Becoming You!

Een uniek coachprogramma speciaal voor vrouwen die graag de ‘definitieve omslag’ willen maken naar een blijvend gezond en dieetvrij leven.

Becoming You! Het unieke coachprogramma speciaal voor vrouwen dat 15 januari 2022 start!

Claudia Vesters Afvallen Slank Persoonlijke Coaching Vrouw in Balans

Zet jezelf in 2022 op nr 1 …

Zeg jij ‘ja’ tegen je jezelf omdat je er naar verlangt om ‘helemaal jezelf te zijn?’ Jezelf te ontdoen van kilo’s die al zo lang aan je vastgeplakt zitten. Gewoon omdat je voelt dat ze je klein houden, niet meer bij je passen. Je zo verlangt naar een blijvende oplossing in plaats van keer op keer aan een nieuw dieet te beginnen.

Grote kans dat je ook al hormonale klachten en kwaaltjes hebt en waar je van baalt. Voel je dat je nu echt in balans wil komen, niet langer je gevoelens weg-eten, maar juist weer leren luisteren naar je lichaam en fijne gedachtes hebben.

Dan heb ik een heel mooi aanbod voor je. Het unieke ‘Becoming You’ coachprogramma.

Je krijgt 6 maanden persoonlijke begeleiding van mij, gecombineerd met de kracht van  6 live dagen in een kleine groep gelijkgestemde vrouwen. Een alles omvattend programma waarin we  patronen gaan doorbreken, uit vicieuze cirkels gaan stappen, gaan zorgen voor de blijvende verandering.

Blijvend afvallen, je hormonen voor je laten werken en het creëren van de gezonde dieetvrije relatie met eten is het doel.

We worden dagelijks overspoeld met tips over gezond leven en dieten. Adviezen die elkaar tegenspreken. Er is zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je hoeft vanaf nu jezelf niet meer op een streng dieet te zetten, urenlang in de sportschool te staan of alleen maar salades en soepen te eten. Het grootste geheim is het laten samenwerken van voeding, hormonen en je brein en het doen.

Dit is wat zoveel vrouwen mij vertellen …

dat ze een mooi leven hebben, maar balen van hun lichaam. Dat ze onzeker worden door hun gewicht.

over al de pogingen die ze al hebben ondernomen zonder blijvende verandering.

over de strijd met zichzelf die er nu is. Hoe moe ze hiervan worden. Maar dat niemand dit mag weten.

hoe ze zich schamen omdat het niet lukt om gezonder te gaan leven en slank(er) te zijn. Hoe ze verlangen naar rust.

dat ze vermoeden dat de hormonen aan het rommelen zijn of dat ze denken dat er iets met hun schildklier aan de hand is.

hoe moe en prikkelbaar ze zijn. Zich opgeblazen voelen. Echt alles al hebben geprobeerd en niks werkt. Hoe ze steeds molliger worden.

dat ze zich niet meer zichzelf voelen door die laag van kilo's. Het past gewoon niet bij wie ze van binnen, in hun hoofd, wel zijn.

dat ze wel gezond willen eten, maar dat eten zo gezellig is en dat nee zeggen lastig. is. Hoe gefrustreerd ze zijn dat ze keer op keer geen nee kunnen zeggen.

Laat je hormonen voor je werken in plaats van tegen je

De pijn, frustratie van de kilo’s en klachten ken ik. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Daar waar je kilo’s juist niet zichtbaar zijn, daar krijgen ze het grootste podium. In je hoofd. En dan ook nog eens 4.000 keer op een dag. Iedere dag. En dat is slopend. Nu je overtollige kilo’s zich een baan hebben geworsteld naar je mind, tast dit beetje bij beetje je zelfvertrouwen aan. Zo erg, dat je op het punt staat om de handdoek in de ring te gooien. En dit trek ik me aan. Ik zie prachtige vrouwen veranderen in muurbloempjes. Vrouwen die de schaduw opzoeken, terwijl er nog zoveel is om voor te shinen. Voor zichzelf en voor anderen.

Van vullen naar voeden

Door je lichaam op de goede manier te ondersteunen met zowel (h)eerlijke voeding, ontspanning, beweging en je mind maken we gebruik van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Jij en ik brengen Voeding, Hormonen en je Mind samen zodat je de regie krijgt over je eetpatroon en een gezonde leefstijl creëert die past bij jouw leven. Je bruist van energie en zit weer (h)eerlijk in je vel én kleding.

