Willemijn, wat was zij een heerlijke vrouw in Gooise Vrouwen. Een vrouw naar mijn hart. Geen gezeur, geen afzien, geen gedoe. Gewoon simpelweg tevreden met wie ze is.

Tja en natuurlijk is dat makkelijk gezegd als je een rol speelt, als je dit moet zeggen voor je rol. Na haar rol in Gooise Vrouwen is Annet Malherbe in 2012 afgevallen. Ze had zelf mentaal geen last had van haar lichaam, maar had ‘als drager van dat lichaam’ wel problemen. “Het was gewoon zwaar.”

Ik kan mij nog zo goed herinneren dat ik mij heb vereenzelvigd met Willemijn. Toen ik deze scene zag werd ik gewoon blij van Willemijn, eindelijk een vrouw die zei dat het belachelijk was om als een konijn te gaan eten. Daar was ons lichaam niet voor gemaakt … Dit is dus wat mijn brein met mij heeft gedaan. Dankzij deze scene wist ik mijn gedrag weer goed te praten.

Maar Annet had gelijk, mentaal hoef je geen problemen te hebben met je lichaam. En de kans is heel groot dat je gewoon kerngezond bent ook als je (veel) te zwaar bent. Maar op een gegeven moment krijgt je lichaam wel problemen met je gewicht. Je krijgt last van je knieën of bijvoorbeeld je enkels. Of wat denk je van je buik die in de weg zit als je iets moet oprapen. Of het trappenlopen dat steeds moeilijker gaat.

Als je nu zo naar je lichaam en je gewicht kijkt, hoe denk je er dan over. Kan je het nog langer goed blijven praten. Of is het tijd om nu echt in actie te gaan komen?

Stel dat je denkt ‘nu is het tijd om echt voorgoed af te rekenen met die kilo’s. De tijd om eindelijk voor mezelf te kiezen is aangebroken’ weet dan dat er nog een paar plaatsjes vrij zijn bij de VIP Masterclasses die binnenkort starten. Jij kan er nu nog bij zijn als je niet langer Willemijn wil zijn, maar gewoon eerlijk en oprecht voor jezelf wil kiezen. En met een beetje geluk krijg jij de begeleiding ook nog eens vergoed door je zorgverzekeraar, https://claudiavesters.nl/vip-masterclass/

× Waar kan ik je mee helpen?