Verwacht geen wonderen, werk hard, zet door, accepteer dat het soms niet goed gaat, ga stug door …

Dag in, dag uit. Dat is precies wat ik ook heb gedaan. En het is precies wat mijn klanten dag in, dag uit doen. Zij hebben gekozen voor wie ze willen zijn. Stapje voor stapje gaan ze leven als de vrouw die ze willen zijn. De vrouw waar ze van dromen.

Grote dromen worden op de lange termijn de realiteit. Van de grote droom gaan we terug naar kleine behapbare stapjes, iedere dag opnieuw een klein stapje erbij. Soms 3 stappen terug, meestal stappen vooruit.

Mijn klanten leren om niet langer boos en gefrustreerd te zijn over het verleden. Ik leer ze om juist dankbaar te zijn voor het verleden. Dankzij het verleden weten ze wat ze niet meer willen. Het is wat het is. Samen gaan we het verleden omarmen. Precies zoals ik heb gedaan. Het verleden is niet je zwakte, het verleden is je kracht.

Als je weet waarom jij echt zo graag slanker, fitter en gezonder wil zijn, dan kan jij, met mijn hulp, je code kraken. Mijn kilo’s waren mijn beschermlaag. Mijn schild tegen de buitenwereld. Mijn dikke jas was een geweldige plek om mezelf in te verstoppen.

Als jij besluit dat nu de tijd is gekomen om voor jezelf op te komen, om die dikke jas uit te gaan trekken dan is dat eng. Je gaat jezelf laten zien, stapje voor stapje ga je de buitenwereld laten zien wie je echt bent. Die prachtige power vrouw die weet dat ze er mag zijn. Die krachtige vrouw die weet dat ze het waard is. Die vrouw die weet dat ze niet hoeft te eten om gelukkig te zijn.

Pas geleden was ik op het Attract What You Want Event. Al tijdens de eerste ochtend realiseerde ik mij dat het veranderen van je levensstijl ook draait om ‘Attract What You Want’. Het heeft allemaal te maken met het waarmaken van je dromen. Je dromen kan je alleen uit laten komen als je alle energie die kant op laat stromen. Als je dag in, dag uit kiest als de vrouw die jij wil zijn dan ’trek je aan waar jij van droomt’. De negatieve energie van al die diëten verdwijnt, de positieve energie van je nieuwe ik gaat een steeds groter plek innemen in je leven.

Ik ben er van overtuigd dat met kleine veranderingen in je doen en denken tot grootse resultaten leiden. Alle kleine veranderingen die je maakt, alle kleine stappen die je zet zorgen ervoor dat jij je dromen uit laat komen. Ik inspireer dagelijks mijn klanten tot het zetten van deze stappen, om dankbaar te zijn, uit liefde voor zichzelf keuzes te maken zodat ze iedere dag weer een stukje fitter, gezonder en lichter zijn.

Attract what you want by being what you want!

 

 

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?