Claudia’s Favorites

Ik ben dol op gezonde voeding, zo puur en gezond mogelijk. Het is de beste brandstof voor je lichaam. Je geeft je lichaam de beste brandstof die er is en krijgt er energie, een gezonde hormoonbalans en een gezond gewicht voor terug. Goed voor jezelf zorgen noem ik dit.

Mijn favoriete producten, apps en boeken deel ik met je. De beste natuurlijke en eerlijke producten die je een steuntje in de rug geven, je ondersteunen in je eetpatroon, die je huid laten stralen, ervoor zorgen dat jij echt weer blij wordt van de energie die je voelt en ziet en ook blijft.

‘Claudia’s Favorites’ zijn de producten en apps die ik zelf gebruik en de boeken die ik lees. Alleen als ik zeker weet dat ze een positieve bijdrage leveren aan mijn mindset en gezondheid, puur en eerlijk zijn, zonder rommel zoals verborgen suikers, dan worden ze mijn favorieten. Alleen dan krijgen ze een plekje op deze pagina omdat ik je ook het beste uit de natuur gun.

Boeken en apps die je inspireren, motiveren, je helpen om je doel te bereiken en je meer FUN geven.

Bij alle producten vind je een link naar het website van het product. Soms heb je geluk en krijg je er via mij een leuke kortingscode bij.

YOUR SUPER

Ik ben een groot voorstander van zo puur en gezond mogelijk eten. En natuurlijk zo af en toe ook heerlijk ondeugend zijn en jezelf heerlijk wat lekkers gunnen. Dit is ook wat ik je leer in de door mij ontwikkelde Vrouw in Balans methode. Gezond en gevarieerd eten levert een grote bijdrage aan hoe je er fysiek uit ziet, je energieniveau, je gezondheid en gewicht. 

Toch blijft het soms lastig om alle voedingsstoffen voldoende binnen te krijgen, hoe goed je ook je best doet. Het is prima om je lichaam wat extra ondersteuning te geven. Ik doe dat ook. Een goede blend helpt je hierbij. Let wel op een blend is geen vervanger voor puur, natuurlijk en gezond eten.

Ik ben lang opzoek geweest naar eerlijke blends, blends waar niet mee gerommeld is, geen verborgen suikers aan toe zijn gevoegd. De afgelopen jaren heb ik er al heel veel geprobeerd, werd er vaak niet blij van. Of de smaak was vreselijk, chemisch. Of er werd gebruik gemaakt van verborgen suikers en zoetstoffen. Na lang zoeken kan ik zeggen dat ik blij ben dat ik de blends van YOUR SUPER heb ontdekt.

YOUR SUPER is opgericht door Kristel en Michiel. Zij zijn begonnen met het maken van superblends nadat op 24 jarige leeftijd Michiel werd gediagnotiseerd met kanker.

Het hele productieproces van de blends is transparant, ze bezoeken de boeren waar de grondstoffen vandaan komen zelf en daarnaast geven ze 1 op 1 terug aan de mensen die het nodig hebben. Voor iedere mix die wordt gekocht doneren ze een life saving foodbar aan de kinderen in nood die helaas ondervoed zijn.

YOUR SUPER blends zijn 100% plantaardig, gecertificeerd biologisch en vrij van gluten, noten, soja, zuivel, zoetstoffen, vulstoffen, additieven, conserveringsmiddelen, smaakstoffen, glyfosaat en zware metalen. Alle blends zijn getest door externe labs.

Je doet maanden met een blend. Ik gebruik ze iedere dag in mijn yoghurt, smoothie of bijvoorbeeld gewoon in een glas water of toegevoegd aan een heerlijke salade. Er is zoveel mogelijk, kijk maar eens bij de recepten van YOUR SUPER.

