basis om jouw relatie met eten te transformeren naar een (h)eerlijke gezonde relatie met eten en jezelf.

Wanneer we (h)eerlijke voeding uit de supermarkt, je mind en hormonen laten samenwerken onstaat er magie.

speciaal voor de 40+ vrouw die eindelijk blijvend en gezond wil afvallen.

MIND

Het creëren van een gezonde mindset is de basis van de blijvende transformatie.

Alles wat je denkt, zegt en voelt, maakt wat je doet, eet en drinkt.

Dit is waarom je mindset de hoofdrol speelt in blijvend en gezond afvallen. 

Je gaat jezelf begrijpen, doorbreekt patronen, gedachtes en overtuigingen. 

VOEDING

Voeding is de basis brandstof voor je lichaam.

Je kan en mag alles eten als je maar weet hoeveel energie (calorieën) jouw lichaam nodig heeft. Samen creëren we een gezond eetpatroon dat past bij de vrouw die jij wilt zijn.

Jij krijgt de regie in handen, beslist zelf wat je eet, we gaan voor de blijvende verandering.

HORMONEN

We gaan ervoor zorgen dat jouw hormonen in balans komen en zo voor je gaan werken!

Hormonen zijn stofjes in je lichaam die bepalen hoe je je voelt. Zijn je hormonen in balans, dan voel je je gezonder en sterker.

Je slaapt beter, bent vrolijker, hebt rust in je hoofd, kan je eten op gevoel en je vetverbranding staat aan. 

‘DREAM big and GROW’

Groeien in jouw nieuwe gezond slanke leefstijl die (h)eerlijk voelt. Een leefstijl die je nieuwe normaal gaat worden en je helpt om blijvend en gezond af te vallen.

Wil jij graag blijvend en gezond afvallen, zonder terug te vallen in emotie-eten, eetbuien, overeten en met een gezonde mindset en zelfbeeld.

Zoek jij naar concrete tips en tricks die je kunnen helpen bij het behalen van je doelen.

Wil je een stappenplan dat je concreet kunt implementeren in je dagelijkse leven, zodat je theorie ook echt om kunt zetten in de praktijk.

Wil je af van schuldgevoelens en het zwart-wit denken dat vaak gepaard gaat met afvallen. In plaats daarvan wil je je eigen kracht ontdekken en weer in staat zijn om jezelf vol vertrouwen in de spiegel aan te kijken.

Wil je dat je hormonen voor je gaan werken. Zelf de regie terug hebben of krijgen over wat en hoeveel je eet.

Persoonlijke 1:1 coaching van Claudia, maatwerk advies en 24/7 support.

In dit coachtraject gaan we samen ‘jouw eigen (h)eerlijke gezond slanke leefstijl creëren’. Krijg je de regie terug over je eetpatroon, help ik je met het focussen op hoe jij je wel wilt voelen, wie je wel wil zijn, traint je eigen mind. Zorgen we ervoor dat je hormonen voor je werken en ga je afvallen.

Claudia Vesters, trainer hormoonfactor
Gezond afvallen

GEZOND AFVALLEN voor de 40+ vrouw IS MEER DAN ALLEEN ANDERS ETEN. 

In deze 4 maanden staat jouw doel centraal. 

  • De eerste afspraak duurt 1,5 – 2 uur. Vooraf vraag ik je om een eetdagboek, vragenlijsten, hormonen checklist en een separate gelukshormonentest in te vullen. Zo krijgen we inzicht in welke mogelijke voedingstekorten, hormonale verstoringen en fysiekeproblemen er nu zijn. Tijdens ons eerste gesprek stel ik je veel vragen over jouw leven, je relatie met eten en de doelen die jij binnen het traject wil behalen.

 

  • De vervolggesprekken duren 1 uur en vinden om de 3 weken plaats. Tijdens deze afspraken gaan we dieper in op hoe het ‘echt’ met je gaat en wat jij nodig hebt om jouw doel te bereiken. Ik deel mijn kennis met jou, omdat kennis maakt dat je begrijpt wat je doet en tot nu toe hebt gedaan en waarom alles wat je gaat leren wel voor je gaat werken.

