“Wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaak. Claudia heeft mij enorm geholpen om mij uit het oude dieetdenken te krijgen en een nieuw positieve leefstijl gegeven.” Bernadette

VROUW IN BALANS COACH PROGRAMMA

Met de Vrouw in Balans methode leer je hoe je stap voor stap gaat leven als de Vrouw in Balans, de vrouw die jij wil zijn. Het is geen dieet, geen strenge regels en afzien. Je kan en mag alles eten omdat je leert welke voeding en hoeveel jouw lichaam nodig heeft om je de energie te geven waar je zo naar verlangt. Praktisch, eenvoudig en direct in jouw leven te gebruiken.

Eat, Feel, Shine and your dreams come true

We gaan aan de slag met je voeding, leefstijl, hormonen en je mindset. Alle puzzelstukjes die nodig zijn zodat jij je fit en energiek voelt. Niet alleen voelt, maar ook echt gaat worden en je ideale gewicht gaat bereiken. De energie gaat weer stromen, je hormonen gaan weer voor je werken, je zit dan gewoon goed in je vel, bent de Vrouw in Balans geworden. En dat met normale voeding uit de supermarkt.

Het maakt niet uit of je een druk leven hebt of niet. Met de Vrouw in Balans methode krijg je de levensstijl die past bij jouw leven. We gaan geen pleisters plakken, maar de oorzaak aanpakken. Er is alle ruimte om al je vragen te stellen. Je krijgt inspiratie, motivatie en positieve energie.

De blijvende verandering, dat is wat ik je leer. Je krijgt de leefstijl die past bij hoe jij je wil voelen, de Vrouw in Balans zijn, die bruist van de energie en blij is als ze naar zichzelf kijkt, zonder schuldgevoel kan genieten van lekker en voldoende eten. Stap voor stap, jij bepaalt het tempo. Precies zoals ik het zelf ook heb gedaan en vele vrouwen die je al zijn voor gegaan.

Wat mijzelf nooit eerder gelukt is en waarvan ik dacht dat ik het nooit zou bereiken, is met de hulp van Claudia wel gelukt. Ik heb mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me fit, energiek en erg gelukkig.” Mildred

GEEN STRENG DIEET , MAAR BEWUST KIEZEN VOOR HOE JIJ JE WIL VOELEN!

Je ontdekt hoe je met normale voeding uit de supermarkt weer de energie krijgt waar je zo naar verlangt. Je voelt dat je weer gaat stralen, dat fijne positieve gevoel, het blij zijn als je naar jezelf kijkt in de spiegel. Je zelfvertrouwen groeit met de dag, je bent blij omdat je dit aan je kinderen en je lieve man mag doorgeven. Gewoon door simpelweg weer te gaan eten, het eten dat bij jou past. Jij bent het waard, dit is wat ik je gun.

Mijn doel heb ik duidelijk voor ogen, dat is jouw helpen om de Vrouw in Balans te zijn. De vrouw die bruist van energie, straalt, gezond is, geniet van haar leven en dat met normale voeding uit de supermarkt. Je alles te leren wat je nodig hebt om deze vrouw te zijn, zodat jij het rolmodel kan zijn voor jouw kinderen, je partner en samen kan genieten van het leven. Dit is wat ik beloofde aan Michelle Obama toen ik haar mocht ontmoeten. Vrouwen leren hoe ze zelf weer gezond, fit en energiek worden zodat zij het goede voorbeeld zijn voor hun kinderen.

“Voor ieder die twijfels heeft: Ik ben nu ruim 6 maanden bezig en ben 35 kilo kwijt door gewoon ‘normaal’ te eten en zonder extreem te sporten. En er is nog geen moment geweest dat ik het gevoel had dat ik op dieet was…” Manuela

Stralende, Energieke vrouwen genieten zonder schuldgevoel van een taartje of stukje chocola.

Wat maakt je echt blij…. een heerlijk stukje taart of blij zijn met jezelf?

