Beat the System

Ons lichaam is puur natuur, van vlees en bloed, met een belangrijk doel…. er voor je te zijn, hard voor je te werken. Iedere dag opnieuw geeft het je belangrijke signalen af, signalen waarvan het hoopt dat jij ze hoort en er naar gaat luisteren.

Het enige euvel dat wij mensen hebben, is dat wij ons ratio hebben, ons denken. Het denken waarmee we aan alle signalen die het lichaam geeft voorbij kunnen gaan. Met ons ratio gaan we voorbij aan de signalen die het lichaam geeft.

En dan zijn we ook nog eens behept met alles wat we ooit hebben gezien, geleerd en gehoord over eten en je gezondheid. Ook ik geloofde jarenlang dat je een dieet nodig hebt om af te vallen. Ik hoorde mijn moeder hierover praten met haar vriendinnen. Ik zag mijn moeder altijd een paar weken voor de zomervakantie shakes drinken. Ze vertelde aan mij dat ze dit deed omdat ze geen buikje wilde hebben in de zomer.

Ik geloofde dat je beter margarine kon eten, want van roomboter word je nog dikker. Ik dacht ook dat ik als ik ongesteld was chocolade moest eten, want dat zou mijn lichaam dan nodig hebben.

Alles wat je ooit hebt geleerd, gehoord of zelf ervaren hebt met eten ligt opgeslagen in je geheugen. Het is als het ware een grote kast waarin alles keurig ligt opgeslagen. En deze kast, alles wat hierin ligt opgeslagen, al je overtuigingen en ervaringen, die staan voor jouw relatie met eten. Een relatie met eten die je nu saboteert om je doel echt te gaan bereiken.

Want in het echt heeft je lichaam iedere koolhydraten, eiwitten en vetten nodig. Eigenlijk heeft het eten nodig zoals de natuur voor ons bedoeld heeft.

Je lichaam heeft iedere dag beweging nodig, maar te veel bewegen geeft weer stress.

En zo kunnen er talloze overtuigingen zijn die het je nu lastig maken, herken je ze?

Ik heb een 3-delige mini training gemaakt waarin ik met je deel, welke 3 stappen ik heb gezet, waarmee ik de basis heb gelegd voor mijn nieuwe gezonde slanke leven. Het zijn de 3 stappen die ik iedere dag. Het is een praktische training waarmee je direct aan de slag kan gaan, ja ik wil deze training ontvangen.

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?