Voor de vrouw met het grote verlangen om weer lekker in haar vel en kleding te zitten.

Je bent niet blij meer met je lijf. De vrouw die je in de spiegel ziet, is niet de vrouw die je wil zijn. Je voelt dat, nu je ouder wordt, er van alles aan het veranderen is in je lichaam. Je bent moe, aan het einde van de dag ben je zo moe dat je ogen gelijk dichtvallen als je eindelijk op de bank ploft. Je hebt geen idee meer wat je dan wel moet eten om je goed te voelen. En het liefste wil je ook weer die leuke broek aan die ergens onder in je kast ligt, maar nu niet meer past.

Omdat je zo graag wil afvallen, je wil dat je kleding weer lekker zit, heb je al zoveel diëten geprobeerd. Je weet het allemaal wel en toch lukt het niet. Je voelt dat er meer nodig is dan alleen maar anders eten om je ideale gewicht te gaan bereiken. Als het gaat over je werk en je carrière heb je geen twijfels. Je zorgt goed voor iedereen, behalve voor jezelf.

Het eerlijke antwoord is dat nu je voeding, hormonen en leefstijl uit balans zijn waardoor het je niet lukt.

Als je verlangt naar het moment dat je eindelijk, weer straalt, meer energie hebt, gezonder en fitter bent, dan is nu de tijd aangebroken om te leren wat je wel nodig heb. Zodat je net zoals al die slanke vrouwen, zonder schuldgevoel kan genieten van een glas wijn. Of dat stukje chocolade kan eten. Je weer blij wordt als je naar jezelf kijkt. Je kleding weer lekker zit en je die leuke zomerjurkjes weer kan dragen.

Het is tijd om het anders aan te gaan pakken. Geen strenge diëten, afvalpillen of shakes meer. De tijd is aangebroken om weer normaal te gaan eten. Om te leren hoe je zelf bepaalt wat en hoeveel je eet, maar niet meer teveel eet.

De tijd is aangebroken om weer goed voor jezelf gaan zorgen.

Door te leren luisteren naar je lichaam en te leren welke voeding het nodig heeft, zorg je ervoor dat:

 • Je klachten verdwijnen, je wordt energiek, fitter en gezonder.
 • Je huid straalt omdat je goed voor jezelf zorgt.
 • Je die leuke broek die nu onder in je kast ligt te wachten weer past.
 • Je de energie hebt om goed voor iedereen te zorgen.
 • Je weet dat je geen eten meer nodig hebt om je gelukkig te voelen.
 • Je zonder keuzestress in de supermarkt je boodschappen kan doen.

Zijn jouw hormonen uit balans?

Herken je dit:

Je komt ieder jaar weer een paar kilo aan, terwijl je hetzelfde blijft eten.

Afvallen gaat moeizaam, een dieet kan je niet lang volhouden.

Je voelt je opgejaagd, zit niet lekker in je vel.

Je slaapt niet goed, komt niet uitgerust uit bed.

Je hebt een wattig en/of onrustig gevoel in je hoofd.

Je hebt last van eetbuien, de drang naar zoet, zout of vet omdat je energie nodig hebt.

Je voelt je opgebrand en hebt vaak een kort lontje.

Je hebt, vaker dan je lief is, last van stemmingswisselingen.

Je baalt van je buik, je lovehandles.

Je hebt een regelmatig een opgeblazen gevoel in je buik.

Herken je dit, dan is de kans groot dat jouw hormonen uit balans zijn.

Veel vrouwen denken dat ze alleen maar minder hoeven te eten en meer te bewegen om af te vallen. Het klopt dat je minder calorieën nodig hebt dan je verbruikt om af te vallen. Maar er is meer aan de hand, namelijk je hormoonhuishouding. Zijn je hormonen niet in balans, dan is afvallen en lekkerder in je vel en kleding zitten een lastige zaak.

 Wat zijn hormonen?

Hormonen zijn kleine stofjes die als een soort boodschappers je cellen vertellen wat ze moeten doen. Alle hormonen moeten met elkaar kunnen samenwerken en in de juiste hoeveelheden aanwezig zijn. Hormonen hebben een grote invloed op hoe je je voelt, wat je eet, je gezondheid en je gewicht.

