Becoming You!

Ben je klaar om de doorbraak naar een blijvend gezond en dieetvrij leven te gaan maken? Ik neem je volledig mee op reis in de wereld van Voeding, Hormonen en je Brein! Op reis naar de beste versie van jezelf. De  energieke, stralende, lichtere en zelfverzekerde jij!

Dit is voor de vrouwen die meer willen dan alleen maar afvallen. The next level zoals ik het altijd noem. Weg van de wereld van het diëten, dat is zo 2021 … Jij weet wel beter. Je weet dat die diëten altijd maar even werken. Terwijl die andere nog mee gaan in de nieuwste hypes, wil jij het niet meer. No way, jij doet hier niet meer aan mee. Jij bent klaar voor the big change, op naar de (h)eerlijke gezonde leefstijl die wel voor je werkt en blijvend is!

Start dreaming

Stel je eens voor..

Dat je een ontspannen, gezonde relatie met eten en jezelf hebt. Verlost bent van alle energievretende gedachtes. Trots, blij, tevreden naar jezelf in de spiegel kan kijken. Dat je zonder dieet, je ideale gewicht gaat bereiken en dit voor de rest van je leven zo blijft?

Zie je het al voor je dat je de kleding kan dragen die echt blij je past, de zelfverzekerde, stralende vrouw bent? Jij je krachtig, energiek, vrij, licht, enthousiast voelt en kan alle dingen doen die jij zo graag doet.

Stel je eens voor dat je zonder schuldgevoel van lekker en voldoende eten kan genieten. Ook als je uit eten gaat en tijdens je vakanties.

Hoe zou het zijn als je hormonen optimaal voor je werken, jij ze kan vertrouwen. En verlost bent van al die vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren omdat ze bij het ouder worden horen …

Hoe zou jouw leven eruit zien als je weer blij bent met je lichaam, bruist van gezonde energie. Als je rust in je hoofd hebt, verlost bent van diëten en kan genieten van wat echt belangrijk voor je is?

HOE FANTASTISCH? Om de gezonde, energieke, vrije vrouw te worden… In het Becoming You coachtraject gaan we 6 maanden intensief aan de slag om jouw droom waar te gaan maken.

Als je denkt dat je het zoveelste dieet krijgt voorgeschoteld, verpakt in een mooi jasje, dan heb je het mis. Hier doe ik niet aan. Want ik ken jouw strijd, de worsteling, het balen van het jojoën. Ik weet dat jij streng voor jezelf kan zijn, ken je frustraties en de teleurstellingen. Ook ik werd er dol van. Zag door de bomen het bos niet meer. Werd gefrustreerd van al die tips over gezond leven en dieten, al die adviezen die elkaar tegenspreken.

Het is een samenspel

Het is tijd om het dit keer anders te gaan doen, jij kiest! Jij weet wat je wel wilt, hoe het eruit ziet als jij wel dat fijne gewicht hebt. Als eten geen issue meer is en je bruist van energie. Jouw nieuwe leefstijl gaan we een stevig fundament geven dankzij de kracht van voeding, hormonen en je brein.

Samen sta je sterker

Het Becoming You Coachtraject is uniek in haar soort. We combineren de kracht van persoonlijke coaching met de magie van live dagen. Live dagen met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen. Tijdens de persoonlijke coachsessie tune ik volledig in op wat jij nodig hebt. Als coach kijk ik voorbij de kilo’s. Dankzij mijn vaardigheden leg ik de vinger op de echte zere plek om zo tot de leefstijl te komen waarmee jij vol zelfvertrouwen, bruisend en stralend van energie kan floreren in jouw leven. Je krijgt van mij niet alleen coaching, ik geef mijn kennis en tools aan je door zodat jij echt op jezelf, en de keuzes die je maakt, kan vertrouwen.

Tijdens de live dagen gaan we dieper in op alle kennis, tools en vaardigheden die horen bij jouw future proof gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf. Stap voor stap groei je in jouw eigen Vrouw in Balans Lifestyle.

I’am Shoot

De laatste live dag is een bijzondere dag. Deze dag staat in het teken van ‘I am!’. Je hebt je doel al bereikt of bent al goed onderweg en dit gaan we vastleggen met de fantastische ‘I am shoot’ fotoshoot. Jouw transformatie mag gezien worden, jij mag jezelf zien!

