7 maanden 1-op-1 coachtraject

Voor een blijvend (h)eerlijk gezond en slank leven

Laat mij je helpen! In dit coachtraject leggen we niet alleen de basis voor een (h)eerlijk gezond leven. We gaan samen aan de slag om jouw nieuwe fysieke en mentale (h)eerlijke gezonde en slanke leefstijl een solide fundament te geven in jouw leven.

Life & Business coaching

Het 7 maanden 1-op-1 coachtraject heb ik speciaal ontwikkeld voor de krachtige en bewuste vrouw, die…

  • een gezonde relatie met eten wil hebben
  • fulltime wil in de fysieke en mentale vrijheid van een (h)eerlijke gezonde leefstijl
  • wil stralen, lekker in haar vel en kleding wil zitten
  • ontspannen geniet van het ouder worden en weet dat de mooiste jaren van haar leven nog gaan komen
  • gezond, fit en energiek ouder wil worden zonder (vage) hormonale klachten
  • niet meer wil diëten, maar juist samen met haar gezin wil genieten van (h)eerlijk en voldoende eten
  • haar nieuwe (h)eerlijke gezonde leefstijl een stevig fundament wil geven in haar leven

Je hebt een leuk leven, maar van binnen ben je in gevecht met eten, je gewicht, de moeheid. Alles voelt als een strijd, de buitenwereld weet van niks. Je leeft bewust, bent een doorzetter, snapt niet waarom je steeds zwaarder wordt. Is het dan toch de leeftijd, de overgang of heb je gewoon pech …

Het zijn je hormonen.

Je ziet ze niet, toch zijn ze echt de baas in je lichaam. Je hormonen beslissen of je lekker in je vel zit, een gezond gewicht hebt, goed slaapt, bruist van energie, echt blij bent met jezelf en je leven.

Je hormonen, ze werken op een prachtige manier met elkaar samen. Maar dat wil wel zeggen dat als er eentje uit balans is, er altijd meer hormonen uit balans zijn. Vanaf je eerste menstruatie tot aan de menopauze is je hormoonbalans kwetsbaar. Veel vrouwen ervaren veel klachten omdat de hormonen uit balans zijn. Vooral tijdens de overgang hebben ze (vage) klachten. Je hebt geen pech, het kan echt anders. Het zijn je hormonen!

The best has yet to come. De mooiste jaren van je leven liggen nog voor je.

Ik ben er van overtuigd dat alles met elkaar in verbinding staat. Je hormonen, voeding, gezondheid, leefstijl, gedachtes, ze hebben de direct invloed op elkaar. Dit is waarom mijn coaching geen dieet of een quick fix is, maar zich juist richt op het in balans brengen van jouw leefstijl. Met mijn coaching werken we aan je gedachtes, voeding, hormoonbalans, gezondheid, zodat je de (h)eerlijke gezonde leefstijl en dat fijne gewicht krijgt om optimaal te genieten van jouw leven.

Wist je dat in niet Westerse landen de menopauze wordt gezien als het begin van een nieuwe levensfase en de vrouw juist met veel meer respect en aanzien wordt bejegend. Ze wordt dan juist gevraagd om advies en haar mening telt zwaar mee.

Wat kan je verwachten in het 1-op-1 coachtraject van 7 maanden?

Claudia Vesters - gewichtsconsulent
Z

We brengen je hormonen in balans zodat ze weer gaan samenwerken. 

Z

Jouw nieuwe (h)eerlijke gezonde leefstijl een stevig fundament geven in je leven.

Z

Creëer je de (h)eerlijke gezonde levenstijl die bij je past.

Z

Afvallen om je ideale gewicht te bereiken en behouden.

Z

Nieuwe passende en ondersteunende gedachtes en gewoontes aanleren.

Z

Begrijpen hoe je hormonen werken en wat ze echt nodig hebben.

Z

Stap je in het leven van de gezonde, energieke vrouw die jij echt wil zijn.

Z

Ben je voorbereid op een (h)eerlijke gezonde overgang en menopauze.

Z

Je creërt een gezonde (h)eerlijke relatie met eten.

Z

Zeven maanden intensief aan de slag met jouw voeding, hormonen, mindset, gewicht.

Ik help je om in het leven van de gezonde, energieke vrouw te stappen, die geniet en bruist van energie. Goed in haar vel en kleding zit. Ik help je om afscheid te nemen van oude belemmerende overtuigingen en gedachtes. Ik help je om de liefde voor het leven te omarmen en om aan je lichaam alles te geven wat het nodig heeft om er voor je te zijn. Ik coach krachtig en resultaatgericht op weg naar een (h)eerlijk gezond leven in vrijheid. Niet alleen voor nu, maar ook straks als de overgang voorbij is en jij mag gaan genieten van de nieuwe levensfase waarin hormonale schommelingen voorbij zijn.