Het gaat niet om uiterlijk of wat anderen vinden.

De vraag is: wanneer ben jij het gelukkigst?

Claudia Vesters Vrouw in Balans Coaching
Claudia Vesters Voor foto Voetbalveld low res
Claudia Vesters Coaching Rozen
Claudia Vesters Champagne

Beauty begins the moment you decide to be yourself

~ Coco Chanel

Hoe zou jij je voelen als je weer lekker in je vel zit, de regie over je eetgedrag terug hebt, bruist van energie en trots voor de spiegel staat…….

Samen gaan we aan de slag zodat jij niet alleen fysiek lekkerder in je vel komt te zitten, maar ook mentaal. We gaan ervoor zorgen dat je een blijvende positieve ‘dieetvrije’ mindset krijgt. Tijdens dit traject krijg jij de controle over jouw leefstijl weer terug, op een manier die volledig bij je past zodat deze (h)eerlijk toekomstbestendig is. Of beter gezegd, je gewoon niks anders meer wil. Je zal je al heel snel energieker en sterker voelen. Trots zijn op jezelf en merken dat de kilo’s, of het er veel of weinig zijn, gaan verdwijnen.

Voeding

Met eten gaan we ons lichaam voeden en genieten. Ik laat je geen aparte potjes koken en je hoeft niet aan de slag met ingewikkelde recepten. We creëren een eetpatroon dat in balans is en wat past bij jouw leven. We ontwikkelen een eetpatroon waarmee je, waar dan ook (thuis, in een restaurant, op vakantie of op een feestje), zonder schuldgevoel of spijt achteraf van kan genieten. En we activeren je stofwisseling, zodat je een blijvend gezond gewicht bereikt dat je wel blij maakt.

Hormonen

Je hormonen zijn verantwoordelijk voor veel processen in je lichaam. Ze bepalen of je wel of niet stressbestendig bent, of je moe of uitgerust bent en of je lichaam vet opslaat of verbrandt. Ze geven je honger- en verzadigingsgevoel aan. Samen zorgen we ervoor dat je hormonen, brein en lichaam gaan samenwerken zodat vervelende kwaaltjes en klachten verdwijnen. Gevolg: je bruist weer van energie.  Dankzij je honger- en verzadigingshormonen kan je (h)eerlijk voldoende eten en genieten.

Brein

Je krijgt de regie terug! We tunen in op jouw verhaal over eten. Zo ontdekken we oude patronen en overtuigingen die nu staan voor de vicieuze dieetcirkel. Deze gaan we doorbreken en vervangen voor nieuwe gewoontes, gedachtes en overtuigingen. Dit onderdeel is van groot belang zodat jij je krachtiger voelt en in control bent. Het maakt zo’n verschil als jij zonder schuldgevoel kan genieten van lekker en voldoende eten. Dat je in het moment in alle rust en vertrouwen kunt genieten van eten, maar ook achteraf geen schuldgevoel hebt. Ook in uitdagende situaties.

Claudia Vesters Koffie Koffedate

Become the best and healthy version of you

Met het unieke ‘Becoming You’ programma maak je de bewuste keuze voor een gezond, dieetvrij leven. Door mijn unieke aanpak, scherpzinnigheid én mijn eigen ervaring, leg ik mijn vinger op de ‘zere’ plek. We naar jouw verhaal over eten, je hormonen en mind zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken, en ontspannen kan genieten van (h)eerlijk en voldoende eten. 

In het ‘Becoming You’ coachtraject gaan we samen we aan de slag. Je hebt 6 persoonlijke coachafspraken met mij, 6 live dagen en tussentijds contact. Alles om dit keer je doel blijvend te bereiken. 

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je ideale gewicht gaat bereiken, hormonaal in balans bent, bruist van energie en zelfvertrouwen.

