Met welke ‘shit’ heb jij te dealen? En hoe kan je daar het beste mee omgaan? Hoe wil jij hiermee omgaan?

Wie kent het niet. Je voelt je niet goed, je bent moe, de kinderen zeuren maar aan je hoofd. Je voelt je verdrietig omdat je terugdenkt aan je lieve vader die je zo mist. Je bent teleurgesteld in jezelf omdat je alweer die reep chocolade hebt gegeten terwijl je dat helemaal niet van plan was. Je bent …. vul maar in. Allemaal ‘shit’ die op je pad komt waar jij met te dealen hebt.

De grote vraag is ‘Hoe ga jij met die ‘shit’ om?

In je hoofd weet je wel dat ‘als honger niet het probleem is, eten niet de oplossing is’. Maar ja op het moment dat jij met je ellende zit denk je daar niet aan. Of gilt die stem in je hoofd keihard dat je die zak chips nu wel verdiend hebt. Moedeloos wordt je er van, moe en teleurgesteld in jezelf, het is je weer niet gelukt.

Heb je al eens nagedacht over de vraag hoe je het beste door je ‘shit’ heen kan gaan zodat jij echt je leven kan gaan leven dat jij wil leven. Zodat jij gaat leven als die vrouw die jij wil zijn. Want geloof mij, ook als je leeft al de vrouw die jij wil zijn blijft de ‘shit’ bestaan. That’s life my dear!

Dus hoe ga jij vanaf nu om met de ‘shit’ waar jij mee te maken hebt? Wat is je plan? Blijf jij het wegeten of ga jij voor jezelf opkomen? Kies jij er voor om je verdriet, je angsten en je pijnen weg te eten, om je gevoelens te blijven verstoppen? Met die ellende van de weegschaal, die extra kilo’s als gevolg, of …

Kies jij voor die andere weg. Ga jij dealen met je ‘shit’ en accepteer jij dat het leven soms niet makkelijk is. Dat het leven soms pijn doet, dat het niet altijd gaat zoals jij zou willen. Durf jij je angsten en pijnen onder ogen te zien en ze te accepteren, zie niet langer weg te eten. Zodat je je daardoor juist heel sterk en happy gaat voelen?

Wat kies jij?

Het enige dat je nodig hebt is lef. De lef om jezelf te zijn. De lef om voor jezelf te kiezen, om jezelf te zijn. De lef om te kiezen als de vrouw die jij wil zijn en te doen wat bij je past.

Vertrouw op je intuïtie, op wat je denkt dat goed is voor jou! Leef, denk, kies als de vrouw die jij wil zijn. Ook als het een keertje niet zo goed gaat.

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?