Dit is wat zoveel vrouwen mij vertellen, herken je het?

dat ze een mooi leven hebben, maar balen van hun lichaam. Dat ze onzeker worden door hun gewicht.

over al de pogingen die ze al hebben ondernomen zonder blijvende verandering.

over de strijd met zichzelf die er nu is. Hoe moe ze hiervan worden. Maar dat niemand dit mag weten.

hoe ze zich schamen omdat het niet lukt om gezonder te gaan leven en slank(er) te zijn. Hoe ze verlangen naar rust.

dat ze vermoeden dat de hormonen aan het rommelen zijn of dat ze denken dat er iets met hun schildklier aan de hand is.

hoe moe en prikkelbaar ze zijn. Zich opgeblazen voelen. Echt alles al hebben geprobeerd en niks werkt. Hoe ze steeds molliger worden.

dat ze zich niet meer zichzelf voelen door die laag van kilo's. Het past gewoon niet bij wie ze van binnen, in hun hoofd, wel zijn.

dat ze wel gezond willen eten, maar dat eten zo gezellig is en dat nee zeggen lastig. is. Hoe gefrustreerd ze zijn dat ze keer op keer geen nee kunnen zeggen.

Laat je hormonen voor je werken in plaats van tegen je

De pijn, frustratie van de kilo’s en klachten ken ik. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Daar waar je kilo’s juist niet zichtbaar zijn, daar krijgen ze het grootste podium. In je hoofd. En dan ook nog eens 4.000 keer op een dag. Iedere dag. En dat is slopend. Nu je overtollige kilo’s zich een baan hebben geworsteld naar je mind, tast dit beetje bij beetje je zelfvertrouwen aan. Zo erg, dat je op het punt staat om de handdoek in de ring te gooien. En dit trek ik me aan. Ik zie prachtige vrouwen veranderen in muurbloempjes. Vrouwen die de schaduw opzoeken, terwijl er nog zoveel is om voor te shinen. Voor zichzelf en voor anderen.

Van vullen naar voeden

Door je lichaam op de goede manier te ondersteunen met zowel (h)eerlijke voeding, ontspanning, beweging en je mind maken we gebruik van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Jij en ik brengen Voeding, Hormonen en je Mind samen zodat je de regie krijgt over je eetpatroon en een gezonde leefstijl creëert die past bij jouw leven. Je bruist van energie en zit weer (h)eerlijk in je vel én kleding.

Het gaat niet om uiterlijk of wat anderen vinden.

De vraag is: wanneer ben jij het gelukkigst?

Claudia Vesters Vrouw in Balans Coaching
Claudia Vesters Voor foto Voetbalveld low res
Claudia Vesters Coaching Rozen
Claudia Vesters Champagne

Hoe zou jij je voelen als je weer lekker in je vel zit, de regie over je eetgedrag terug hebt, bruist van energie en trots voor de spiegel staat…….

Samen gaan we aan de slag zodat jij niet alleen fysiek lekkerder in je vel komt te zitten, maar ook mentaal. We gaan ervoor zorgen dat je een blijvende positieve ‘dieetvrije’ mindset krijgt. Tijdens dit traject krijg jij de controle over jouw leefstijl weer terug, op een manier die volledig bij je past zodat deze (h)eerlijk toekomstbestendig is. Of beter gezegd, je gewoon niks anders meer wil. Je zal je al heel snel energieker en sterker voelen. Trots zijn op jezelf en merken dat de kilo’s, of het er veel of weinig zijn, gaan verdwijnen.

Voeding

Met eten gaan we ons lichaam voeden en genieten. Ik laat je geen aparte potjes koken en je hoeft niet aan de slag met ingewikkelde recepten. We creëren een eetpatroon dat in balans is en wat past bij jouw leven. We ontwikkelen een eetpatroon waarmee je, waar dan ook (thuis, in een restaurant, op vakantie of op een feestje), zonder schuldgevoel of spijt achteraf van kan genieten. En we activeren je stofwisseling, zodat je een blijvend gezond gewicht bereikt dat je wel blij maakt.

