Over Claudia en de Vrouw in Balans methode

De basis van de Vrouw in Balans methode is ontstaan in 2014 en is uitgegroeid tot een unieke methode voor de vrouw die een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en zichzelf wil creëren en zonder dieet blijvend haar ideale gewicht wil gaan bereiken. Dat jaar startte Claudia Vesters haar aanvankelijke bedrijf Bourgondische Afvallen vanuit huis. Destijds was er één pijler, afvallen zonder dieet met (h)eerlijk eten uit de supermarkt. Tegenwoordig is Claudia’s methode veel meer dan alleen maar ‘afvallen zonder dieet, de methode is uitgegroeid tot de Vrouw in Balans methode met de 3 belangrijke pijlers Voeding, Hormonen en Brein.

De oprichter Claudia Vesters, een vrouw net zoals elke vrouw, getrouwd en moeder van 2 fantastische jongens, had jarenlang een droom. Een droom die uiteindelijk de waarheid is geworden. Jarenlang heeft ze geworsteld met haar gewicht, gevoelens en werd ze alleen maar zwaarder. Haar droom was om een gezonde, energieke vrouw te zijn met een lichaam en gewicht dat haar wel gelukkig zou maken. Claudia is jarenlang opzoek geweest naar ‘het wonderdieet’ waarmee ze kon afvallen en definitief afscheid kon nemen van haar (vr)eetbuien. In 2013 besloot ze de strijd te staken en zich alleen nog maar te gaan richten op dat wat ze wilde in het leven, de gezonde, energieke, vrije vrouw zijn met een gezond gewicht. Het is dit besluit dat haar ertoe heeft gebracht dat ze een gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en zichzelf heeft gecreëerd. Ze viel 39 kilo, is gezonder en energieker dan ooit, ze heeft nu het blijvende gezonde, slanke leven waar ze altijd van had gedroomd.

Na haar eigen succesvolle transformatie is Claudia op zoek gegaan om alle puzzelstukjes bij elkaar te gaan brengen die voor dit blijvende resultaat hebben gezorgd. Tegenwoordig is Claudia naast ‘ervaringsexpert’ afgestudeerd als Hormoontherapeut, orthomoleculair Voedingscoach, droomdoelen coach.

De Vrouw in Balans methode brengt de 3 elementen van Voeding, Hormonen en Brein samen, zodat de strijdbijl met eten definitief begraven kan worden. En er zo een nieuwe gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf kan worden gecreëerd die voor meer geluk, vrijheid en gezondheid gaat zorgen. Inmiddels heeft Claudia met maar methode al honderden vrouwen gecoacht om af te vallen zonder dieet èn het creëren van een gezonde relatie met eten en zichzelf. Daarnaast heeft ze gesproken op diverse beurzen, events en heeft ze haar bijdrage mogen leveren aan diverse artikelen in de media.

De Vrouw in Balans methode, is de unieke, onderscheidende succesformule voor een (h)eerlijke gezonde relatie met eten en jezelf geworden.

  • Het is de kracht van (h)eerlijke voeding die je hormonen in balans brengt.
  • Het zijn je hormonen die in je lichaam bepalen hoe je je voelt. Of je vet verbrand of opslaat. Of je uitgerust of moe bent.
  • Het zijn de woorden die je aan jezelf verteld die je helpen om oude gedachtes, gewoontes en patronen te doorbreken en te transformeren naar wat jij wel wil bereiken.

"Je hoeft niet te eten om gelukkig te zijn. Je moet (h)eerlijk gaan eten om je hormonen voor je te laten werken èn gelukkig te worden"

Claudia Vesters

"Als honger niet het probleem is, is eten niet de oplossing"

Claudia Vesters

"Laat voeding je medicijn zijn, jouw sleutel naar een gezonde slanke leefstijl"

 Hippocrates & Claudia

"Stay committed to your decisions, but stay flexibele in your approach"

Tony Robbins

Waar Claudia in gelooft:

  • Dat niks zo lekker smaakt als (h)eerlijk gezond slank leven. Ja hier dacht ik ‘vroeger’ anders over, maar sinds ik het zelf ten volste leef is dit waar ik in geloof.
  • Verleg de aandacht in je leven naar hoe jij je wel wil voelen. Het is zo makkelijk om te blijven hangen in ‘oude pijn, verdriet, alles wat je is overkomen of wat het leven je heeft aangedaan’. Maar wat schiet je hiermee op, het verleden kan je niet meer veranderen, het is wat het is. Het enige dat je wel kan veranderen is je toekomst. Hoe wil jij je toekomstige leven leven.
  • Je hersenen zijn plastisch, dat wil zeggen, je kan altijd nieuwe dingen leren. Je bent nooit te oud om te leren.
  • Liefdevol jezelf op de eerste plek zetten is liefdevol egoïsme en dat is goed. Want als jij goed voor jezelf zorgt, kan je pas goed voor een ander zorgen.
  • Wij ouders, zijn het voorbeeld voor de toekomstige generatie(s). Het is aan ons om het voorbeeld te geven, ze te leren en er zo voor te zorgen dat zij kunnen opgroeien tot gezonde energieke volwassenen.

Met haar kennis, kunde en ervaring coacht Claudia vrouwen die verlangen naar een gezonde, bevrijdende relatie met eten en zichzelf die ze wel echt gelukkig maakt! En om blijvend af te vallen zonder dieet.

Omdat een (h)eerlijke gezonde leefstijl meer is dan alleen maar afvallen.

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?