Omdat ik fan ben van YOUR SUPER, ben ik ambassadeur van ze geworden en mag ik je een korting aanbieden. Gebruik hiervoor de link hieronder. Bij het afrekenen gebruik je de kortingscode CLAUDIA15

LOÏS LEE Skincare

Als Vrouw in Balans sta ik voor gezondheid van binnen en buiten. Als ik zo gezond en puur mogelijk eet, dan wil ik mijn huid het beste van het beste geven. Dus eerlijke en pure producten, waar geen belastende stoffen voor mijn lichaam, huid, hormonen zijn toegevoegd. Daarom ben ik blij dat ik het 3 stappensysteem van Loïs Lee heb ontdekt. 

In Loïs Lee Pure Skinfood zitten geen stofjes die belastend voor de gezondheid, de pH van je huidflora en de hormoonhuishouding zijn. Het is een 3 stappensysteem dat je 2 keer per dag gebruikt. Ik ervaar het iedere dag weer opnieuw als een Hamam ervaring, pure verwennerij.

Mijn huid is er rustiger van geworden, de balans is beter, vlekjes zijn verdwenen en er is een natuurlijke gloed over mijn huid gekomen. 

Debbie van Weelden is de bedenkster en oprichtster van Loïse Lee. Ze heeft jaar eigen luxe lijn ontwikkeld met alleen maar pure, hoogwaardige ingrediënten en zónder meuk. In Loïs Lee Pure Skinfood zitten geen stofjes die belastend voor de gezondheid, de pH van je huidflora en de hormoonhuishouding zijn.

Je hebt geen dag- en nachtcrème meer nodig als je het 3 stappensysteem gebruikt. Je kan de producten zo mengen en afstemmen dat ze passen bij wat jouw huid nodig heeft. Ze zijn geschikt voor ieder seizoen van het jaar, ieder huidtype en huidconditie. 

De producten van Loïs Lee worden niet op dieren getest en er worden ook geen dierlijke ingrediënten gebruikt. 

Omdat ik je een gezonde huid gun mag ik je een korting aanbieden. Met de kortingscode CV5 krijg je € 5,– korting als je jezelf verwend met de Travel Kit of het 3 stappen systeem (reinigen, hydrateren en voeding) waar je maar liefst 3 maanden mee doet. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode CV5.

MEDITATION MOMENTS

Mediteren wordt vaak als iets zweverigs gezien. Eerlijk is eerlijk, zo dacht ik er een paar jaar geleden ook over. Inmiddels ben ik een groot fan van goede meditaties en moedig ik iedere vrouw die ik begeleid aan om ook te leren mediteren. Mediteren is een natuurlijke manier om meer rust te krijgen in je hoofd. Er is inmiddels voldoende wetenschappelijk bewijs dat mediteren je helpt om je hersenen te trainen. Hoe beter je hersenen zijn getraind hoe meer controle je hebt over je gedachten en je je minder laat leiden door emoties.

Leren mediteren kost tijd, oefening. Je begint met een korte meditatie van een paar minuten en bouwt het langzaam op. Je kan ook niet zomaar 5 kilometer gaan hardlopen als je nog nooit hebt gesport.

Mediteer je regelmatig, het liefste iedere dag, dan ga je de magie van mediteren herkennen. Je wordt rustiger in je hoofd, wordt stressbestendiger, daadkrachtiger en je kan makkelijker omgaan met het stemmetje in je hoofd dat je ieder dag op andere gedachtes probeert te brengen.

Voor je hormoonbalans is mediteren een krachtig middel. Het maakt voor je hormonen niet uit waar je stress vandaan komt. Of het nu van werk, je relatie, voeding of iets anders is, je hormonen kunnen geen onderscheid maken. Ook als je niet spiritueel bent, is meditatie een hele goede oefening om meer controle over je gedachten te krijgen en je hormonen in balans te brengen.

De Meditation Moments app van Michael Pilarczyk is een fijne app. Met meer dan honderd Nederlandse meditaties is de app geschikt voor ieder moment van de dag. Op je werk, thuis, als je wakker wordt of voor het slapen gaan. Er is altijd wel een geschikte meditatie voor je.

Share This