Afvallen zonder dieet en een gezonde relatie met eten creëren, is veel meer dan alleen maar anders eten

– Claudia Vesters

Dit is wat een gezonde relatie met eten en jezelf gaat brengen

zonder schuldgevoel

(H)eerlijk genieten

Genieten van lekker en voldoende eten zonder je hierover schuldig te voelen. Je hebt het zelfvertrouwen en de tools om te luisteren naar jouw lichaam en je persoonlijke behoeften. Eetbuien zijn verleden tijd, omdat je de signalen herkent en weet wat nu wel voor je werkt.

geen strijd meer

Rust en vertrouwen

Je strijd met eten is weg, gone, fini, pasé. Je hebt een geweldige relatie met eten gekregen die niet als volhouden voelt. Je weet wat goed voor je is en voelt de gezonde positieve energie. Als het even niet gaat zoals jij wilt, dan weet je hoe bij te sturen om terug te komen bij wat wel goed voor je voelt.

je stuurt bij

Gezond gewicht

Je hebt je gezonde slanke gewicht bereikt. Of je bent goed op weg richting je streefgewicht. Je bent trots en hebt nu het volste vertrouwen dat dit gezonde gewicht blijft. Gaat het even niet zoals je wilt dat het gaat, dan stuur je bij omdat je weet wat het beste voor jouw lichaam is.

de spiegel is je vriend

Vrijheid en trots

Je bent weer blij met je lichaam. Je kan weer met plezier naar jezelf kijken in de spiegel. In dit lichaam wil je wel leven, samen oud worden. Je kan weer al die leuke kleding dragen, hoeft niks meer te verhullen. Jij bent vrij om volledig te zijn wie je altijd al wilde zijn.  Zelfverzekerd, stijlvol, stralend en trots.

Je eigen voedingsgoeroe

Leiderschap

Jij hebt de regie over wat en hoeveel je eet omdat jij precies weet en voelt waar je lichaam behoefte aan heeft. Je eet uit liefde voor je lichaam, hebt de gezonde balans gevonden. Diëten en obsessief met eten bezig zijn is voorbij. Je bent als het ware je eigen voedingsgoeroe geworden. 

mooi vooruitzicht

De overgang is oké

Je hormonen werken voor je samen, vervelende kwalen en klachtjes zijn verleden tijd. Jij kan optimaal genieten van de mooie jaren die voor je liggen. In welke fase van de overgang je je ook bevindt, ervoor, erin of erna, alles is oké. Je kan weer aandacht besteden aan dat wat je echt gelukkig maakt.

Gun jezelf de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf

Mijn coaching gaat verder dan alleen maar afvallen en anders eten. Het is alles omvattend, vernieuwend en geeft je de duurzame verandering. Het werkt, je kan dit terug lezen in de vele reviews. Het is waarmee ik mezelf heb verlost van een verstikkende laag van kilo’s en de strijdbijl met eten voorgoed heb begraven.

Als coach kijk ik voorbij de kilo’s. Dankzij mijn vaardigheden leg ik de vinger op de echte zere plek om zo tot de leefstijl te komen waarmee jij vol zelfvertrouwen, bruisend en stralend van energie kan floreren in jouw leven. Je krijgt van mij niet alleen coaching, ik geef mijn kennis en tools aan je door zodat jij echt op jezelf, en de keuzes die je maakt, kan vertrouwen.

Hoe zou het voor je zijn als je verlost bent van jouw haat-liefde verhouding met eten? Zie je het al voor je hoe je straalt? Vol zelfvertrouwen je dromen waarmaakt? Je de stijlvolle, zelfverzekerde en stralende vrouw bent.

Wil je deelnemen of heb je vragen?

Wil je weten of het Becoming You programma bij je past boek dan een call met mij om te ontdekken wat het voor je kan betekenen.

Bij een ja is je investering in het unieke Becoming You programma € 447 per maand (6 maanden). Je kunt ook kiezen voor 3 maandelijkse termijnen van € 857. Kies je er liever voor om in 1x te betalen, dan is je investering €2.497. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Heb je een eigen bedrijf dan kun je de factuur opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst, dan kun je je werkgever vragen (een deel van) dit traject te vergoeden.

Becoming You, Let’s do it, it’s time to open up and shine

Claudia Vesters Voeding Hormonen Brein Vrouw in Balans Persoonlijke Coaching

Met de unieke Becoming You aanpak krijg jij de regie in handen

Je hoeft je gewicht, de kilo, klachten en kwaaltjes niet te accepteren. Er is een oplossing die werkt, die de blijvende verandering mogelijk maakt.

Het is de kracht van (h)eerlijke voeding die je hormonen in balans brengt.

Het zijn je hormonen die in je lichaam bepalen hoe je je voelt. Of je vet verbrand of opslaat. Of je uitgerust of moe bent.

Het zijn de woorden die je aan jezelf vertelt die je helpen om oude gedachtes, gewoontes en patronen te doorbreken en te transformeren naar wat jij wel wil bereiken.