Waarom het niet allebei hebben, de ideale mix van genieten zonder schuldgevoel en weer lekker in je vel en kleding zitten. Dat kan omdat je leert hoeveel eten jouw lichaam nodig heeft, je leert spelen met eten, 80% gezond, in balans, koken zonder fratsen, alles wat goed is voor je hormonen. En 20% heerlijk ondeugend zijn, jezelf verwennen, of het nu gezond is of niet.

De ideale mix van beiden, bij een dieet kan het niet, ik leer je dat het wel kan.

WIL JIJ DIT OOK?

Ik wijs je de weg naar jouw leven als de Vrouw in Balans.

Jij bent het waard om afscheid te nemen van je kilo’s. De positieve energie te omarmen, zodat je relaxed om kan gaan met de druk van je dagelijkse leven en niet meer gek wordt van alle ballen die je in de lucht moet houden.

Gun jezelf dit prachtige cadeau. Kies vandaag voor jezelf, dan gaan we samen de stappen zetten op weg naar de leefstijl die past bij wie jij wil zijn.

Elke dag word je meer en meer de vrouw die jij wil zijn.

Ben je er klaar voor om je droom waar te gaan maken?

DIT IS WAT JE GAAT LEREN, jouw stappenplan om de Vrouw in Balans te worden

Week 1, de basis

We beginnen bij de basis, terug naar de regelmaat van 3 keer per dag voldoende en goed eten. En jezelf 1 tussendoortje gunnen. Hiermee breng je de rust terug in je lichaam. Je lichaam gaat je meteen energie terug geven, waardoor jij direct lekkerder in je vel en kleding zit.

Week 2, het ontbijt

Het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag. Hoe zorg je ervoor, in je drukke leven, dat jij wel met een goed ontbijt start. Wat heb je nodig, hoe pak je het aan. Praktisch en eenvoudig, zodat jij energiek je dag start.

Week 3, de lunch

Misschien herken je het wel, zo rond half 4, 4 uur heb je ontzettend veel trek en moet je gewoon eten. Daarom pakken we deze week de lunch aan. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf verwend met een goede lunch. Ook deze houden we weer eenvoudig, je gaat ontdekken wat bij jou past, zodat je de rest van de middag bruist van de energie.

Week 4, het avondeten

Ook de avonden zijn belangrijk, maar vaak is de vraag ‘wat gaan we eten..’ Je leert hoe je op een eenvoudige manier, snel lekkere en gezonde maaltijden op tafel zet. Je kan gewoon samen met je hele gezin eten. Ik ga je leren over voedingsstoffen, verhoudingen en nog veel meer. Praktisch en direct toe te passen.

Week 5, je mindset

Welke gedachtes heb jij nodig om echt te gaan leven als de vrouw die jij wil zijn. Je krijgt de inzichten waarom het tot nu toe keer op keer niet goed is gegaan. Je ontdekt wie de vrouw is die jij wil zijn en welke gedachtes bij deze vrouw horen.

Week 6, je hormonen in balans

Deze les leer je alles over hormonen. Wat zijn ze, waarom zijn ze zo belangrijk en hoe zorg je ervoor dat ze voor je blijven werken zodat jij lekker in je vel en kleding zit en je ideale gewicht gaat bereiken.

Week 7, suikerbewust eten

Suikers! Hoe herken je ze en hoe zorg je ervoor dat je de juiste voeding kiest. In deze les leer ik je alles wat je nodig hebt om suikerbewust te gaan eten.

Week 8, je darmen

Je darmen zorgen ervoor dat je voeding optimaal verwerkt wordt en je hormonen in balans zijn. Deze week gaan we ervoor zorgen dat je darmen in topconditie komen.

Week 9, supermarkt safari

De supermarkt. Ik leer je en deel alle tips en handheidjes met je om de beste keuzes te maken in de supermarkt. Na deze les doorzie jij hoe de supermarkt in elkaar zit en weet jij hoe om te gaan met alle verleidingen en marketingtrucs in de supermarkt.

Week 10, bewegen

Deze week ga je leren waarom het zo belangrijk is om te gaan bewegen. Je gaat onderzoeken welke vorm van bewegen bij jou past, zodat je je stofwisseling goed gaat ondersteunen. Ben niet bang, ik ga je niet naar de sportschool sturen, jij gaat ontdekken wat bij jou past.