Hormonen

Je hormonen zijn verantwoordelijk voor veel processen in je lichaam. Ze bepalen of je wel of niet stressbestendig bent, of je moe of uitgerust bent en of je lichaam vet opslaat of verbrandt. Ze geven je honger- en verzadigingsgevoel aan. Samen zorgen we ervoor dat je hormonen, brein en lichaam gaan samenwerken zodat vervelende kwaaltjes en klachten verdwijnen. Gevolg: je bruist weer van energie.  Dankzij je honger- en verzadigingshormonen kan je (h)eerlijk voldoende eten en genieten.

Brein

Je krijgt de regie terug! We tunen in op jouw verhaal over eten. Zo ontdekken we oude patronen en overtuigingen die nu staan voor de vicieuze dieetcirkel. Deze gaan we doorbreken en vervangen voor nieuwe gewoontes, gedachtes en overtuigingen. Dit onderdeel is van groot belang zodat jij je krachtiger voelt en in control bent. Het maakt zo’n verschil als jij zonder schuldgevoel kan genieten van lekker en voldoende eten. Dat je in het moment in alle rust en vertrouwen kunt genieten van eten, maar ook achteraf geen schuldgevoel hebt. Ook in uitdagende situaties.

Gun jij jezelf de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf

Mijn coaching gaat verder dan alleen maar afvallen en anders eten. Het is alles omvattend, vernieuwend en geeft je de duurzame verandering. Het werkt, je kan dit terug lezen in de vele reviews. Het is waarmee ik mezelf heb verlost van een verstikkende laag van kilo’s en de strijdbijl met eten voorgoed heb begraven.

Als coach kijk ik voorbij de kilo’s. Dankzij mijn vaardigheden leg ik de vinger op de echte zere plek om zo tot de leefstijl te komen waarmee jij vol zelfvertrouwen, bruisend en stralend van energie kan floreren in jouw leven. Je krijgt van mij niet alleen coaching, ik geef mijn kennis en tools aan je door zodat jij echt op jezelf, en de keuzes die je maakt, kan vertrouwen.

Hoe zou het voor je zijn als je verlost bent van jouw haat-liefde verhouding met eten? Zie je het al voor je hoe je straalt? Vol zelfvertrouwen je dromen waarmaakt? Je de stijlvolle, zelfverzekerde en stralende vrouw bent.

Wil je deelnemen of heb je vragen?

Wil je weten of het Becoming You programma bij je past boek dan een call met mij om te ontdekken wat het voor je kan betekenen.

Bij een ja is je investering in het unieke Becoming You programma € 447 per maand (6 maanden). Je kunt ook kiezen voor 3 maandelijkse termijnen van € 857. Kies je er liever voor om in 1x te betalen, dan is je investering €2.497. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Heb je een eigen bedrijf dan kun je de factuur opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst, dan kun je je werkgever vragen (een deel van) dit traject te vergoeden.

Becoming You, alles op een rijtje

6 maanden intensieve coaching om weer echt happy met jezelf te zijn

11 Maart 2022 start het Becoming You traject.

6 persoonlijke 1-op-1 coachsessies

Met mij, in Den Bosch of middels video calls als je dat liever hebt.

6 exclusieve Live dagen

In Den Bosch, met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen. Volledig verzorgd. 11-3, 8-4, 14-5, 25-6, 10-9, 8-10.

Algehele Leefstijl-check

Om inzicht te krijgen in welke mogelijke voedingstekorten, hormonale verstoringen en fysiekeproblemen er nu zijn of wellicht gewoon als een algehele gezondheidscheck. Aan de hand van vragenlijsten kan ik de oorzaken van een eventuele disbalans achterhalen. Zo pakken verstoringen direct bij de wortel aan in plaats van een pleistertje te plakken.

Persoonlijke app ondersteuning

Tijdens het hele programma mag je mij al je vragen appen en om extra hulp vragen als je vastloopt. Ik ben er voor je.

Het online Vrouw in Balans programma

Je krijgt Life time toegang tot het online Vrouw in Balans programma met inspirerende video’s, audio’s, (bonus-)werkboeken.

CADEAU, de Vrouw in Balans Basis Box (twv € 105)

Deze speciaal door Claudia samengestelde Vrouw in Balans Basis box bevat de basissuppletie voor vrouwen om de (hormonale-) gezondheid en weerstand te optimaliseren. De box bestaat uit: Vitamine C, Dag- en Nacht multivitamine, Collageen en Visolie. Allemaal van hoogwaardige kwaliteit.