Het gaat over de samenwerking tussen je hormonen, voeding en je mind. Vanuit dat wat jou wel oprecht gelukkig maakt.

Hier ligt de sleutel verscholen om een prachtige relatie met eten en jezelf te creëren.

Becoming You,

6 maanden intensieve coaching om weer echt happy met jezelf te zijn

6 persoonlijke 1-op-1 coachsessies

Met mij, in Den Bosch of middels video calls als je dat liever hebt.

6 exclusieve Live dagen

In Den Bosch, met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen. Volledig verzorgd. Data, 15 jan ~ 5 febr ~ 12 mrt ~ 9 apr ~ 14 mei ~ 11 juni 2022.

Algehele Leefstijl-check, incl EMB test

Om inzicht te krijgen in welke mogelijke voedingstekorten, hormonale verstoringen en fysiekeproblemen er nu zijn of wellicht gewoon als een algehele gezondheidscheck. Aan de hand van vragenlijsten en de EMB test kan ik de oorzaken van een eventuele disbalans achterhalen. Zo pakken we het probleem direct bij de wortel aan in plaats.

Persoonlijke app ondersteuning

Tijdens het hele programma mag je mij al je vragen appen en om extra hulp vragen als je vastloopt. Ik ben er voor je.

Het online Vrouw in Balans programma

Je krijgt Life time toegang tot het online Vrouw in Balans programma met inspirerende video’s, audio’s, (bonus-)werkboeken.

CADEAU, de Vrouw in Balans Basis Box (twv € 105)

Deze speciaal door Claudia samengestelde Vrouw in Balans Basis box bevat de basissuppletie voor vrouwen om de (hormonale-) gezondheid en weerstand te optimaliseren. De box bestaat uit: Vitamine C, Dag- en Nacht multivitamine, Collageen en Visolie. Allemaal van hoogwaardige kwaliteit.

Deelname aan de besloten FB Community

Die ik begeleid met extra online coachsessie, peptalks, Q&A’s. Maar ook voor onderlinge steun, inspiratie, tip en uitwisselen van ervaringen.

Tussentijdse opdrachten en tools

Daar waar nodig geef ik je tussendoor extra opdrachten en/of tools om jouw traject extra te ondersteunen.

€447 / per maand

Deze prachtige vrouwen stralen, shinen en sparkelen weer!

Claudia Vesters Testimonial Mireille Persoonlijke Coaching

Mireille

Het gaat ook zoveel beter met mijn darmen

Ik heb door de jaren heen zoveel geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken, soms met succes en regelmatig ook zonder succes. Maar tijdens het eerste gesprek met jou leerde ik dat ik het hele dieet idee los mocht laten. Ik moest terug naar de basis. Gewoon eerlijk eten en dat 3x per dag. Geen tussendoortjes. Wat een rust heb ik sindsdien in mijn hoofd. Je hebt me zoveel geleerd de afgelopen maanden. Al jouw kennis deel je met ons, de vrouwen die je begeleidt. Ik ben inmiddels een paar kilo lichter maar mijn grootse winst is dat het zoveel beter gaat met mijn darmen. Je adviseerde me om heel veel groene groenten te gaan eten en dat werkt geweldig voor mij. Ik vond het in het begin lastig maar ik maak nu iedere avond twee soorten groenten klaar waardoor het makkelijker is om meer te eten. Ik gun alle vrouwen die niet lekker in hun vel zitten een coach gesprek of begeleiding met/door jou!
Jij hebt me laten inzien dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen!! Dank voor de liefdevolle begeleiding en alle leerzame tips.

Claudia Vesters Testimonial Persoonlijke Coaching Marieke

marieke

Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Het coachtraject bij Claudia was het laatste wat ik nog wilde proberen. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten.

Claudia Vesters Testimonials Coaching Anke

Anke

In de spiegel zie ik nu mezelf terug

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, is dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen (gezond, energiek, fit) en daar met de goede producten en hoeveelheid, die passend voor jou zijn, het gewenste resultaat behaalt. Ze helpt je omdenken. Claudia begrijpt als geen ander hoe een brein van een vrouw werkt en kan functioneren en dat is haar kracht om jou dat te kunnen leren en in laat zien. Met een cadeau als automatisch gevolg dat als je in de spiegel kijkt er na een gezonde periode ook een mooie slanke vrouw je terug in de ogen kijkt, die zelfbewuster en vol in de juiste energie staat. This was happening to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de coaching geschikt?