Met gezonde, normale voeding uit de supermarkt kan je je hormonen weer in balans brengen. Zodat je beter in je vel en kleding komt te zitten en je ideale gewicht gaat bereiken.

Als je hormonen in balans zijn dan:

Straalt je huid en bruis je van positieve energie.

Zit je weer lekker in je vel en pas je die leuke kleding weer.

Bereik je je ideale gewicht zonder streng dieet, omdat je precies weet welke voeding jij nodig hebt.

Je hebt geen stemmingswisselingen meer je hormonen goed samenwerken.

Je hebt rust in je hoofd, kan beter nadenken en beslissingen nemen omdat de onrust is verdwenen.

Je bent weer de leuke vrouw, moeder die jij wil zijn omdat je je weer lekker in je lichaam voelt.

HET VROUW IN BALANS PROGRAMMA

Wat leer je in het online programma en wat zijn de voordelen

 • Stap voor stap leer je alles wat je nodig hebt om je hormonen voor je te laten werken zodat je bruist van de energie en je gezonde gewicht gaat bereiken. Praktisch, duidelijk, zodat je het gelijk in de praktijk kan gaan toepassen. 
 • Het is geen dieet, je kan en mag alles eten. Je leert wat en hoeveel eten jouw lichaam nodig heeft. Welke voeding wel voor je werkt en welke niet.
 • Je gaat ontdekken wat voor jou belangrijk is en waarom. Wie de gezonde, energieke, fitte, zelfverzekerde, slanke(re) vrouw is waar je zo naar verlangt.
 • Je leert hoe je omgaat met dat stemmetje in je hoofd en gaat kiezen vanuit je gevoel. Je kiest voor wat jij echt wil.
 • We gaan geen pleisters plakken, maar de oorzaak aanpakken. Er is alle ruimte om al je vragen te stellen. Je krijgt inspiratie, motivatie en positieve energie. 
 • We gaan voor de blijvende verandering. Je krijgt de leefstijl die past bij hoe jij je wil voelen, de Vrouw in Balans, die bruist van de energie en blij is als ze naar zichzelf kijkt.

DIT IS WAT JE GAAT LEREN

Let op: dit online programma is niet voor maar 12 weken, het is voor de rest van je leven. Je bepaalt zelf hoe lang je over de lessen doet. Regelmatig komt er nieuwe informatie bij, worden lessen aangevuld of aangepast aan de actualiteit.

Week 1, de basis

We beginnen bij de basis, terug naar de regelmaat van 3 keer per dag voldoende en goed eten. En jezelf 1 tussendoortje gunnen. Hiermee breng je de rust terug in je lichaam. Je lichaam gaat je meteen energie terug geven, waardoor jij direct lekkerder in je vel en kleding zit. 

Week 2, het ontbijt

Het ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag. Hoe zorg je ervoor, in je drukke leven, dat jij wel met een goed ontbijt start. Wat heb je nodig, hoe pak je het aan. Praktisch en eenvoudig, zodat jij energiek je dag start.

