Om je te inspireren geef ik je vandaag zoals beloofd een kijkje in mijn eetdagboek. Ik hoop dat het je laat zien dat je echt ‘NIET MOEILIJK’ hoeft te doen. Dat apart koken niet de bedoeling, maar dat je met ‘GEWOON ETEN’ uit de supermarkt VOLDOENDE en LEKKER kan gaan eten.

Vanochtend had ik bedacht dat wij vanavond de Tom Tomatensoep uit het kookboek ‘Ik ben niet van suiker’ van Gordon zouden eten. Tja en toen liep de dag toch iets anders. Dus geen goed gevulde soep voor ons vandaag, maar een ‘kant en klare’ salade van de AH en dan aangevuld met heerlijk grote garnalen. Tja en die lunch… Het was niet mijn dag vandaag, toen ik het blik open wilde maken waar de crackers inzitten liet ik het blik uit mijn handen vallen. Dus helaas alle crackers kapot, maar nog steeds heerlijk.

Ontbijt:

300 gram magere yoghurt

130 gram banaan

30 gram spelt flakes, Rude Health

(319 kcal)

Tussendoortje:

2 x cappuccino zelf gemaakt en daarvoor gebruik ik alleen maar koffie en 200 ml halfvolle melk

1 plakje ontbijtkoek Pijnenburg Zero

(180 kcal)

Lunch:

3 x rond knäckebröd granen en zaden Bolletje

15 gram Boeren Kaas

20 gram Jamon Curado (is rauwe ham)

5 gram roomboter

(308 kcal)

Tussendoortje:

1 appel, Pink Lady

(72 kcal)

Avondeten:

230 gram groene salade Franse mix, Albert Heijn

100 gram grote garnalen

(475 kcal)

Tussendoortje:

1 pakje Evergreen

(140 kcal)

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?