“Omdat iedere vrouw de (h)eerlijke ‘dieetvrije’ relatie met eten en een fijn gewicht waard is”

Afvallen zonder dieet, een gezonde relatie met eten creëren, is veel meer dan alleen maar anders eten.

Kennismaken Claudia Vesters

Hoe zou het voor je zijn …

Als je een ontspannen relatie met eten en jezelf hebt. Verlost bent van de energievretende gedachtes over eten. Trots, blij, tevreden naar jezelf in de spiegel kan kijken. Als je zonder dieet, je ideale gewicht gaat bereiken?

Zie je al voor je dat je de kleding kan dragen die echt blij je passen, de zelfverzekerde, stralende vrouw bent? Je voelt dat wie je van binnen al bent, nu echt klopt met ‘de buitenkant’.

Stel je eens voor dat je zonder schuldgevoel van lekker en voldoende eten kan genieten. Ook als je uit eten gaat en tijdens je vakanties.

Hoe zou het zijn als je hormonen optimaal voor je werken, jij ze kan vertrouwen. En verlost bent van al die vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren omdat ze bij het ouder worden horen …

Hoe zou jouw leven eruit zien als je weer blij bent met je lichaam, bruist van energie. Als je rust in je hoofd hebt, kan genieten van wat echt belangrijk voor je is?

Dit is wat zoveel vrouwen aan mij vertellen…

dat ze een mooi leven hebben, maar balen van hun lichaam, dat gewicht, ze worden er onzeker van …

over alle pogingen die ze al hebben ondernomen zonder blijvende verandering.

hoe ze zich schamen omdat het niet lukt om gezonder te gaan leven, slank(er) te zijn. Hoe ze verlangen naar rust.

dat ze wel gezond willen eten, maar eten is zo gezellig, nee zeggen lastig. Hoe gefrustreerd ze zijn dat ze keer op keer geen nee kunnen zeggen.

hoe moe en prikkelbaar ze zijn. Zich opgeblazen voelen. Echt alles al hebben geprobeerd, niks werkt. Hoe ze steeds molliger worden. Ze vragen zich af waar de taille is gebleven.

over de strijd met zichzelf die er nu is, hoe moe ze hier van worden, dat niemand dit mag weten.

dat ze vermoeden dat de hormonen aan het rommelen zijn of dat ze denken er iets met de schildklier aan de hand is.

dat ze zich niet meer zichzelf voelen door die laag van kilo’s. Het past gewoon niet bij wie ze diep van binnen en in hun hoofd wel zijn.

Als je dit herkent, dan weet ik precies wat je bedoelt! Ik ben er voor jou!

Wat ik geloof:

“Take care of your body. It’s the only place you have to live in”

– Jim Rohn

Kennismaken Claudia Vesters

Dit is ook voor jou binnen handbereik…

Met mijn unieke Vrouw in Balans methode maak je de bewuste keuze voor een gezond, dieetvrij leven. Door mijn unieke aanpak, scherpzinnigheid én mijn eigen ervaring, leg ik mijn vinger op de ‘zere’ plek.

Samen kijken we naar jouw verhaal over eten en gaan we dit herschrijven zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken, ontspannen kan genieten van (h)eerlijk en voldoende eten. Èn bruisende van zelfvertrouwen van het leven kan genieten.

Samen gaan we aan de slag. De 1-op-1 coaching omvat: 5 individuele coachsessies. 3 tussentijdse belafspraken. Persoonlijke afgestemde voedingsadviezen. Je krijgt extra 1-op-1 ondersteuning waar nodig. Toegang tot de online modules in de Vrouw in Balans Academie.

Hoe zou het voor je zijn als je verlost bent van jouw haat-liefde verhouding met eten? Zie je het al voor je hoe je straalt, vol zelfvertrouwen je dromen waarmaakt. Je de stijlvolle, zelfverzekerde en stralende vrouw bent.

Ik ben jouw coach en samen gaan we ervoor zorgen dat jij je ideale gewicht gaat bereiken, je hormonaal in balans bent, bruist van energie en zelfvertrouwen.

Nooit meer de strijd met eten, ik ben bevrijd.

De stap om ‘de strijdbijl met eten’ te begraven was een spannende. Ik wilde zo graag rust en een gezond gewicht waar ik happy mee ben. Eigenlijk had ik de hoop al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten, van pillen, poeders tot koolhydraatarm te hebben gevolgd. Het coachtraject bij Claudia was het laatste wat ik nog wilde proberen. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer de strijd, nooit meer dat gevecht! Nee, ik kies nu bewust & voor mezelf. Ik straal weer, voel mij krachtig en krijg complimenten.