Week 11, slaap jezelf gezond en slank

Voldoende en goed slapen is de basis om gezond, fit en energiek te zijn. In de nacht vind het grote hormonale herstel van je lichaam plaats. Ik ga je leren wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jij een optimale nachtrust hebt.

Week 12, je valkuilen de baas

Het is een utopie dat nadat je het programma hebt afgerond alles altijd goed blijft gaan. Daarom gaan we in deze laatste week aan de slag met je valkuilen. Zodat jij ze kan herkennen en meteen in actie kan komt zodra het even niet goed gaat of is gegaan.

Online coaching

Persoonlijke coaching

De Vrouw in Balans methode is geen ‘quick fix’ methode. In 12 stappen leer je wat je nodig hebt om de Vrouw in Balans te worden en te blijven. Stap voor stap en in je eigen tempo leer je nieuwe gezonde gewoontes aan. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook beweging, ontspanning en je mindset zijn belangrijk.

Ik zeg altijd ‘als honger niet het probleem is, is eten niet de oplossing’. Daarom leer je keuzes maken vanuit hoe je je wil voelen, de gezonde, energieke, fitte vrouw die bruist van energie en weer blij is als ze naar zichzelf in de spiegel kijkt. Je leert hoe je goed voor jezelf zorgt, voldoende eet, ook als je een druk leven hebt. Misschien wel ‘juist als je een druk leven hebt’, want dan is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt.

Je leert wat je nodig hebt, krijgt van mij alle kennis over eten zodat je altijd zelf een goede keuze kan maken. Bij de Vrouw in Balans methode hoort een exclusieve besloten Facebookgoed. Hierin geef ik persoonlijk antwoord op je vragen. In deze groep geef ik wekelijks live coachssessies, peptalks en krijg je extra uitleg en ondersteuning.

Je kan het online programma overal volgen, wanneer het jou uitkomt vanaf je laptop, tablet of telefoon. Het maakt niet uit of je onderweg bent, thuis of op vakantie.

Je hebt de mogelijkheid om persoonlijk door mij gecoacht te worden. Tijdens de coachsessie kijk ik met je mee wat je nodig hebt, wat je kan verbeteren. Ik luister naar je verhaal en help je om de volgende stappen te gaan zetten zodat je een beter resultaat kan behalen. Je krijgt van mij extra motivatie, het zetje in de rug dat je nodig hebt, ik zorg dat je mindset veranderd, dat je gaat denken en leven als de vrouw die jij wil zijn, de Vrouw in Balans met de leefstijl die past bij hoe jij wil leven.

Het 1-op-1 coachtraject begint met een LIVE VIP ochtend of middag (2,5 uur) voor jouw persoonlijke check up en advies op basis van ingevulde vragenlijsten en je voedingsdagboek. Dit is jouw kickstart om de Vrouw in Balans te worden. Volledig op jou afgestemd zodat jij meteen praktisch, doelgericht en vol vertrouwen aan de slag gaat.

Daarna krijg je persoonlijke en op jou afgestemde 1-op-1 coachgesprekken met mij, Live of via online beeldbellen.

Je mag tijdens jouw 1-op-1 coachtraject altijd aan mij via WhatsApp voor het stellen van je vragen.

Om je extra te ondersteunen krijg je 1 jaar lidmaatschap op de Meditation Moments App, Michael Pilarczyk, van mij cadeau.

“Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.” Marieke

Iedere week een nieuwe video, werkboeken en bonusmaterialen

Iedereen kan je vertellen hoe je gezond kan eten, maar Claudia kan je motiveren om die stap ook echt te zetten. Èn elke keer opnieuw weer de gezonde keuzes te maken. Dit doet zij met enorm veel begrip, liefde en een vleugje humor.

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Een echte aanrader!

Carolien

Claudia’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Met het 12 weekse online programma en de bonuslessen heeft zij mij stap voor stap meegenomen om de gezondere en energiekere versie van mezelf te worden.

