MASTERCLASS: Blijvend en Gezond Afvallen, hoe doe je dat?

Deze exclusieve masterclass is speciaal voor jou als jij, als 40+ vrouw, het geheim van blijvend en gezond afvallen wil ontdekken. Afvallen staat vaak hoog op het wensenlijstje. Maar ja, eenmaal de 40 gepasseerd dan gaat het niet meer zo makkelijk. Sterker nog het lijkt of er alleen maar meer kilo’s bij komen en dan beginnen ook nog eens de hormonen te rommelen. Of je bent gewoon al ‘vol’ in de overgang.

Blijvend en gezond afvallen is zoveel meer dan alleen maar anders eten. Het lichaam van de 40+ vrouw heeft een andere aanpak nodig, anders dan je gewend was. En ja jouw relatie met eten samen met hoe ons lichaam echt werkt is van ongekend grote invloed. In deze mega waardevolle online masterclass laat ik je kennismaken met de formule om blijvend en gezond af te vallen.

Schrijf je zeker in als jij één of meerdere van de volgende dingen ervaart:
Je bent klaar met de strijd tegen de kilo’s
Weinig tot geen energie
Je begint iedere maandag opnieuw
Hebt last van je hormonen en/of vage klachten/kwaaltjes
Je wil het liefste de hele dag eten en/of hebt last van cravings, baalt hiervan, wil dit oplossen
Je ziet door de bomen het bos niet meer, maar je wilt wel blijvend en gezond afvallen!

Ik ben Claudia, 54 jaar jong, ex-obees, gediplomeerd hormoontherapeut en nog veel meer, gespecialiseerd in blijvend en gezond afvallen voor de 40+ vrouw. Zelf heb ik jarenlang een strijd gehad met eten en mijn gewicht. In 2013 besloot ik het over een andere boeg te gooien en nam afscheid van mijn oude leefstijl en de kilo’s. Ik wilde een gezonde, energieke, slanke(re) vrouw zijn, stap voor stap ben ik haar geworden. Zo is het bij mij begonnen en is na jarenlange studies, ik wilde alle puzzelstukjes ontrafelen, de Vrouw in Balans Methode ontstaan.

Dinsdag 16 april 2024, 19.30-21.00 uur

Schrijf je nu in voor deze gratis MASTERCLASS

en ontdekt de formule voor gezond en blijvend afvallen!

Vrouw in Balans Magazine

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

× Waar kan ik je mee helpen?