Afvallen is meer dan alleen maar anders eten

Het Vrouw in Balans programma is niet voor even, maar voor de rest van je leven. ‘Life Time’ omdat de Vrouw in Balans zijn niet voor even is, maar voor de rest van je leven. Dit is waarom ik iedere keer opnieuw nieuwe kennis deel in het online programma.

Je krijgt van mij echt alle tools, informatie, inspiratie en kennis die je nodig hebt om het diëten voorbij te gaan. Ik wil dat je zelfredzaam gaat worden, net zoals ik en inmiddels al vele anderen hebben gedaan. Het online programma is zorgvuldig opgebouwd. Stap voor stap ga je op weg om jouw doel te bereiken.

De ‘Vrouw in Balans’ worden is meer dan alleen maar anders eten.

Deze video geeft je een ‘sneak Peak’ over Mindset. De Face it, Own it, Handle it tool. Ik leg deze aan je uit in een video. Met deze tool komen alle vrouwen die de Becoming You Online Training volgen weer een stap dichterbij het einddoel!

P.S. kan je wel een zetje in de rug gebruiken, dan kan de online Becoming You Training je helpen. Stap in het leven van de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw, ook als je het nog niet bent! In 6 lessen leer je te gaan leven als deze vrouw, verander je jouw mindset en brengen we je hormonen in balans.

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?