Voor de (h)eerlijke gezonde ‘dieetvrije’ leefstijl zodat jij weer echt happy met jezelf kan zijn!

Claudia Vesters, expert op het gebied van afvallen, voeding, hormonen en het brein

Live ‘Reset je relatie met Eten’ Trainingsdag. For 6 ladies only! Klik hier.

Je hebt alles om gelukkig te zijn, maar je gewicht en hormonen werken niet mee …

Kijk je om je heen dan ben je trots. Trots op je gezin, familie, huis, job of misschien wel je eigen business. Kortom, trots op het leven dat je opgebouwd hebt. Die gave auto, lieve vrienden, hippe eettentjes en fijne vakanties maken het plaatje helemaal compleet. En dat is precies waar het schuurt, want om je heen lijkt alles te kloppen…

Maar. Als je ook maar iets dichterbij kijkt, naar jezelf, dan klopt het plaatje niet. Dan ben je niet de persoon die je wilt zijn. Een blik in de spiegel maakt je verdrietig. Maar ook zonder spiegel weet jij wel dat je niet lekker in je vel zit. Aan je verzorging ligt het niet. Je trekt iedere dag iets moois uit de kast, doet een mooi make upje op en je gaat de deur niet uit zonder je favoriete luchtje.

Toch zit je niet lekker in je vel. Je straalt niet meer zoals vroeger. Je bent vaker moe. Er doen zich steeds vaker vage klachten en kwaaltjes voor. Het lijkt wel alsof je een haat-, liefdeverhouding met eten hebt ontwikkeld. En eerlijk gezegd baal je ook van je gewicht. Je kijkt naar andere vrouwen, die altijd stralend, zelfverzekerd, fit en vitaal lijken te zijn. Dat wil je ook, gewoon afvallen en je weet dat het kan. De knop moet om. Voor jou.

Claudia, Hormoontherapeut

Ik was jou

Ik was die vrouw die altijd straalde en die voor alles en iedereen klaarstond. Ik was die vrouw die het ideale leven leefde. Alles klopte. Ik kleedde mezelf mooi aan, maakte mezelf iedere dag mooi op en had altijd een grote lach op mijn gezicht.

Maar diep van binnen verdween mijn glans meer en meer. Ik was mijn kilo’s, mijn vermoeidheid, mijn kwaaltjes en mijn spiegelbeeld meer dan beu. Het stemmetje in mij zei dat ik echt moest afvallen.

Met een leeftijd die richting de overgang ging, vroeg ik me af welke rol mijn hormonen speelden bij mijn dagelijkse doen en laten. Ik was ervan overtuigd dat er meer aan de hand was dan voeding alleen. Omdat ik het roer om wilde gooien, ik wilde niet diëten, maar ‘gewoon’ blijvend afvallen, besloot ik me te gaan verdiepen. Verdiepen in voeding, maar ook in de werking van mijn lijf en hormonen. Ik viel 39 kilo af, werd gezond, energiek, zelfverzekerd(er). Bevrijd van de schaamte, zorgen, eetbuien, klachten en kwaaltjes. Mijn aanpak werkte en werd life-changing. Ik werd de vrouw die ik altijd al wilde zijn…

You can be gorgeous at thirthy, charming at forty, and irresistible for the rest of your life

– Coco Chanel

When live takes over

Je bent niet meer blij

Je kijkt niet graag in de spiegel

Wat een ander ook zegt, je baalt van je lichaam. Het is niet wie je echt bent, dit past niet bij je. Het begint steeds meer je zelfvertrouwen te ondermijnen.

Je zit niet lekker in je vel

Je hebt weinig energie

Je krijgt een steeds korter lontje. ’s Avonds plof je uitgeput op de bank. Je krijgt dan altijd het onweerstaanbare gevoel om te gaan eten.

Je baalt van dat schuldgevoel

Je hebt altijd strijd met eten

Je hebt het ‘alles of niets’ gevoel. Je denkt dat je nooit meer mag genieten van iets lekkers. En die gedachte maakt je verdrietig.

Je wordt er hopeloos van

Je hebt al tal van diëten gedaan

Je zoekt oplossingen om moeiteloos af te vallen en slank te blijven. Tig pogingen heb je ondernomen zonder blijvende verandering.

je voelt je schuldig

Je eetpatroon tast je zelfvertrouwen aan

Het gevoel over jezelf ondermijnt steeds meer je zelfvertrouwen. Je voelt je schuldig over alles dat je eet en weet niet meer wat goed of fout is.

Je hebt last van je gezondheid

Je hebt last van vage klachten

Het lijkt steeds erger te worden. Je begint te twijfelen over je schildklier of is het (al) de overgang? Wat je ook probeert, je gewicht blijft stijgen.

Waarom lukt het jou wel, vroegen ze

Negendertig kilo afvallen bleef niet onopgemerkt. Ook mijn omgeving was onder de indruk. Blij voor mij, maar ook nieuwsgierig naar mijn aanpak. Want hoe deed ik dat toch? Wat was mijn geheim? Waarom lukte het mij wel? Zelf wilden ze ook wel wat kilo’s kwijtraken en meer energie overhouden.