Marieke

De regie, mijn eigen leefstijl en een gezond gewicht!

‘Ik heb de regie in eigen hand’! Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden en heeft mij gestimuleerd om over drempels heen te stappen, waar ik altijd tegenop zag. Ik herken nu de signalen van mijn lichaam en heb het gezonde eetpatroon ontwikkeld dat bij mij en mijn leven past. Mijn eigen levensstijl geeft mij zoveel vrijheid en dat voelt fantastisch. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

AANBOD

Wat houdt het Basic Traject in?

Het doel van het Basic Traject is het creëren van de (h)eerlijke ‘dieetvrije’ relatie met eten, waarme we je hormonen voor je laten werken. Zodat jij zonder dieet je ideale gewicht gaat bereiken en weer oprecht happy met jezelf bent.

We beginnen het traject met een eerste 1-op-1 sessie van 2 uur. Vooraf vraag ik je om een eetdagboek, vragenlijsten, hormonen checklist en een separate gelukshormonentest in te vullen. Zo krijgen we inzicht in welke mogelijke voedingstekorten, hormonale verstoringen en fysiekeproblemen er nu zijn. Tijdens dit eerste gesprek stel ik je veel vragen over jouw leven, je relatie met eten en het doel dat jij binnen het traject wil behalen.

Persoonlijk plan; Van alles wat je met mij hebt gedeeld maken we, tijdens de eerste sessie, een persoonlijk plan waar we de komende maanden mee aan de slag gaan. Voeding, Hormonen, je mind, in doeltreffende stappen, gaan we ze voor je laten werken.

1-op-1 consulten; Na onze eerste afspraak hebben we iedere 3 à 4 weken een afspraak van 60-75 minuten. Tijdens deze afspraken (4 in totaal) gaan we in op hoe het met je gaat en wat jij nodig hebt. We hebben het over voeding, je hormonen, je gewoontes. We kijken oude patronen en gedachtes aan en gaan ze omturnen naar nieuwe gedachtes en gewoontes die wel bij jouw doel passen. Stap voor stap gaan we ervoor zorgen dat je hormonen voor je gaan werken zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken. De 1-op-1 sessies zijn bij mij in Den Bosch of middels video calls (Zoom) als je dat liever hebt.

3 tussentijdse voortgang calls (15 min)

Whatsapp-support; Je mag me 24/7 appen als je ergens tegenaan loopt, vragen hebt of bijvoorbeeld klachten, maar ook om je successen te delen. Op weekdagen (8.00-18.00 uur) reageer ik altijd binnen 5 uur op je bericht.

Toegang tot het Vrouw in Balans programma; Het onlineprogramma met 8 modules. Deze modules bestaan uit video’s, werkboeken, eboeken, audio’s. thuis beweegprogramma, receptenboek, die je altijd als database kan gebruiken. Je krijgt lifetime toegang tot het onlineprogramma.

Basic Traject

Bij een ‘ja’ is je investering in dit traject € 997,– bij een betaling in 1 keer. Je kan ook kiezen voor betaling in 2 maandelijkste termijnen à € 537,– of 4 maandelijkste termijnen à € 287,–.

De bedragen zijn incl. BTW. Je krijgt een BTW factuur. Heb je een eigen bedrijf dan kun je deze opgeven aan de Belastingdienst. Ben je in loondienst, dan kun je je werkgever vragen (een deel van) dit traject te vergoeden.

Laten we bellen, dan onderzoeken we samen of het basic traject bij je past en voor je kan werken. Als we de klik voelen, dan gaan we samen aan de slag en help ik je om de blijvende gezonde, ontspannen, ‘dieetvrije’ relatie met eten en jezelf te creëeren die je echt gelukkig maakt. En uiteraard ook met afvallen zonder dieet zodat jij afscheid kan gaan nemen van de kilo’s die nu in de wegstaan.

In de spiegel zie ik nu mezelf terug.

 

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen ( GEZOND, ENERGIEK, FIT👊 ) en daar met de goede producten en hoeveelheid, die passend voor jou zijn, het gewenste resultaat behaalt, dus je helpt omdenken.

Claudia begrijpt als geen ander hoe een brein van een vrouw werkt en kan functioneren en dat is haar kracht om jou dat te kunnen leren en in laat zien. Met een cadeau als automatisch gevolg dat als je in de spiegel kijkt er na een gezonde periode ook een mooie slanke vrouw je terug in de ogen kijkt, die zelfbewuster en vol in de juiste energie staat.