Naast dat ze veel kennis overdraagt besteed ze in het online programma ook veel aandacht aan je mindset. Hét succes om je doelen te bereiken en wat haar programma uniek maakt. Dagelijks staat ze voor je klaar in de bijbehorende besloten FB groep om vragen te beantwoorden, peptalks te geven of komt ze live om kennis te delen en te coachen.

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Cécile

Jouw investering voor het LIFE CHANGING programma Vrouw in Balans

Anke en Manuela vertellen hun ervaringen

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen ( GEZOND, ENERGIEK, FIT👊 ) en daar met de goede producten en hoeveelheid, die passend voor jou zijn, het gewenste resultaat behaalt, dus je helpt omdenken.

Claudia begrijpt als geen ander hoe een brein van een vrouw werkt en kan functioneren en dat is haar kracht om jou dat te kunnen leren en in laat zien. Met een cadeau als automatisch gevolg dat als je in de spiegel kijkt er na een gezonde periode ook een mooie slanke vrouw je terug in de ogen kijkt, die zelfbewuster en vol in de juiste energie staat.

This was happening to me en daar ben ik Claudia heel erg dankbaar voor.

Anke

144,6 kilo waarvan 58% vet en diep ongelukkig. Dat was mijn startpunt vorig jaar juni en het moment waarop ik Claudia mailde om een afspraak te maken.

Ik wist vooraf nog niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij de methode van Claudia, maar tijdens het eerste gesprek viel het mij op hoe ’nuchter’ en kalm zij was. Terwijl ik mentaal overal beren op de weg zag leek het alsof die voor haar niet bestonden en wist zij de zaken simpel samen te vatten. Ze kijkt naar wat er mogelijk is, wat er wenselijk is en wat er haalbaar is en stond 24/7 klaar om vragen te beantwoorden of voor support. Ze heeft mij geleerd om gezond en bewust te eten en weloverwogen keuzes te maken. No more diets!

Als je me nu vraagt wat het afgelopen jaar me gebracht heeft kan ik je de cijfers geven. Mijn BMI is van 44,6 naar 26,5 gegaan, mijn vetpercentage is van 57% naar 29,5% gegaan, mijn broekmaat is van 56 naar 44/46 gegaan en ik ben bijna 60 kilo afgevallen. Ik ben er nog niet, maar ik ben dichter bij mijn doel dan ik vorig jaar om deze tijd verwacht had te zijn.

Maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Manuela

De meest gestelde vragen over de Vrouw in Balans methode

Staat je vraag hier niet bij stuur dan een mail aan Claudia

Is deze begeleiding wel geschikt voor mij?

Mijn begeleiding is geschikt voor vrouwen die graag willen afvallen, gezond, fit en energiek willen zijn, maar niet langer meer een streng dieet willen volgen. Je leert hoe je met normale voeding uit de supermarkt je gewicht-, hormonen- en leefstijl weer in balans brengt. Dit is wat ik noem Leven Zonder Dieet. Ik leer je wat je nodig hebt en coach je om dit in de praktijk te gaan toepassen zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken en zonder problemen kan behouden. Mijn begeleiding is geschikt voor vrouwen vanaf 35 jaar en ouder. Ben je jonger en heb je het brandende verlangen om weer lekker in je vel en kleding te zitten, neem dan contact met mij op. Dan kunnen we samen bekijken of mijn begeleiding bij je past.

Is dit wel vol te houden voor mij?

Ik leer je wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel en kleding te zitten. Je hebt geen ingewikkelde recepten nodig. Ik leer je hoe jezelf de goede producten kiest. Dit doe ik op een praktische en duidelijke manier. Ik hou zelf van eenvoud, geen moeilijke taal, maar gewoon simpel, duidelijk en de realiteit.

Waarom is dit geen dieet, wat is het verschil?

Bij een dieet bepaalt iemand anders wat en hoeveel je moet eten. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit niet vol te houden is op de lange termijn. Ik leer je hoe je zelf bepaalt wat en hoeveel je gaat eten. Wat je hiervoor nodig hebt, hoe je dit in de praktijk doet en welke voeding en welke hoeveelheid voeding jouw lichaam nodig heeft. Daarnaast leer je hoe je kiest vanuit hoe jij je wil voelen in plaats van dat jij je laat leiden door situaties.