Mijn coaching is geschikt voor 40+ vrouwen die verlangen naar een gezond(er) gewicht dat ze echt blij maakt. Voor vrouwen die rust, energie en vrijheid willen ervaren. De coaching is ook geschikt als je last hebt van (hormonale) klachten en kwaaltjes, in de overgang bent, deze nog moet komen of al achter de rug is. Ben je jonger dan 40 en voel je dat je door mij gecoacht wilt worden dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Het veranderen van je leefstijl, gezond afvallen zonder dieet, je hormonen in balans brengen is geen quick fix. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat 95% van de mensen veranderingen niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Buiten dat is het gewoon super frustrerend als je weer terugvalt in het oude patroon. Misschien herken je het wel van eerdere diëten die je hebt gevolgd.

Het heeft tijd nodig, je maakt van alles mee, pieken, dalen, je gedachtes die soms tegensputteren, de blijdschap van overwinningen. In het begin is het wennen, zoeken, afstemmen, ongeduld of perfectionisme kunnen in de weg staan. Maar ook hiermee ga ik je helpen. Mijn coachtrajecten zijn zorgvuldig opgebouwd om stap voor stap, alles te leren wat je nodig hebt, te fine tunen naar de leefstijl die volledig bij jouw leven past. Om uiteindelijk volledig zelf de regie te hebben en blijvend te genieten van jouw nieuwe gezonde gewicht en leefstijl. Gun jezelf de tijd als je het optimale resultaat wil gaan bereiken. 

Wanneer kan ik beginnen?

Met het persoonlijke coachprogramma kan je in principe meteen beginnen als je het hebt geboekt. Als we elkaar nog niet hebben gesproken tijdens een kennismakingsgesprek, dan neem ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op om de eerste afspraak in te plannen. Normaal gesproken vindt de eerste afspraak plaats één week nadat we elkaar hebben gesproken. Meteen na dit gesprek ben je al begonnen. Ik ga je ‘huiswerk’ geven zodat ik inzicht krijg in hoe het nu met je gaat, wat je huidige eetpatroon is en hoe het met jouw hormoonhuishouding gesteld is. Dit is belangrijke informatie omdat we ‘jouw probleem’ bij de wortel gaan aanpakken om de blijvende verandering te gaan creëren.

Het Becoming You programma begint op vaste start data.

Wat is het verschil tussen het de persoonlijke coaching en het Becoming You programma?

Het verschil tussen de beide programma’s is de duur en daarmee ook het ‘einddoel’ van het coachtraject.

Kies je voor persoonlijke coaching, dan help ik je om af te vallen zonder dieet zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken. Ik help je om de gezonde relatie met eten en jezelf te creëren die bij jouw leven past en je gelukkig maakt. Je mag het zien als een prachtig fundament dat we hier gaan creëren. Voeding, Hormonen en je mindset, ze komen allemaal aan bod.

Wil je all the way gaan, de definitieve omslag maken, dan is het Becoming You programma de beste keuze. We combineren van de kracht van persoonlijke coaching en 6 live coachdagen in een kleine groep gelijkgestemde vrouwen.

Je gedachtes, de woorden die je gebruikt, emoties en je hormonen, ze zijn 1-op-1 met elkaar verbonden. Oude patronen, overtuigingen, de vicieuze dieetcirkel gaan we doorbreken en inruilen voor nieuwe positieve gewoontes, gedachtes en overtuigingen. Zodat jij je krachtiger voelt, in control bent, zelfs in uitdagende situaties. Hiermee maak je de definitieve doorbraak naar de gezonde ‘dieetvrije’, ontspannen relatie met eten en jezelf!

Ik heb het nu heel druk, is het dan wel handig om nu te beginnen?

Het juiste moment kiezen is lastig. Wat ik heb ervaren is dat het eigenlijk niet bestaat. Er is altijd wel iets, een verjaardag, een vakantie, de toetsweek van je zoon of dochter, een feestje, weekendje weg, een verkoudheid, Corona, drukte op het werk. That’s life, hier hebben we mee te dealen. Deze situaties zullen er altijd zijn.