Week 3, de lunch
Misschien herken je het wel, zo rond half 4, 4 uur heb je ontzettend veel trek en moet je gewoon eten. Daarom pakken we deze week de lunch aan. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf verwend met een goede lunch. Ook deze houden we weer eenvoudig, je gaat ontdekken wat bij jou past, zodat je de rest van de middag bruist van de energie.
Week 4, het avondeten
Ook de avonden zijn belangrijk, maar vaak is de vraag 'wat gaan we eten..' Je leert hoe je op een eenvoudige manier, snel lekkere en gezonde maaltijden op tafel zet. Je kan gewoon samen met je hele gezin eten. Ik ga je leren over voedingsstoffen, verhoudingen en nog veel meer. Praktisch en direct toe te passen.
Week 5, je mindset
Welke gedachtes heb jij nodig om echt te gaan leven als de vrouw die jij wil zijn. Je krijgt de inzichten waarom het tot nu toe keer op keer niet goed is gegaan. Je ontdekt wie de vrouw is die jij wil zijn en welke gedachtes bij deze vrouw horen.
Week 6, je hormonen in balans
Deze les leer je alles over hormonen. Wat zijn ze, waarom zijn ze zo belangrijk en hoe zorg je ervoor dat ze voor je blijven werken zodat jij lekker in je vel en kleding zit en je ideale gewicht gaat bereiken.
Week 7, suikerbewust eten
Suikers! Hoe herken je ze en hoe zorg je ervoor dat je de juiste voeding kiest. In deze les leer ik je alles wat je nodig hebt om suikerbewust te gaan eten.
Week 8, je darmen
Je darmen zorgen ervoor dat je voeding optimaal verwerkt wordt en je hormonen in balans zijn. Deze week gaan we ervoor zorgen dat je darmen in topconditie komen.
Week 9, supermarkt safari
De supermarkt. Ik leer je en deel alle tips en handheidjes met je om de beste keuzes te maken in de supermarkt. Na deze les doorzie jij hoe de supermarkt in elkaar zit en weet jij hoe om te gaan met alle verleidingen en marketingtrucs in de supermarkt.
Week 10, bewegen

Deze week ga je leren waarom het zo belangrijk is om te gaan bewegen. Je gaat onderzoeken welke vorm van bewegen bij jou past, zodat je je stofwisseling goed gaat ondersteunen. Ben niet bang, ik ga je niet naar de sportschool sturen, jij gaat ontdekken wat bij jou past.

Week 11, slaap jezelf gezond en slank

Voldoende en goed slapen is de basis om gezond, fit en energiek te zijn. In de nacht vind het grote hormonale herstel van je lichaam plaats. Ik ga je leren wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat jij een optimale nachtrust hebt.

Week 12, je valkuilen de baas

Het is een utopie dat nadat je het programma hebt afgerond alles altijd goed blijft gaan. Daarom gaan we in deze laatste week aan de slag met je valkuilen. Zodat jij ze kan herkennen en meteen in actie kan komt zodra het even niet goed gaat of is gegaan. 

DE BEGELEIDING 1-op-1 EXCLUSIEF & VIP

HOE HET WERKT

VIP ochtend of middag (2,5 uur) waarin we samen jouw unieke eet- en leefstijlplan uitwerken dat helemaal is aangepast op jouw wensen en doel. Dit is jouw persoonlijke plan waarmee jij de basis legt voor jouw succes. Voor deze afspraak vraag ik je om een eetdagboek bij te gaan houden en een (gezondheids/leefstijl) vragenlijst in te vullen. In deze lijsten ontdekken we de oorzaak, waardoor het is gekomen dat je niet meer blij bent met je gewicht, je hormonen niet meer samenwerken en je mogelijk andere klachten hebt gekregen.

Aan de hand van de ingevulde lijsten krijg je van mij duidelijke en praktische uitleg waarmee je direct aan de slag gaat. We gaan je hormonen op een gezonde manier weer in balans te brengen, je mentaal sterk maken, zodat je direct resultaat gaat halen en meer energie krijgt. Hiermee leggen we samen de basis voor de leefstijl die bij jouw leven past. Niet voor even, maar voor de rest van je leven. 

We gaan geen pleister plakken, maar juist de oorzaak aanpakken zodat jij met normale voeding uit de supermarkt weer lekker in je vel en kleding komt te zitten en je hormonen voor je gaan werken.

Tijdens de coachgesprekken begeleid, stimuleer en motiveer ik je om stap voor stap de regie ter krijgen over het eetpatroon dat bij je past, zodat jij gaat leven als de vrouw die jij wil zijn. Samen gaan we onderzoeken wat bij jou past en wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Ik leer je alles wat je nodig hebt, zodat je zelf alle kennis in huis hebt om voor altijd de keuzes te maken die passen bij hoe jij wil leven en eten. 