Ik ben niet alleen ervaringsexpert, maar heb een schat aan kennis opgebouwd door alle opleidingen die ik de afgelopen jaren met succes heb afgerond.

De door mij gevolgde en succesvol behaalde opleidingen:

  • Gewichtsconsulent
  • Hormoonfactor coach
  • Ortomoleculaire voeding
  • Hormoontherapeut i.o.
  • Droomdoelen coach
  • NLP
  • Smartsize Me
Wat is het voordeel als ik kies voor de 1-op-1 coaching?

Tijdens de begeleiding leer ik je alles wat je nodig hebt om met normale voeding uit de supermarkt jezelf gezond, fit, energiek en slank te eten. Ik ga je uitleggen wat je nodig hebt om de levensstijl te krijgen die past bij hoe jij je wil voelen, de vrouw te zijn die jij wil zijn.

Ik begeleid, coach, inspireer en motiveer je om alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Je hoeft het niet alleen te doen, je kan op mijn steun rekenen. Per Whatsapp kan je mij altijd bereiken. Je hebt daarnaast, levenslang, toegang tot de besloten facebookgroep. Iedere week geef ik minimaal 1 keer een live coach call in deze groep. In deze groep inspireren, motiveren en steunen we elkaar. Heb je vragen dan kan je die uiteraard ook altijd in de facebookgroep stellen.

Omdat ik zelf een aantal jaren geleden door hetzelfde proces ben gegaan weet ik wat je tegenkomt op de weg naar je nieuwe levensstijl. Dankzij de extra 1-op-1 coaching sta je niet alleen, je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik ben je maatje, je luisterde oor en coach je om al het geleerde in praktijk te brengen.

Kan ik samen met mijn gezin eten of moet ik apart koken?

Het gaat erom dat je leert dat je geen ingewikkelde recepten of dieten nodig hebt om gezond, energiek en slank te zijn. Je hoeft geen keukenprinses te zijn. Het uitgangspunt is “Keep It Simple’. Ik leer je welke voeding je nodig hebt en hoe je in de supermarkt de juiste keuzes maakt. Alles wat ik weet leer ik je, zodat jij je  man/partner en kinderen kan verwennen met gezond, lekker en voldoende eten.

Wat is het online programma Vrouw in Balans?

Het online programma Vrouw in Balans is helemaal nieuw. Met dit programma leer je stap voor stap wat je nodig hebt om de gezonde, fitte, energie en slanke versie van jezelf te worden. Iedere week komt er een nieuwe les vrij.

Jij krijgt dit programma cadeau van mij als je kiest voor het Gold of Diamond programma. Zo heb je een extra steuntje in de rug om je doel te bereiken. Je krijgt levenslang toegang tot het online programma.

Ik wil graag eerst kennismaken?

Voordat we samen 1-op-1 aan de slag gaan maken we eerst kennis met elkaar. Ik vind het belangrijk om elkaar eerst persoonlijk te spreken. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we samen het kennismakingsgesprek.

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

5.0
2018-01-28T17:05:27+02:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

5.0
2018-01-28T17:08:56+02:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

5.0
2018-01-28T17:11:19+02:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

5.0
2018-01-28T17:12:02+02:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

5.0
2018-01-28T17:11:34+02:00

Marieke

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

5.0
2018-01-28T17:08:18+02:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

5.0
2018-01-28T17:12:17+02:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

5.0
2018-01-28T17:08:39+02:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

5.0
2018-01-28T17:09:14+02:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

5.0
2018-01-28T17:10:06+02:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

5.0
2018-01-28T17:04:57+02:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

5.0
2018-01-28T17:10:54+02:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Anke

5.0
2018-01-28T17:09:46+02:00

Anke

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Diana

5.0
2018-01-28T17:11:48+02:00

Diana

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emile

5.0
2018-01-28T17:09:32+02:00

Emile

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

5.0
2018-01-28T17:10:19+02:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Frans

5.0
2018-01-28T17:05:48+02:00

Frans

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.
5
17

Share This
× Hoe kan ik je helpen?