Als ik vraag aan iemand waarom ze zo graag wil afvallen dan is het eerste antwoord meestal ‘omdat ik dan leukere kleding kan kopen’. Ik zal je eerlijk zeggen, natuurlijk dacht ik dat ook toen ik besloot om mijn levensstijl te veranderen.Wat ik mij totaal niet gerealiseerd heb is dat je levensstijl veranderen nog veel meer met je doet dan alleen maar kilo’s kwijt raken. De ‘leuke kleding’ die ik dacht te gaan dragen heb ik wel gekocht, maar eigenlijk voelde ik mij daar helemaal niet happy in.

En toen kwam de oproep van Marjon Sars, Your Personal Shopper, voorbij. Zij vroeg een model voor 1 dag. Dit leek mij de uitgelezen kans om echt te leren welke kleding echt goed bij mijn nieuwe ik zouden passen. Want shoppen is leuk, maar miskopen zijn heel frustrerend. En ik had genoeg van mijn miskopen!

De dag bij Marjon van ‘goud’ waard. Ik hoef geen afscheid te nemen van mijn kleding. Eerlijk is eerlijk, van sommige items wel… Met de gouden tips van Marjon weet ik nu hoe ik de combinaties kan maken waardoor ik mij echt goed voel in mijn kleding. Wil jij weten hoe mijn dag was en welke styling- en make up tips ik heb gekregen. Lees dan de blog die Marjon heeft geschreven over onze top dag! Model voor 1 dag, de blog van Marjon Sars

× Waar kan ik je mee helpen?