Met normaal eten uit de supermarkt jezelf gezond & energiek eten kan dat?

Misschien heb je je wel eens afgevraagd hoe die slanke, fitte vrouw die je in de supermarkt voor je ziet lopen het allemaal voor elkaar krijgt. Zij ziet eruit alsof ze alles kan eten en geen grammetje aankomt. En jij bent dag in dag uit aan het ploeteren met je gewicht. In de ochtend begin je goed. Je neemt een klein bakje yoghurt met een beetje muesli. Tussen de middag eet je 2 crackers met 30+ kaas of een beetje kipfilet. Zo af en toe wissel je af met een salade.

Maar die middagen. Iedere dag zo rond 4 uur slaat de eetbui toe. Het ene koekje bij de thee werden er twee. Die zak pepernoten die je alvast voor het weekend had gekocht is ook al bijna op. Dat stemmetje in je hoofd gilt er op los ‘zie je nou wel, je kan het toch niet’, ‘Laat ook maar, morgen begin ik wel weer opnieuw’…. Het valt je zwaar. Je bent vastberaden om het morgen goed aan te pakken en echt heel streng op te gaan letten ….

Je mag het laten gaan, je bent niet de enige die hiermee aan het worstelen is.

Vaak krijg ik de vraag ‘Claudia hoe doe jij het dan? Waar koop jij je boodschappen, eet iedereen met je mee? Of ‘Hoe kan het dat jij geen last hebt van je hormonen?’

Het allerbelangrijkste om te weten is dat je lichaam de juiste voeding nodig heeft om je de energie te geven die je nodig hebt. De energie die er voor zorgt dat jij lekker in je vel en kleding zit. Dat je straalt van zelfvertrouwen, dat je geen last meer hebt van hormoonschommelingen.

De meeste vrouwen weten wel dat een mars, een blikje red bull of die reep chocolade ze snel energie geeft, maar daarna juist voor ellende zorgt. Wat ze helaas niet weten is hoe je in de supermarkt de producten kiest die je wel de juiste energie geven. Welk eten ervoor zorgt dat ze wel lekker in hun vel en kleding zitten en waarmee ze afscheid nemen van het teveel aan kilo’s dat ze bij zich dragen.

Meer energie hebben, teveel aan kilo’s kwijtraken en ook nog eens je hormonen in balans brengen met normaal eten uit de supermarkt is echt mogelijk.

Omdat ik het jou ook gun om met normaal eten uit de supermarkt lekker in je vel en kleding te zitten heb ik besloten om een 6 weekse Eindejaars Challenge te organiseren. 6 Weken lang plaats ik iedere werkdag op Facebook een korte video waarin ik je op een praktische manier uitleg hoe je de juiste keuzes maakt. De eerste week van de Eindejaars Challenge is inmiddels voorbij. Ik heb al talloze enthousiaste berichtjes gekregen van vrouwen die mee doen aan deze challenge. De challenge maakt dat je leert wat je nodig hebt, hoe je kiest, het kost je niks. Nou ja, het kost je hooguit wat tijd om iedere dag de video te bekijken.

Veel vrouwen hebben last van hun hormonen, te weinig energie of toch iets teveel (of veel te veel) kilo’s en zijn het eeuwige gejojo beu. Dankzij deze 6 weekse Eindejaars Challenge maak je een hele goede start om je oude gewoontes te veranderen.

Voel je dat je meer nodig hebt, neem dat contact met mij op. Dan gaan we samen onderzoeken wat jij nog meer nodig hebt om je hormonen in balans te krijgen, je ideale gewicht te bereiken met normale voeding uit de supermarkt.

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?