Lieve Linda,

Yess Linda, gefeliciteerd jij bent gewoon al 2 kilo kwijt! 2 kilo in 1 week is echt heel erg veel. Jij hebt het zo goed gedaan dat het zelfs vandaag bij ons in de krant stond. Hoe gaaf is dat. Denk dat de mensen die ik mag begeleiden daar misschien wel een beetje jaloers op zijn. Ik vind het zo ontzettend knap van je dat ik gewoon je vlog moest kijken. WoW jij straalt gewoon, je spat van het scherm af. Wat gaaf, je bent gewoon 2 kilo kwijt!!!!

Nu heb ik nog veel meer bewondering voor je. Jij bent een echte doorzetter. Sporten is heerlijk hè, dat ben ik helemaal met je eens. Ik voel me ook altijd zo fijn na een rondje hardlopen. Maar ik kan me niet voorstellen dat het nog lang vol te houden is als je iedere dag zoveel spierpijn hebt. Is het, als je straks die 5 kilo kwijt bent, nog wel te doen voor je om 4 keer in de week zo intensief te sporten.

Lieve Linda, is het een opluchting voor je dat de eerste week verassend makkelijk is gegaan. Dat het niet zo moeilijk was als je had gedacht? Volgens mij ben jij ook super gemotiveerd. Kan toch ook niet anders nu iedereen je zo goed in de gaten houdt. Volgens mij is falen geen optie voor, dus die kilo’s gaan er echt wel af.

Waar ik wel benieuwd naar ben is hoe jij het gaat volhouden om dingen te eten die je eigenlijk niet zo lekker vind. Ik zag dat je je neus een beetje optrok toen je zei dat je als tussendoortje een volkoren cracker met magere smeerkaas had gegeten. En dat je volkorenpasta had gegeten, maar liever wat anders had gegeten. Zou dit een kwestie van wennen zijn of toch niet. Ik zou er niet aan moeten denken dat ik de rest van mijn leven dingen zou moeten eten die ik helemaal niet lekker vind. Dat lijkt mij een nachtmerrie. Het is zo fijn als je de vrijheid om zelf te kiezen wat en hoeveel je eet.

Wis jij trouwens dat er qua calorieën bijna geen verschil is tussen biefstuk en tonijn. Sterker nog biefstuk heeft minder calorieën. Dus ik zou zeggen, neem lekker dat stukje biefstuk als jij daar zin in hebt. Afwisselen kan echt geen kwaad.

Ik heb trouwens iets heel erg gaafs voor je. Op mijn website kan je zelf berekenen hoeveel calorieën bij je passen. Heel handig, want dat kan jij gebruiken om zelf te beslissen wat jij wil gaan eten. Daarna hoef je alleen maar een gratis app te downloaden waarmee je het kan bijhouden. Dat is zo handig. Jij zei in je vlog dat je de komende week vaak thuis eet en dan creatief aan de slag gaat met gezonde magere calorieën. Ssssst niet doorvertellen, is ons geheim… als je zo’n app gebruikt dan kan je best een keertje kiezen voor de ‘normale’ calorieën. Het enige dat je hoeft te doen is op je porties te letten. En stel nu dat je een keertje zin hebt in die kroket, dan plan je dat toch gewoon in. Valt best wel mee hoor qua calorieën.

Stel je toch eens voor Lieve Linda hoe het zou zijn als je s avonds op de bank zit samen met je lief en dat je kan genieten van een kop thee met een lekker stukje chocolade. Dat je niet perse die halve banaan moet eten. Die halve banaan waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt, omdat je zo zin hebt in dat stukje chocolade.

Weet je Linda, ik zou je heel graag willen vertellen hoe ik het heb gedaan. Ik gun het je zo dat die 5 kilo, en misschien wel meer, voor altijd wegblijven. Jij werkt er nu zo ontzettend hard voor. Hoe zou je het vinden om mee te doen met de 8 daagse Claudia lijnt NIET? Zou het niet ontzettend fijn zijn als je dan leert hoe je eindelijk weer zonder schuldgevoel kan genieten van lekker en voldoende eten. Lieve Linda, natuurlijk ben je welkom bij de groep. Jij hebt mij al die jaren geïnspireerd en nu geef ik je graag iets terug. Ik wil je graag inspireren om weer te gaan genieten van eten, om te gaan bewegen op een manier die jij wel de rest van je leven kan volhouden. Dat gun ik je zo. Jij hebt het al zo ontzettend druk en dan moet je ook nog zo verschrikkelijk veel sporten en streng zijn met eten.

Misschien is het een idee om een keertje af te spreken. Dan trakteer ik je op een lekkere lunch, leren we elkaar kennen en vertel ik je hoe ik het heb aangepakt. Hoe het mij is gelukt om die kilo’s blijvend kwijt te raken.

Bel jij mij of af te spreken? Ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten.

Lieve groet,

Claudia

p.s. Lieve Linda, weet je hoeveel mensen mij hebben gevraagd of ik nog iets van je heb gehoord na mijn brief aan jou? Ik ben overstelpt met reacties, niet normaal meer, had ik niet verwacht. Maar wel mega gaaf. Ik vind het alleen heel erg jammer dat ik steeds moest zeggen dat jij niks van je hebt laten horen … Weet dat er nu al wel meer dan 200 aanmeldingen zijn voor de 8 daagse Claudia lijnt NIET. Zo gaaf, meer dan 200 deelnemers die gewoon niet meer willen afzien, maar eindelijk weer zonder schuldgevoel willen genieten van lekker en voldoende eten!

 

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?