Deelname aan de Vrouw in Balans FB Sisterhood

Die ik begeleid met extra online coachsessie, peptalks, Q&A’s. Maar ook voor onderlinge steun, inspiratie, tip en uitwisselen van ervaringen.

€445 / per maand

Veelgestelde vragen

Voor wie is de coaching geschikt?

Mijn coaching is geschikt voor 40+ vrouwen die verlangen naar een gezond(er) gewicht dat ze echt blij maakt. Voor vrouwen die rust, energie en vrijheid willen ervaren. De coaching is ook geschikt als je last hebt van (hormonale) klachten en kwaaltjes, in de overgang bent, deze nog moet komen of al achter de rug is. Ben je jonger dan 40 en voel je dat je door mij gecoacht wilt worden dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Het veranderen van je leefstijl, gezond afvallen zonder dieet, je hormonen in balans brengen is geen quick fix. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat 95% van de mensen veranderingen niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Buiten dat is het gewoon super frustrerend als je weer terugvalt in het oude patroon. Misschien herken je het wel van eerdere diëten die je hebt gevolgd.

Het heeft tijd nodig, je maakt van alles mee, pieken, dalen, je gedachtes die soms tegensputteren, de blijdschap van overwinningen. In het begin is het wennen, zoeken, afstemmen, ongeduld of perfectionisme kunnen in de weg staan. Maar ook hiermee ga ik je helpen. Mijn coachtrajecten zijn zorgvuldig opgebouwd om stap voor stap, alles te leren wat je nodig hebt, te fine tunen naar de leefstijl die volledig bij jouw leven past. Om uiteindelijk volledig zelf de regie te hebben en blijvend te genieten van jouw nieuwe gezonde gewicht en leefstijl. Gun jezelf de tijd als je het optimale resultaat wil gaan bereiken. 

Wanneer kan ik beginnen?

Met het persoonlijke coachprogramma kan je in principe meteen beginnen als je het hebt geboekt. Als we elkaar nog niet hebben gesproken tijdens een kennismakingsgesprek, dan neem ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op om de eerste afspraak in te plannen. Normaal gesproken vindt de eerste afspraak plaats één week nadat we elkaar hebben gesproken. Meteen na dit gesprek ben je al begonnen. Ik ga je ‘huiswerk’ geven zodat ik inzicht krijg in hoe het nu met je gaat, wat je huidige eetpatroon is en hoe het met jouw hormoonhuishouding gesteld is. Dit is belangrijke informatie omdat we ‘jouw probleem’ bij de wortel gaan aanpakken om de blijvende verandering te gaan creëren.

Het Becoming You programma begint op vaste start data.

Wat is het verschil tussen het de persoonlijke coaching en het Becoming You programma?

Het verschil tussen de beide programma’s is de duur en daarmee ook het ‘einddoel’ van het coachtraject.

Kies je voor persoonlijke coaching, dan help ik je om af te vallen zonder dieet zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken. Ik help je om de gezonde relatie met eten en jezelf te creëren die bij jouw leven past en je gelukkig maakt. Je mag het zien als een prachtig fundament dat we hier gaan creëren. Voeding, Hormonen en je mindset, ze komen allemaal aan bod.

Wil je all the way gaan, de definitieve omslag maken, dan is het Becoming You programma de beste keuze. We combineren van de kracht van persoonlijke coaching en 6 live coachdagen in een kleine groep gelijkgestemde vrouwen.

Je gedachtes, de woorden die je gebruikt, emoties en je hormonen, ze zijn 1-op-1 met elkaar verbonden. Oude patronen, overtuigingen, de vicieuze dieetcirkel gaan we doorbreken en inruilen voor nieuwe positieve gewoontes, gedachtes en overtuigingen. Zodat jij je krachtiger voelt, in control bent, zelfs in uitdagende situaties. Hiermee maak je de definitieve doorbraak naar de gezonde ‘dieetvrije’, ontspannen relatie met eten en jezelf!

Ik heb het nu heel druk, is het dan wel handig om nu te beginnen?

Het juiste moment kiezen is lastig. Wat ik heb ervaren is dat het eigenlijk niet bestaat. Er is altijd wel iets, een verjaardag, een vakantie, de toetsweek van je zoon of dochter, een feestje, weekendje weg, een verkoudheid, Corona, drukte op het werk. That’s life, hier hebben we mee te dealen. Deze situaties zullen er altijd zijn.