Je leert welke gedachtes, denkwijze bij je passen, zodat je mentaal sterk wordt en echt het leven en de denkwijze krijgt van de gezonde, energieke en slanke vrouw die jij wil zijn. 

Alles wat je leert kan jij doorgeven aan je man en kinderen. Zodat zij later niet meer hoeven te diëten, want jij hebt ze geleerd en laten zien wat wel werkt.

De afspraken zijn bij mij ‘live’ aan de keukentafel of online (hiervoor gebruiken we Zoom). De eerste afspraak is altijd bij mij. We spreken en zien elkaar veel. Dat is niet alleen fijn, maar ook noodzakelijk voor je eigen succes. Waarom aan de keukentafel? Dit is laagdrempeliger voor je, ik wil graag dat jij je veilig en vertrouwd voelt bij mij. 

Kies je voor de VIP coaching dan kom ik live bij jou thuis voor een EXCLUSIEVE COACHSESSIE , waarin we samen op SUPERMARKT SAFARI gaan in jouw supermarkt. Je leert zo in de praktijk hoe je boodschappen doet die passen bij jouw leefstijl. Voordat we de supermarkt in gaan, gaan we jouw KEUKEN- EN VOORRAADKAST een MAKE-OVER geven om ze Vrouw in Balans Proof maken. 

Tussendoor ben ik er voor je. Om je vragen te beantwoorden, je te steunen waar nodig. Je hebt de mogelijkheid om 24/7 in de besloten facebookgroep je vragen te stellen, je up’s & down’s te delen. 

Als ik goed voor mezelf zorg,

kan ik het beste van mezelf geven.

Wordt de VROUW in BALANS met een Leven Zonder Dieet
en begin direct met jezelf gezond, fit en energiek te eten met normale voeding uit de supermarkt

Je gezonde gewicht bereiken en behouden zonder streng dieet, maar met normale voeding uit de supermarkt. Verlost worden van eetbuien, geen frustraties meer. Geen pleisters plakken, maar oorzaak aanpakken. Ontdekken wat bij jou past, wat jij nodig hebt om te leven als de vrouw die jij wil zijn. Eindelijk weer gaan genieten van lekker en voldoende eten. Meer energie, lekkerder in je vel en kleding zitten, een maatje (of misschien wel meer) minder. Ik leer je wat je nodig hebt, daar ben ik voor.

JOUW INVESTERING & VERGOEDINGEN

De begeleiding wordt in sommige gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar of kijk je polis na. Het gaat om vergoeding voor de begeleiding door een BGN geregistreerde gewichtsconsulent. Ben je ondernemer of zelfstandige dan kun je kosten via je bedrijf op voeren. Je kan ook in overleg gaan met je werkgever, vaak zijn er op deze wijze ook mogelijkheden. 

 

Good FOOD, Good MOOD, Happy HORMONES, Healthy WEIGHT

DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER LEVEN ZONDER DIEET

Wordt de begeleiding vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De begeleiding wordt in sommige gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar of kijk je polis na. Het gaat om vergoeding voor de begeleiding door een BGN geregistreerde gewichtsconsulent. Ben je ondernemer of zelfstandige dan kun je kosten via je bedrijf op voeren. Je kan ook in overleg gaan met je werkgever, vaak zijn er op deze wijze ook mogelijkheden. 

Is deze begeleiding wel geschikt voor mij?

Mijn begeleiding is geschikt voor vrouwen die graag willen afvallen, gezond, fit en energiek willen zijn, maar niet langer meer een streng dieet willen volgen. Je leert hoe je met normale voeding uit de supermarkt je gewicht-, hormonen- en leefstijl weer in balans brengt. Dit is wat ik noem Leven Zonder Dieet. Ik leer je wat je nodig hebt en coach je om dit in de praktijk te gaan toepassen zodat jij je ideale gewicht gaat bereiken en zonder problemen kan behouden. Mijn begeleiding is geschikt voor vrouwen vanaf 35 jaar en ouder. Ben je jonger en heb je het brandende verlangen om weer lekker in je vel en kleding te zitten, neem dan contact met mij op. Dan kunnen we samen bekijken of mijn begeleiding bij je past.