This was happening to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.

Anke

Veelgestelde vragen

Voor wie is de 1-op-1 coaching geschikt?

De 1-op-1 coaching is geschikt voor 40+ vrouwen die verlangen naar een gezond(er) gewicht dat ze echt blij maakt, rust, energie en vrijheid willen ervaren. De coaching is ook geschikt als je last hebt van (hormonale) klachten en kwaaltjes, in de overgang bent, deze nog moet komen of al achter de rug is. Ben je jonger dan 40 en voel je dat je door mij gecoacht wil worden dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Voor wie is de 1-op-1 coaching geschikt?

De 1-op-1 coaching is geschikt voor 40+ vrouwen die verlangen naar een gezond(er) gewicht dat ze echt blij maakt, rust, energie en vrijheid willen ervaren. De coaching is ook geschikt als je last hebt van (hormonale) klachten en kwaaltjes, in de overgang bent, deze nog moet komen of al achter de rug is. Ben je jonger dan 40 en voel je dat je door mij gecoacht wil worden dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Kan ik ook losse sessies boeken?

Het veranderen van je leefstijl, gezond afvallen zonder dieet, je hormonen in balans brengen is geen quick fix. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat 95% van de mensen veranderingen niet volhouden als ze teveel in 1x veranderen. Buiten dat is het gewoon super frustrerend als je weer terugvalt in het oude patroon. Misschien herken je het wel van eerdere diëten die je hebt gevolgd.

Het heeft tijd nodig, je maakt van alles mee, pieken, dalen, je gedachtes die soms tegensputteren, de blijdschap van overwinningen. In het begin is het wennen, zoeken, afstemmen, ongeduld of perfectionisme kunnen in de weg staan. Maar ook hiermee ga ik je helpen. Mijn coachtrajecten zijn zorgvuldig opgebouwd om stap voor stap, alles te leren wat je nodig hebt, te fine tunen naar de leefstijl die volledig bij jouw leven past. Om uiteindelijk volledig zelf de regie te hebben en blijvend te genieten van jouw nieuwe gezonde gewicht en leefstijl. Gun jezelf de tijd als je het optimale resultaat wil gaan bereiken.

 

 

Wanneer kan ik beginnen?

In principe kan je meteen beginnen als je het coachprogramma hebt geboekt. Als we elkaar nog niet hebben gesproken tijdens een kennismakingsgesprek, dan neem ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op om de eerste afspraak in te plannen. Normaal gesproken is de eerste afspraak 1 week nadat we elkaar hebben gesproken. Meteen na dit gesprek ben je al begonnen. Ik ga je 'huiswerk' geven zodat ik inzicht krijg in hoe het nu met je gaat, wat je huidige eetpatroon is en hoe het met jouw hormoonhuishouding gesteld is. Dit is belangrijke informatie omdat we 'jouw probleem' bij de wortel gaan aanpakken om de blijvende verandering te gaan creëren. 

Wat is het verschil tussen het Basic en het Intensive traject?

Het verschil tussen de beide trajecten is de duur en daarmee ook het 'einddoel' van het coachtraject.

Kies je voor het Basic Traject, dan help ik je om af te vallen zonder dieet zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken. Ik help je om de gezonde relatie met eten en jezelf te creëren die bij jouw leven past en je gelukkig maakt. Je mag het zien als een prachtig fundament dat we hier gaan creëren. Voeding, Hormonen en je mindset, ze komen allemaal aan bod.

Wil je all the way gaan, de definitieve omslag maken, dan is het Intensive Traject de beste keuze. Je gedachtes, de woorden die je gebruikt, emoties en je hormonen, ze zijn 1-op-1 met elkaar verbonden. Oude patronen, overtuigingen, de vicieuze dieetcirkel gaan we doorbreken en inruilen voor nieuwe positieve gewoontes, gedachtes en overtuigingen. Zodat jij je krachtiger voelt, in control bent, zelfs in uitdagende situaties. Hiermee maak je de definitieve doorbraak naar de gezonde ‘dieetvrije’, ontspannen relatie met eten en jezelf!

Ik heb het nu heel druk, is het dan wel handig om nu te beginnen?

Het juiste moment kiezen is lastig. Wat ik heb ervaren is dat het eigenlijk niet bestaat. Er is altijd wel iets, een verjaardag, een vakantie, de toetsweek van je zoon/dochter, een feestje, weekendje weg, een verkoudheid, Corona, drukte op het werk. That's life, hier hebben we mee te dealen. Deze situaties zullen er altijd zijn.