Ik vond het bijzonder dat ze mij om advies vroegen en dat ik hen hierbij kon helpen. Hoe meer vragen er kwamen, hoe enthousiaster ik werd om nog meer vrouwen te helpen. Een intensieve reis met uiteenlopende studies, cursussen en trainingen op het gebied van voeding, hormonen en het brein volgde.

Zes jaar deed ik erover. Na zes jaar had ik mijn methode tot in de finesse gepolijst. Net als bij een diamant. En deze diamant heeft inmiddels al honderden vrouwen laten stralen.

Blijvend afvallen, je hormonen in balans brengen en weer echt gelukkig zijn met wie je bent, het kan! 

It's all about the brain

Wat nu als jij het roer weer terug in handen neemt?

Je wordt blij van de spiegel

Je bent trots en tevreden

Je zit lekker in je vel en je bent trots als je in de spiegel kijkt. Sprankelend, fris, stralend, vol zelfvertrouwen. Trots omdat je er zo goed uitziet en die leuke kleding weer past.

Je bent uitgerust

Je leeft gezonder en hebt meer energie

Je bruist van energie, bent uitgerust, leeft gezonder, bewuster, je kan de balans houden. Dit lukt je in drukke tijden, normale tijden, maar ook bij tegenslag.

Je eet bewust

Je kan weer genieten van eten

Je hebt de strijdbijl met eten begraven. Dit geeft je rust. Je hebt de regie en kiest heel bewust, weet dat er geen goed of fout is en eet alleen nog maar wat jij je echt waard vindt.

je geniet van iets lekkers

Je ontdekt dat iets lekkers prima kan

Je geniet zonder schuldgevoel van iets lekkers, je hebt ‘het geheim’ van een (h)eerlijke gezonde relatie met eten ontrafeld. Je hebt geleerd hoe dit naast elkaar past.

Je voelt je vrij

Je hebt veel meer plezier

Je bent zelfverzekerd, vrij, ontspannen omdat je een leefstijl hebt ontwikkeld waarbij jij je goed voelt. Het kost jou geen moeite en energie meer om vol te houden.

je lijf knapt op

Je voelt wat je lichaam nodig heeft

Je bent verlost van die vervelende kwaaltjes en (overgangs-) klachten. Je hormonen werken voor je en dat voel je je. Je merkt op wat je lichaam nodig heeft en kan zelfs op gevoel eten.

Voeding

Voeding geeft je lichaam alle energie en stoffen mee die het nodig heeft om optimaal voor je te werken. Samen gaan we op zoek naar het eetpatroon dat past bij jouw lichaam en bij jouw leven. En waarmee je zonder schuldgevoel achteraf kan genieten van lekker en voldoende eten.

Hormonen

Hormonen zijn stofjes in je lichaam die bepalen hoe je je voelt. Zijn je hormonen in balans, dan voel je je gezonder, vitaler, sterker. Je slaapt lekker, bent vrolijker, ervaart meer rust in je hoofd. Vervelende kwaaltjes en (overgangs-) klachten verdwijnen. Je vetverbranding wordt aangezet.

Brein

Alles wat je denkt, zegt, voelt en al je gewoontes hebben directe invloed op je hormonen en op wat je eet. Je gaat jezelf beter begrijpen, doorbreekt patronen, gedachtes en overtuigingen. Je mindset is het middel om een ontspannen relatie met eten en jezelf te creëren die je gelukkig maakt.

Hoe ik je kan helpen om die knop voor eens en voor altijd om te zetten

Afvallen en een gezonde relatie met eten en jezelf krijgen is meer dan alleen maar anders eten. Het vraagt behoorlijk wat van je mindset. Je wordt constant op de proef gesteld, uitgedaagd. Je hebt een doel voor ogen en dan krijg je te maken met je sociale leven, emoties, gedachtes, gewoontes, patronen en wilskracht. De magie ontstaat wanneer we met voeding je hormonen voor je laten werken en met je mindset blijvend succes behalen.

Mijn aanbod

Inspiratie

Mijn favoriete Vrouw in Balans supplementen

ViB vitaliteit bundel-5

Vrouw in Balans Basis Box

Collageen

Collageen

omega 3-2

Omega 3 Visolie

Feminosan

Feminosan

Met een missie zo groot als Nederland zoek ik actief de media op

Ik zoek ze allemaal op. De Libelle-vrouwen, Margriet-vrouwen, Vriendin-vrouwen en alle andere mooie vrouwen van Nederland. Als er iets is wat wij vrouwen massaal met elkaar gemeen hebben, dan is het wel onze zorg over ons gewicht en onze gezondheid. We willen er graag mooi uitzien. We willen fit en vitaal zijn voor alle taken en activiteiten die ons dagelijks staan te wachten. Maar we willen vooral goed in ons vel zitten.

Omdat ik jaar in jaar uit, dag in dag uit, met mijn overgewicht worstelde, deel ik mijn verhaal. De pijn en schaamte is vaak zo groot, dat mijn eigen verhaal er één van hoop is. Ik ken de pijn. Ik bereikte mijn keerpunt, viel 39 kilo af en vond een manier waardoor ik nooit meer hoefde te diëten. Ik wil vrouwen op het hart drukken dat ze er niet alleen voor staan. Dat het ook anders kan, dat ik daar het bewijs van ben en dat ik hen daarbij kan helpen. Mijn succesverhaal kan ook hun succesverhaal worden.