Is dit wel vol te houden voor mij?

Ik leer je wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel en kleding te zitten. Je hebt geen ingewikkelde recepten nodig. Ik leer je hoe jezelf de goede producten kiest. Dit doe ik op een praktische en duidelijke manier. Ik hou zelf van eenvoud, geen moeilijke taal, maar gewoon simpel, duidelijk en de realiteit.

Waarom is dit geen dieet, wat is het verschil?

Bij een dieet bepaalt iemand anders wat en hoeveel je moet eten. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit niet vol te houden is op de lange termijn. Ik leer je hoe je zelf bepaalt wat en hoeveel je gaat eten. Wat je hiervoor nodig hebt, hoe je dit in de praktijk doet en welke voeding en welke hoeveelheid voeding jouw lichaam nodig heeft. Daarnaast leer je hoe je kiest vanuit hoe jij je wil voelen in plaats van dat jij je laat leiden door situaties.

Ik ben niet alleen ervaringsexpert, maar heb een schat aan kennis opgebouwd door alle opleidingen die ik de afgelopen jaren met succes heb afgerond.

De door mij gevolgde en succesvol behaalde opleidingen:

 • Gewichtsconsulent
 • Hormoonfactor coach
 • Ortomoleculaire voeding
 • Hormoontherapeut i.o.
 • Droomdoelen coach
 • NLP
 • Smartsize Me
Wat is het voordeel als ik kies voor de 1-op-1 coaching?

Tijdens de begeleiding leer ik je alles wat je nodig hebt om met normale voeding uit de supermarkt jezelf gezond, fit, energiek en slank te eten. Ik ga je uitleggen wat je nodig hebt om de levensstijl te krijgen die past bij hoe jij je wil voelen, de vrouw te zijn die jij wil zijn.

Ik begeleid, coach, inspireer en motiveer je om alles wat je hebt geleerd in de praktijk toe te passen. Je hoeft het niet alleen te doen, je kan op mijn steun rekenen. Per Whatsapp kan je mij altijd bereiken. Je hebt daarnaast, levenslang, toegang tot de besloten facebookgroep. Iedere week geef ik minimaal 1 keer een live coach call in deze groep. In deze groep inspireren, motiveren en steunen we elkaar. Heb je vragen dan kan je die uiteraard ook altijd in de facebookgroep stellen.

Omdat ik zelf een aantal jaren geleden door hetzelfde proces ben gegaan weet ik wat je tegenkomt op de weg naar je nieuwe levensstijl. Dankzij de extra 1-op-1 coaching sta je niet alleen, je hoeft het niet langer alleen te doen. Ik ben je maatje, je luisterde oor en coach je om al het geleerde in praktijk te brengen.

Kan ik samen met mijn gezin eten of moet ik apart koken?

Het gaat erom dat je leert dat je geen ingewikkelde recepten of dieten nodig hebt om gezond, energiek en slank te zijn. Je hoeft geen keukenprinses te zijn. Het uitgangspunt is “Keep It Simple’. Ik leer je welke voeding je nodig hebt en hoe je in de supermarkt de juiste keuzes maakt. Alles wat ik weet leer ik je, zodat jij je  man/partner en kinderen kan verwennen met gezond, lekker en voldoende eten.

Wat is het online programma Vrouw in Balans?

Het online programma Vrouw in Balans is helemaal nieuw. Met dit programma leer je stap voor stap wat je nodig hebt om de gezonde, fitte, energie en slanke versie van jezelf te worden. Iedere week komt er een nieuwe les vrij.

Jij krijgt dit programma cadeau van mij als je kiest voor het Plus of VIP programma. Zo heb je een extra steuntje in de rug om je doel te bereiken. Je krijgt levenslang toegang tot het online programma.

Ik wil graag eerst kennismaken?

Voordat we samen 1-op-1 aan de slag gaan maken we eerst kennis met elkaar. Ik vind het belangrijk om elkaar eerst persoonlijk te spreken. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we samen het kennismakingsgesprek.

Wie is Claudia?