De coaching is bedoeld om de gezonde 'dieetvrije' relatie met eten en jezelf te creëren die volledig bij jouw eigen unieke leven past. Het beste moment ... dat is NU, deze situaties horen bij het leven. En als deze uitdagingen er niet meer zouden zijn, dan komen er wel weer nieuwe. We gaan ze als uitdaging aankijken en ervoor zorgen dat ze voor jou geen uitdaging meer zijn.

In het plannen van onze coachsessies houden we uiteraard wel rekening met vakanties, feestdagen e.d..

Kan ik gewoon met mijn gezin eten of moet ik apart gaan koken?

Het is juist de bedoeling dat je gewoon samen met je gezin kan eten. Zie je het al voor je dat je de rest van je leven apart zou moeten koken en toekijken hoe zijn wel samen genieten ...

Je kan en mag alles eten als je maar weet hoeveel en wat jouw eigen unieke lichaam nodig heeft. Het gaat om het vinden van de juiste balans. Hier ga ik je bij helpen. Ik leer je hoe je gewoon je boodschappen in de supermarkt doet, hoe je op een eenvoudige manier met het hele gezin (h)eerlijk kan eten. Er zijn geen verboden producten, het lichaam heeft juist aardappelen, rijs, pasta, vlees*, kip*, vis*, brood en nog veel meer nodig. Ja zelfs zo af en toe eens heerlijk (on)gezongen. Ik ga je leren waarom en hoe je dit doet.

* Ben je vegetariër dan houden we hier uiteraard rekening mee.

Waarom krijg ik bij de 1-op-1 coaching ook het online Vrouw in Balans programma?

De 1-op-1 coachsessie zijn volledig afgestemd op jouw eigen unieke leven en traject. Het online Vrouw in Balans programma is een uitermate waardevol programma met 12 modules waar je altijd op terug kan vallen. De videolessen kan je volgen wanneer het jouw uitkomt, als extra inspiratie, motivatie of gewoon omdat je behoefte hebt aan extra uitleg. 

Tijdens jouw 1-op-1 coachtraject kan het zijn dat ik je verwijs naar bepaalde modules omdat ik weet dat die je gaan helpen, als extra oefening, ondersteuning.

Na afloop van jouw coachtraject kun je lid blijven zolang als jij wilt, er komen geen extra kosten bij. Het is jouw eigen waardevolle database die je kan blijven gebruiken. Ik zorg ervoor dat de informatie in het online programma up to date blijft!

Moet ik lid worden van de besloten Vrouw in Balans FB Sisterhood?

De besloten Vrouw in Balans FB Sisterhood is voor alle vrouwen die het Vrouw in Balans programma volgen of hebben gevolgd. Het is een veilige plek waar je met gelijkgestemde vrouwen bent. Je kan hier 24/7 vragen stellen, ervaringen delen, volledig veilig. Niemand die geen lid is van deze sisterhood op Facebook kan zien wat je deelt. Ik beantwoord dagelijks de vragen in deze groep, geef extra FB live coachsessies, peptalks.

Het is een inspirerende community voor motivatie en inspiratie. 

Werk jij ook met bloedtesten?

Nee, ik werk niet met bloedtesten. Wanneer je nu last hebt van overgewicht, je hormonen of andere (vage) kwaaltjes en klachten dan wil dit zeggen dat er sprake is van een disbalans. Door alle vragen die ik je ga stellen kan ik, zonder bloedtest, achterhalen wat de oorzaak van de disbalans is en gaan we aan de slag om dit met (h)eerlijke voeding uit de supermarkt te herstellen. Eventueel met een aanvullend supplementen advies. Dit laatste is altijd een advies, het is aan jezelf om deze wel of niet te gaan gebruiken om je lichaam (extra) te ondersteunen. 

Worden de kosten vergoed door mijn (zorg-) verzekering?

Mijn coaching wordt niet vergoed. Het kan zijn dat je werkgever een budget voor coaching heeft waarop je een beroep kan doen. Heb je een eigen bedrijf, dan kan je de factuur opnemen in je administratie. Mijn coachtrajecten zijn een investering in jezelf, in jouw eigen leven en de 'duurzame' verandering.

E-book Afvallen zonder Dieet

Is Gezond en Blijvend afvallen je grote wens?

Download het gratis e-magazine en laat je inspireren

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, dank je wel!

× Waar kan ik je mee helpen?