‘Memories bring back memories’

Alle mooie herinneringen bracht ik samen in een fotoboek van Fotofabriek

Zoals je misschien wel weet ben ik altijd al een enorme fotofreak geweest. Honderden, nee ik denk eerder duizenden foto’s heb ik gemaakt. Vooral van mijn jongens en mijn man. En gelukkig sta ik de laatste jaren zelf ook op veel foto’s.

Net voor de vakantie vond ik oude familie fotoboeken terug. Heerlijk om ze door te kijken, even terug naar mijn eigen jeugd, alle mooie momenten samen met mijn zus en ouders. Ik kan daar echt van genieten. Wat mij opviel was dat er maar een paar foto’s zijn waar mijn zus Karin en ik samen opstaan. Des te dankbaarder ben ik er van die weinige momenten wel foto’s bewaard zijn gebleven. Mijn gedachtes dwaalde af tijdens het bladeren door de foto albums. Ik kreeg een geluksgevoel, want van onze mannen samen heb ik heel veel mooie momenten vastgelegd op foto’s. Tegelijkertijd voelde ik mij een beetje schuldig richting mijn jongens, zoveel foto’s, maar allemaal op geslagen ‘in the cloud’. Op dat moment besloot ik dat ik na de vakantie een fotoboek zou gaan maken voor mijn jongens.

Tijdens mijn vakantie kreeg ik een vraag van Fotofabriek of ik het leuk zou vinden om een hardcover fotoboek voor ze te testen. Over deze vraag hoefde ik niet lang na te denken. Bijna al mijn drukwerk bestel ik bij Fotofabriek en iedere als ik een kaartje weggeef krijg ik complimentjes over de kwaliteit.

Het was voor mij meteen duidelijk dat ik een heel bijzonder cadeau voor mijn jongens wilde maken, een hardcover fotoboek van 24 pagina’s gevuld met foto’s waar ze samen op staan. Zeker nu ze beide op het punt staan om hun eigen weg in te slaan is het mooi om dierbare momenten te bundelen.

Het maken van een fotoboek gaat super eenvoudig. Aangezien ik een fan ben van ‘Keep It Simple’ was ik blij verrast. Dankzij de standaard editor van Fotofabriek kan je meteen beginnen met het maken van het boek. Ik heb gekozen voor een hardcover liggen fotoboek van 24 pagina’s. Wat ik vooral fijn vond was dat je heel makkelijk je foto’s kan uploaden en een eigen pagina lay-outs maken. In de editor kan je gelijk zien of de kwaliteit van de foto’s goed is.

Het enige moeilijke aan het maken van het fotoboek was de keuze maken uit alle foto’s die ik heb. Tja, dat hoort er nu eenmaal bij als je zoveel foto’s van je kinderen hebt verzameld. Ik heb mij toch beperkt tot de 24 pagina’s. Als ik meer pagina’s had willen maken was het geen probleem. Dankzij de handige editor van Fotofabriek is het heel makkelijk om pagina’s toe te voegen aan je ontwerp.

Na een laatste check was de bestelling snel afgerond en kon het wachten beginnen. Gelukkig worden de producten van Fotofabriek altijd snel geleverd. Daarna was het best wel spannend, hoe gingen mijn jongens, ze zijn 19 en 23, reageren. Stoer zaten ze naast elkaar op de bank te wachten. Het leek wel een ouderwetse pakjesavond. Zij verbaasd omdat ik een cadeau voor ze had en mijn hart dat vol spanning en verwachting klopte. De blikken, de herkenning, het ophalen van de herinneringen bij het zien van alle foto’s. Het zijn onbetaalbare momenten geworden. Tja, een moment waarvan ik in mijn eigen enthousiasme helemaal vergeten ben om een foto van te maken….

Ik ben blij verrast door het gemak waarmee ik het fotoboek kon samenstellen en de mooie kwaliteit van het fotoboek. Zo enthousiast dat ik in de toekomst meer fotoboeken ga maken. Want zeg nou zelf, door een fotoboek bladeren is toch veel leuker dan door de foto’s op je telefoon scrollen. Het leuke is dat Fotofabriek nog zoveel andere mogelijkheden heeft, zoals agenda’s, kaarten, kalenders, canvasdoeken.

Je merkt het, ik was al fan van Fotofabriek en ben nu nog enthousiaster. Dank je wel Fotofabriek voor de samenwerking, dank je wel voor het mooie boek. Deze blog bevat geheel mijn eigen mening, ervaring en de hartelijke aanbeveling voor de producten van Fotofabriek.

Zelf ook een fotoboek of een ander product maken bij Fotofabriek, dan heb ik nog een paar handige links voor je:

https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/
https://www.fotofabriek.nl
https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-canvas/

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?