De coaching is bedoeld om de gezonde ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëren die volledig bij jouw eigen unieke leven past. Het beste moment … dat is NU, deze situaties horen bij het leven. En als deze uitdagingen er niet meer zouden zijn, dan komen er wel weer nieuwe. We gaan ze als uitdaging aankijken en ervoor zorgen dat ze voor jou geen uitdaging meer zijn.

In het plannen van onze coachsessies houden we uiteraard wel rekening met vakanties, feestdagen e.d..

Kan ik gewoon met mijn gezin eten of moet ik apart gaan koken?

Het is juist de bedoeling dat je gewoon samen met je gezin kan eten. Zie je het al voor je dat je de rest van je leven apart zou moeten koken en toekijken hoe zij wel samen genieten?

Je kan en mag alles eten als je maar weet hoeveel en wat jouw eigen unieke lichaam nodig heeft. Het gaat om het vinden van de juiste balans. Hier ga ik je bij helpen. Ik leer je hoe je gewoon je boodschappen in de supermarkt doet, hoe je op een eenvoudige manier met het hele gezin (h)eerlijk kan eten. Er zijn geen verboden producten, het lichaam heeft juist aardappelen, rijs, pasta, vlees*, kip*, vis*, brood en nog veel meer nodig. Ja, zelfs zo af en toe eens heerlijk (on)gezonden. Ik ga je leren waarom en hoe je dit doet.

* Ben je vegetariër dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Werk jij met bloedtesten?

Nee, ik werk niet met bloedtesten. Wanneer je nu last hebt van overgewicht, je hormonen of andere (vage) kwaaltjes en klachten dan wil dit zeggen dat er sprake is van een disbalans. Door alle vragen die ik je ga stellen kan ik, zonder bloedtest, achterhalen wat de oorzaak van de disbalans is en gaan we aan de slag om dit met (h)eerlijke voeding uit de supermarkt te herstellen. Eventueel met een aanvullend supplementen advies. Dit laatste is altijd een advies, het is aan jezelf om deze wel of niet te gaan gebruiken om je lichaam (extra) te ondersteunen.

Waarom krijg ik bij de persoonlijke coaching en het Becoming You programma ook het online Vrouw in Balans programma?

Het online Vrouw in Balans programma is een uitermate waardevol programma met 12 modules waar je altijd op terug kan vallen. De videolessen kan je volgen wanneer het jouw uitkomt, als extra inspiratie, motivatie of gewoon omdat je behoefte hebt aan extra uitleg.

Tijdens jouw persoonlijke coachtraject en het Becoming You programma kan het zijn dat ik je verwijs naar bepaalde modules omdat ik weet dat die je gaan helpen, als extra oefening, ondersteuning.

Na afloop van jouw coachtraject kun je lid blijven zolang als jij wilt, er komen geen extra kosten bij. Het is jouw eigen waardevolle database die je kan blijven gebruiken. Ik zorg ervoor dat de informatie in het online programma up to date blijft!

Moet ik lid worden van de besloten Facebookcommunity?

De besloten Facebookcommunity is voor alle vrouwen die het Vrouw in Balans programma volgen of hebben gevolgd. Het is een veilige plek waar je met gelijkgestemde vrouwen bent. Je kan hier 24/7 vragen stellen, ervaringen delen, volledig veilig. Niemand die buiten deze community op Facebook kan zien wat je deelt. Ik beantwoord dagelijks de vragen in deze groep, geef extra FB live coachsessies, peptalks.

Het is een inspirerende community voor motivatie en inspiratie. 

Worden de kosten vergoed door mijn (zorg-) verzekering?

Mijn coaching wordt niet vergoed. Het kan zijn dat je werkgever een budget voor coaching heeft waarop je een beroep kan doen. Heb je een eigen bedrijf, dan kan je de factuur opnemen in je administratie. Mijn coachtrajecten zijn een investering in jezelf, in jouw eigen leven en de ‘duurzame’ verandering.

Wil je liever eerst kennismaken, plan dan een kennismakingsgesprek met Claudia in.

Claudia Vesters Voor foto Jong gezin low res
Claudia Vesters Trap Vrouw in Balans
Claudia Vesters Voeding Gezond
Claudia Vesters Partner Happy Slank en Gezond Vrouw in Balans