 

  • Na iedere afspraak krijg je van mij ‘een opdracht mee’. Je zal het allemaal moeten gaan doen en ervaren zodat we steeds meer jouw nieuwe relatie met eten vorm kunnen geven. Tussen de afspraken door hebben we belcontact. En uiteraard mag je mij altijd tussentijds appen als je hulp nodig hebt of je successen wil delen.

 

  • De gesprekken plannen we in overleg in en vinden altijd overdag plaats. De 1-op-1 sessies zijn in mijn praktijk in Den Bosch of middels Zoom.

.

Ben je er klaar voor om gezond te gaan afvallen en je hormonen voor je te laten werken?

Mijn verhaal

Hi, Ik ben Claudia

Het begon allemaal in 2013, ik zat niet lekker in mijn vel, mijn bloeddruk was gevaarlijk hoog, ik had een slaap- en eetstoornis en ik was veel te zwaar. Ik had bij mijn eigen ouders gezien hoe het kon gaan en dat was iets wat ik niet voor mezelf wilde. Er moest iets veranderen. Ik wilde niet langer slank zijn. Maar gezonder, energieker en fitter worden werd mijn doel. En daarvoor was het nodig om af te vallen.

Met ‘een gezond slanke vrouw’ in mijn gedachte als voorbeeld, heb ik mijn leefstijl omgegooid. Ondanks dat ik helemaal vanaf nul moest beginnen. Ik deed het. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen. Ik wilde niets liever dan èn het goede voorbeeld geven èn gezond, energiek oud worden zodat ik zo lang mogelijk van ze en het leven kan genieten.

Oh! dit is zo herkenbaar

Eindelijk heb ik de puzzel opgelost, ben ik de Gezond Slanke vrouw

Ik heb de regie in handen! Ik geniet meer dan ooit van eten omdat Claudia mij zoveel over eten heeft geleerd en er geen plek meer is voor schuldgevoelens of spijt achteraf. Ik herken de signalen van mijn lichaam, heb het gezonde eetpatroon dat bij mij en mijn leven past. Ik ga nu liever wandelen als ik niet lekker in mijn vel zit, dan dat ik dat stuk chocolade uit de kast. Dit geeft mij zoveel vrijheid en voelt fantastisch. Ik voel mij energiek, ben slanker en heb geen last meer van mijn hormonen. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Het was mijn doel om 8 kilo af te vallen, het werden er 15

Door wat ik heb geleerd kan ik nu, zelfs met mijn drukke leven, zonder zorgen in de supermarkt mijn boodschappen doen omdat Claudia mij heeft geleerd waar op te letten. En dat was zo anders dan dat ik altijd gedacht en geleerd heb. Zelfs uit eten gaan is een feestje geworden, ik geniet er meer van dan ooit tevoren. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, dat gevecht. Nu kies ik bewust & voor mijzelf. Mijn doel was om 8 kilo af te vallen, het werden er 15. Ik voel me krachtig, zelfverzekerder en krijg complimenten.

Claire

Eindelijk kan en mag ik alles eten, ik weet nu hoe

Claudia leerde mij alles over een gezonde nieuwe manier van eten. Maar wat mij het meeste heeft geholpen, en waar Claudia het ook altijd over heeft, is de nieuwe mindset. Na talloze verschillende diëten zaten er zoveel eet regels in mijn hoofd dat ik bijna niks meer zonder schuldgevoel kon eten. Claudia heeft mij geleerd dat ik alles mag eten zolang ik maar stop als ik genoeg heb. Ik ben 6 kilo kwijt en dit is nog maar het begin van mijn nieuwe normaal! Heel blij dat ik deze stap heb genomen en Claudia’s programma heb gevolgd!

Annika

12 kilo lichter, samen met mijn man maak ik nu lange fietstochten

Door de inzichten die ik kreeg, heb ik oude patronen en overtuigingen ingeruild voor nieuwe gedachtes en gewoontes. Claudia vertelde dat als wat je nu hebt echt pijn doet, je er klaar voor bent om afscheid van te nemen. Met een lach en een traan heb ik de vragen beantwoord. Daar ben ik zo dankbaar voor. Ik heb mijn energie eindelijk weer terug. Ik maak nu die lange fietstochten met mijn man. Ben inmiddels 12 kilo lichter en heb EINDELIJK mezelf weer teruggevonden. Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven.

Monika

Volg mij op Instagram

@healthyaging.claudia

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?