Ik kijk verder dan de specifieke klacht waar je last van hebt. Ik kijk naar jou als mens in zijn totaliteit. Volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijze evenals je emotionele gesteldheid plus ook erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt.

Holistisch Coachen

Met mijn kennis en ervaring uit mijn studies en eigen ervaring help ik je om te stappen in het leven van de gezonde, energieke, bruisende vrouw. Het leven waarin je echt happy bent, straalt, bruist van energie. Ik coach doelgericht omdat je lichaam je kostbaarste bezit is. Omdat ik het je gun om te leven in de vrijheid van een gezonde, fysieke en mentale, relatie met eten en een (h)eerlijke gezonde leefstijl.

Waarom Claudia?

Ik gun het je om weer happy te zijn met wie je bent en een gezonde relatie met eten te krijgen. Dat je, net zoals ik, niet meer hoeft te eten om gelukkig te zijn, maar eet om weer lekker in je vel en kleding te zitten. In mijn 1-op-1 coaching ik alles voor je samengebracht zodat de leefstijl en mindset krijgt die past bij hoe jij je wilt voelen. We gaan het diëten voorbij, stap voor stap leren, ontdekken, genieten, vallen en opstaan, precies zoals ik het ook heb gedaan.

Mijn coachtrajecten zorgen ervoor dat jij bevrijd wordt van de kilo’s die je nu teveel hebt. We laten je hormonen weer voor je werken. Èn belemmerende overtuigingen en gewoontes transformeren we naar nieuwe helpende gewoontes, gedachtes en overtuigingen.

Door mij te laten opleiden en trainen tot Hormoontherapeut, Trainer Hormoonfactor, PSYCH-K® Facilitator, NLP en mindsetcoach, Gewichtsconsulent coach ik bewuste, krachtige vrouwen om afscheid te nemen van het diëten en in het leven te stappen van de krachtige, fysiek en mentaal gezonde en energieke vrouw die ze diep van binnen willen zijn.

Wil jij:

Z

Je hormonen voor je laten werken en je ideale gewicht bereiken?

Z

Nooit meer diëten en starten met het krijgen van een gezonde relatie met eten?

Z

Jouw nieuwe (h)eerlijke gezonde leefstijl een stevig fundament geven in je leven?

Z

Bruisen van (h)eerlijke energie, gezond en fit zijn.

Z

Zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen leven?

Z

Een bron van inspiratie en gezonde energie zijn voor je kinderen, partner, je omgeving?

Z

Oude overtuigingen en gedachtes omzetten in nieuwe, helpende overtuigingen en gedachtes?

Z

Genieten van (h)eerlijke gezonde voeding, zonder moeilijke recepten en ingrediënten?

Z

Gewoon in de supermarkt je boodschappen blijven doen?

Hormonen call

Ben je er klaar voor om het dieten voorgoed achter te je laten en te stappen in jouw (h)eerlijke gezonde leven, fysiek en mentaal? Ben je toe aan een gezonde relatie met eten, bruisende energie, genieten van lekker en voldoende eten, lekker in je vel en kleding zitten? Niet voor even, maar voor de rest van je leven?

Jouw investering voor 7 maanden LIFE CHANGING 1-op-1 coaching

De meest gestelde vragen

Voor wie is 1-op-1 coaching geschikt?

De 1-op-1 coaching is geschikt voor vrouwen die willen afvallen, af willen van hun hormonale klachten, meer energie willen, gewoon weer vrij willen zijn om te leven zoals ze willen leven. Het is geschikt voor vrouwen vanaf 40 jaar, of jonger als je voelt dat mijn coaching is wat jij nodig hebt. Of je nu in de (pré) overgang zit, de overgang al achter je hebt gelaten of deze nog moet beginnen. 

 

Het is niet geschikt voor?

Vrouwen die niet willen veranderen. Het klinkt misschien niet vriendelijk, maar als je blijft doen wat je altijd al deed blijft alles zoals het is. 

Waarom is het een traject van 4 of 7 maanden ipv een paar losse sessie?

Afvallen is meer dan alleen maar anders eten. Het gaat over jouw leefstijl, je gewoontes, keuzes die je maakt, het veranderen van je gewoontes. Dit heeft tijd nodig. Het is geen Quick Fix. 

