Ik heb een droom. En in die droom kom jij ook voor. Als ik eerlijk ben moet ik  je bekennen dat jij de hoofdrolspeler bent in mijn droom.

Toen ik nog te zwaar was droomde ik heel vaak van een fittere, gezondere versie van mezelf. Die vrouw die zich zo vrij voelde dat ze zich niet meer hoefde te verschuilen in grote wijde kleding. Dat ik mij geen zorgen meer hoefde te maken als de weervrouw vertelde dat het schitterende weer zou gaan worden. Deze droom is uitgekomen. En dit gun ik jou ook.

In mijn droom kom jij voor. Jij niet alleen, maar ook nog heel veel andere vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen die zich zo graag weer vrij willen voelen, maar niet meer weten hoe ze het moeten doen. Die al zoveel hebben geprobeerd en de hoop bijna hebben opgegeven dat ze ooit van die kilo’s afkomen. De vrouw haar hele leven voor iedereen heeft gezorgd en nu eindelijk voor zichzelf wil gaan kiezen.

In mijn droom help ik al die vrouwen om hetzelfde te gaan doen als ik heb gedaan. Ik gun het je zo en toch merk ik een aarzeling. Die twijfel die ik ook heb gehad. De angst om ja te zeggen tegen mezelf. In mijn droom wist ik dat het niet alleen om mijn gewicht ging, maar om veel meer. Na al die jaren zorgen voor mijn lieve man en geweldige kinderen, hunkerde ik naar meer tijd en ruimte voor mezelf. Maar dat stemmetje in mijn hoofd bleef maar gillen dat het egoïstisch was om voor mezelf te kiezen.

In mij droom voel ik je worsteling. De tranen die hoog zitten als je nadenkt over hoe het zo ver heeft kunnen komen. Ik zie hoe moe je er van bent en toch blijf je het goedpraten. In mijn droom vlogen de kilo’s er van af, in de echte wereld ging het met kleine stapjes.

Toen ik mijn droom had waargemaakt besloot ik dat ik dit iedereen gunde. Ik gun het je zo dat jij je ook weer vrij, stralende en fit voelt. En nu komt ineens de zomer zo dichtbij. Gelukkig is er echt nog tijd om een goede start te gaan maken. Om straks over een paar weken al gewend te zijn aan het idee dat je alles kan en mag eten, omdat jij weet hoeveel eten bij je past.

Omdat jij het waard bent heb ik nog een paar plaatsen vrij om nu nog te starten met te gaan leven als de vrouw die jij wil zijn. Als jij klaar bent met dromen en nu echt in actie wil komen wacht dan niet langer en bel of mail mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, claudia@claudiavesters.nl, 06-23476435 of schrijf je in voor de workshop Wordt je eigen eetcoach.

Ben jij ‘crazy enough to change your own life …. ‘

 

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?