Lieve Linda,

Hoe gaat het nu met je? Ik ben zo benieuwd hoe je tweede week is geweest? Afgelopen week heb ik vaak aan je gedacht. Eerlijk gezegd vond ik je een beetje stil. Je stond niet in de kranten en bijna niemand hoorde ik meer iets zeggen over je. Enne dat sporten, is dat vol te houden 4 keer per week. Wat jij doet met al die apparaten is niks voor mij. Ik voelde mij geïnspireerd door je en ben deze week 2 keer gaan hardlopen en heb 1 keer een pitte yoga les gevolgd. Heerlijk gewoon.

Weet je, ik was zo benieuwd of het al te zien is dat je bent afgevallen dat ik gisteren Miljoenenjacht heb gekeken. Wat ben je toch een geweldige vrouw, top hoe jij Jos uit Breda door de finale heen sleepte. Hij is echt een bofferd dat hij en zoveel geld heeft gewonnen en dan ook nog eens naast jou mocht staan. Maar ik denk dat het voor hem wel een kleine desillusie was dat jij niet even samen met hem van de champagne genoot.

Ik heb er diep respect voor dat jij gewoon op TV zegt als jij de champagne krijgt ‘ik mag dit niet, ik ben aan het lijnen’. Deze magische zin is precies waar heel veel vrouwen mee worstelen, ook als ze bij mij komen. Jij zegt gewoon op TV nee tegen een glas champagne, jij zegt Nee en kiest voor jezelf. Petje af Linda. Jij bent een groot voorbeeld voor heel veel vrouwen.

Ben wel heel benieuwd Linda hoe het voor je voelde om nee te zeggen. Baalde jij of voelde jij je trots? Balend omdat je misschien best wel zin had in een slokje champagne. Trots omdat je voor jezelf hebt gekozen. Weet jij al hoe je dat straks gaat doen, straks als jij klaar bent met lijnen?

Had ik je al verteld lieve Linda dat ik vanaf zaterdag meer dan 200 deelnemers ga leren hoe ze zelf kunnen bepalen wat en hoeveel ze eten. Volgens mij heb ik het al vaker aan je geschreven, maar er is echt nog een plekje voor je vrij in deze groep. Wij snappen het wel als jij je liever niet bekend wil maken in de groep, er zijn meer vrouwen die daar voor hebben gekozen. En dat is goed, dat mag, ik wil graag dat iedereen zich veilig voelt in de groep.

Veilig, omdat het misschien al eng genoeg is om deze stap te gaan zetten. Nodig gewoon ook je vriendinnen uit om mee te doen. En alle lieve vrouwen van de redactie. Hoe gaaf zou dat zijn om het samen te doen. Om je eigen supportclubje te maken. Jullie zijn echt meer dan welkom.

Ik beloof je in ieder geval lieve Linda dat ik je tijdens de 8 daagse ga leren dat jij best een glaasje champagne mag en kan drinken. Tuurlijk kan dat, jij beslist toch wat en hoeveel je eet, als je maar weet hoeveel eten bij je past. Dat glaasje champagne in de studio is natuurlijk geen echt handige keuze, maar wel een lekkere. Een lekkere keuze van slechts 88 kcal. Als je dan op die ene dag geen hele avocado eet als tussendoortje, maar slechts een halve dan kan je zelfs 2 glazen champagne drinken. Niks mis mee, zeker niet als jij er echt van geniet.

Wacht je niet te lang Linda, met inschrijven. Het kan nog tot donderdag, daarna ben je echt te laat. Ik heb er nu al zoveel zin in, hoe gaaf is het dat ik al de deelnemers mag gaan inspireren, motiveren en nog veel meer. Ik voel mij nu gewoon een beetje Linda, alleen dan in als Claudia.

Weet lieve Linda dat ik je tijdens de 8 daagse niet ga stimuleren om calorieën te tellen,  maar dat ik je aan ga moedigen om vriendjes te worden met de calorieën. Ze zijn namelijk geweldig, ze leren je hoe het nu echt zit met het eten en hoe je voortaan altijd zelf kan bepalen of je iets wel of niet eet. Hoe gaaf is dat.

Lieve Linda, ik ben echt zo benieuwd hoe het nu met je gaat, het is jammer dat de media er niet meer zoveel mee bezig is. Weet dat ik aan je blijf denken en je steun daar waar jij het nodig hebt.

Hele fijne week en liefs van je trouwe vriendin Claudia

 

P.S. ZO gaaf, er zijn nu al meer dan 225 aanmeldingen zijn voor de 8 daagse Claudia lijnt NIET. Zo gaaf, meer dan 200 deelnemers die gewoon niet meer willen afzien, maar eindelijk weer zonder schuldgevoel willen genieten van lekker en voldoende eten! Je kan je t/m donderdag 6 april inschrijven.

 

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?