De coaching is bedoeld om de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëren die volledig bij jouw eigen unieke leven past. Het beste moment … dat is NU, deze situaties horen bij het leven. En als deze uitdagingen er niet meer zouden zijn, dan komen er wel weer nieuwe. We gaan ze als uitdaging aankijken en ervoor zorgen dat ze voor jou geen uitdaging meer zijn.

In het plannen van onze coachsessies houden we uiteraard wel rekening met vakanties, feestdagen e.d..

Kan ik gewoon met mijn gezin eten of moet ik apart gaan koken?

Het is juist de bedoeling dat je gewoon samen met je gezin kan eten. Zie je het al voor je dat je de rest van je leven apart zou moeten koken en toekijken hoe zij wel samen genieten?

Je kan en mag alles eten als je maar weet hoeveel en wat jouw eigen unieke lichaam nodig heeft. Het gaat om het vinden van de juiste balans. Hier ga ik je bij helpen. Ik leer je hoe je gewoon je boodschappen in de supermarkt doet, hoe je op een eenvoudige manier met het hele gezin (h)eerlijk kan eten. Er zijn geen verboden producten, het lichaam heeft juist aardappelen, rijs, pasta, vlees*, kip*, vis*, brood en nog veel meer nodig. Ja, zelfs zo af en toe eens heerlijk (on)gezonden. Ik ga je leren waarom en hoe je dit doet.

* Ben je vegetariër dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Werk jij met bloedtesten?

Nee, ik werk niet met bloedtesten. Wanneer je nu last hebt van overgewicht, je hormonen of andere (vage) kwaaltjes en klachten dan wil dit zeggen dat er sprake is van een disbalans. Door alle vragen die ik je ga stellen kan ik, zonder bloedtest, achterhalen wat de oorzaak van de disbalans is en gaan we aan de slag om dit met (h)eerlijke voeding uit de supermarkt te herstellen. Eventueel met een aanvullend supplementen advies. Dit laatste is altijd een advies, het is aan jezelf om deze wel of niet te gaan gebruiken om je lichaam (extra) te ondersteunen.

Waarom krijg ik bij de persoonlijke coaching en het Becoming You programma ook het online Vrouw in Balans programma?

Het online Vrouw in Balans programma is een uitermate waardevol programma met 12 modules waar je altijd op terug kan vallen. De videolessen kan je volgen wanneer het jouw uitkomt, als extra inspiratie, motivatie of gewoon omdat je behoefte hebt aan extra uitleg.

Tijdens jouw persoonlijke coachtraject en het Becoming You programma kan het zijn dat ik je verwijs naar bepaalde modules omdat ik weet dat die je gaan helpen, als extra oefening, ondersteuning.

Na afloop van jouw coachtraject kun je lid blijven zolang als jij wilt, er komen geen extra kosten bij. Het is jouw eigen waardevolle database die je kan blijven gebruiken. Ik zorg ervoor dat de informatie in het online programma up to date blijft!

Moet ik lid worden van de besloten Facebookcommunity?

De besloten Facebookcommunity is voor alle vrouwen die het Vrouw in Balans programma volgen of hebben gevolgd. Het is een veilige plek waar je met gelijkgestemde vrouwen bent. Je kan hier 24/7 vragen stellen, ervaringen delen, volledig veilig. Niemand die buiten deze community op Facebook kan zien wat je deelt. Ik beantwoord dagelijks de vragen in deze groep, geef extra FB live coachsessies, peptalks.

Het is een inspirerende community voor motivatie en inspiratie. 

Worden de kosten vergoed door mijn (zorg-) verzekering?

Mijn coaching wordt niet vergoed. Het kan zijn dat je werkgever een budget voor coaching heeft waarop je een beroep kan doen. Heb je een eigen bedrijf, dan kan je de factuur opnemen in je administratie. Mijn coachtrajecten zijn een investering in jezelf, in jouw eigen leven en de ‘duurzame’ verandering.

Wil je liever eerst kennismaken, plan dan een gratis digitale koffiedate.

Claudia Vesters Voor foto Jong gezin low res
Claudia Vesters Trap Vrouw in Balans
Claudia Vesters Voeding Gezond
Claudia Vesters Partner Happy Slank en Gezond Vrouw in Balans

Laten we het leven niet te zwaar maken

Ieders verhaal is eigen. Daarom kan ik me goed voorstellen dat jij nog vragen hebt over de programma's en welke het beste bij jou past. Ik help je graag. Bel of mail me voor persoonlijk advies.

Beat the System

info@claudiavesters.nl

06-23476436