Als je nu te zwaar bent en daar ontzettend van baalt kun je een paar dingen doen. Of je gaat een streng dieet volgen dat je best wel een paar weken vol kan houden of je geeft het op en blijft balen van je lichaam. Of je neemt het besluit om je levensstijl te gaan veranderen zodat je gaat leven als de vrouw die je eigenlijk wil zijn.

Voor dat laatste heb ik gekozen toen ik 5 jaar geleden op hetzelfde punt stond als waar jij nu staat. Ik ben gaan onderzoeken waar mijn overgewicht voor stond, hoe het kwam dat ik jaar na jaar zwaarder werd, welke invloed mijn verleden had op mijn leven. Ik ben gaan dromen over de vrouw die ik wilde zijn, heb haar tot in detail uitgewerkt en onderzocht wat zij anders deed dan dat ik deed. Ik heb hulp gezocht omdat ik wist en voelde dat ik dit niet alleen kon.  Van mijn brandende verlangen om gezond, fit en energiek te zijn heb ik de realiteit gemaakt.

Stap voor stap ben ik gaan leven als de vrouw die ik wilde zijn en zo ben ik van een ongezonde, veel te zware vrouw veranderd in een fitte, energieke, gezonde vrouw die geniet van haar leven. 

Nadat ik mijn droom had waargemaakt heb ik besloten om het tot mijn missie te maken om om vrouwen zoals jij en ik te helpen om te gaan leven als de vrouw die ze willen zijn. Zodat ook zij definitief hun overgewicht kwijtraken en zo in alle vrijheid kunnen genieten van al die jaren die nog voor ze liggen. Ik heb succesvol al mijn opleidingen afgerond en ben nu gewichtsconsulent, hormoonfactortrainer, orthomoleculair voedingscoach, droomdoelen coach en hormoontherapeut in opleiding.

Ik heb al honderden vrouwen geholpen om hun ideale gewicht te bereiken en behouden met normale voeding uit de supermarkt. Om te gaan leven als de vrouw die ze willen zijn.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

5.0
2018-01-28T17:10:06+02:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

5.0
2018-01-28T17:12:17+02:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Anke

5.0
2018-01-28T17:09:46+02:00

Anke

Na jaren van struggelen met mijn gewicht was ik het een paar maanden geleden echt zat. Ik heb geleerd om, zonder zweverig te zijn, mindful met eten om te gaan. Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

5.0
2018-01-28T17:08:56+02:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Frans

5.0
2018-01-28T17:05:48+02:00

Frans

Claudia heeft mij geholpen om een gezonde levensstijl te krijgen. Ik was mij eerst niet bewust van wat ik allemaal at en dronk. Ook onder het mom van gezelligheid. Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

5.0
2018-01-28T17:08:18+02:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

5.0
2018-01-28T17:05:27+02:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

5.0
2018-01-28T17:11:19+02:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

5.0
2018-01-28T17:09:14+02:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

5.0
2018-01-28T17:10:54+02:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

5.0
2018-01-28T17:11:34+02:00

Marieke

Jouw begeleiding was echt het laatste wat ik nog wilde proberen. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven na mijn leven lang allerlei diëten te hebben gevolgd. Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

5.0
2018-01-28T17:12:02+02:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Diana

5.0
2018-01-28T17:11:48+02:00

Diana

Als je een eerlijke coach zoekt die jou gaat begeleiden met afvallen, dan zit je bij Claudia op de juiste plaats. Haar enthousiasme en overtuigende woorden maken van iedereen een succesverhaal. Al vele kilo’s kwijt door haar hulp en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar dankzij Claudia houd ik het wel vol, is mijn levensstijl aan het veranderen en weet ik zeker dat ik mijn streefgewicht behaal.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

5.0
2018-01-28T17:10:19+02:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

5.0
2018-01-28T17:04:57+02:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

5.0
2018-01-28T17:08:39+02:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emile

5.0
2018-01-28T17:09:32+02:00

Emile

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.
5
17

Nee, dank je wel!

Maak Afspraak
Share This
× Hoe kan ik je helpen?