Wat is Holistisch coachen?

Holistisch wil zeggen dat we niet alleen kijken naar de specifieke klacht, bijvoorbeeld overgewicht. Maar dat ik kijk naar jou als mens, als prachtige vrouw in haar totaliteit.

De holistische visie wil zeggen, je bent een, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijze evenals je emotionele gesteldheid plus ook erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt.

Past alles als een puzzel perfect in elkaar? Dan ben je in harmonie. De energie stroomt vrij door je lijf. Je voelt je fit en vitaal. Je hebt geen lichamelijke en geestelijke klachten. Je zit gewoonweg goed in je vel.

 

Waarom krijg ik bij 1-op-1 coaching ook het online programma?

Het online programma Vrouw in Balans is het online 12 stappenplan voor een (h)eerlijke gezondheid dat een onderdeel is van de 1-op-1 coaching.  Zo heb je een extra steuntje in de rug om je doel te bereiken. Je krijgt levenslang toegang tot het online programma.

Kan ik wel gewoon samen met mijn gezin eten?

Het is juist de bedoeling dat je de levensstijl krijgt waarbij je ‘gewoon normaal’ gaat eten. Het eten gaan koken waar het hele gezin energie van krijgt.

Moet ik nu ingewikkeld gaan koken?

Ik ontdekte dat je juist door makkelijk en simpel te koken de lekkerste maaltijden op tafel zet. Ik noem dit Minimalistisch Koken. Gemakkelijk en eenvoudig koken is wat ik ook doe, wat bij mij past, is wat ik je leer. Je kan gewoon in de supermarkt je boodschappen blijven doen. Ik leer je hoe je de juiste producten kiest.

Ik ben dankbaar dat Claudia en ik hebben samengewerkt voor een gezonde basis en andere mindset met betrekking tot voeding als medicijn en gezondheid. Haar online programma en Social Media lives zijn zeer uitgebreid en worden steeds aan de actualiteit aangepast en aangevuld met wat zij heeft geleerd en bestudeerd. Claudia is een zeer goede coach die weet waar ze het over heeft, ze vraagt door en weet intuïtief ook contact te maken met mijn proces.

Greta

Claudia Vesters
5
2020-08-06T12:08:37+02:00

Greta

Ik ben dankbaar dat Claudia en ik hebben samengewerkt voor een gezonde basis en andere mindset met betrekking tot voeding als medicijn en gezondheid. Haar online programma en Social Media lives zijn zeer uitgebreid en worden steeds aan de actualiteit aangepast en aangevuld met wat zij heeft geleerd en bestudeerd. Claudia is een zeer goede coach die weet waar ze het over heeft, ze vraagt door en weet intuïtief ook contact te maken met mijn proces.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:12:17+01:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Francien

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:24:08+01:00

Francien

Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:06+01:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Christianne

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:23:17+01:00

Christianne

Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen, hormonen in balans brengt zodat je afvalt. Ik voel mij fantastisch.

Anke

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:19:14+01:00

Anke

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen, hormonen in balans brengt zodat je afvalt. Ik voel mij fantastisch.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:09:14+01:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:39+01:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:19+01:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

60 kilo lichter, maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Manuela

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:15:11+01:00

Manuela

60 kilo lichter, maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:18+01:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" 

Floor

Claudia Vesters
5
2019-12-12T11:13:50+01:00

Floor

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" 

Al vele kilo’s kwijt met de hulp van Claudia en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig.

Diana

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:22:37+01:00

Diana

Al vele kilo’s kwijt met de hulp van Claudia en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig.

Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:21:19+01:00

Marieke

Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Waar ik trots op ben is dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met Claudia. Wat een fantastische begeleiding, ik ben er heel blij mee want het lukt me om sinds lange tijd gezond te eten zonder constant te snakken naar chocolade.


Anja

Claudia Vesters
5
2019-12-12T11:23:30+01:00

Anja

Waar ik trots op ben is dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met Claudia. Wat een fantastische begeleiding, ik ben er heel blij mee want het lukt me om sinds lange tijd gezond te eten zonder constant te snakken naar chocolade.

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Cécile

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:16:40+01:00

Cécile

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Voor mij geen dieet meer, ik ben bevrijd! Eindelijk heb ik mijn energie terug en neem zelfs afscheid van de laatste emotionele kilo's die ik jarenlang mee heb gesleept. Ik maak nu die lange fietstochten met mijn man, geniet van (h)eerlijk eten, ben inmiddels 12 kilo lichter en heb EINDELIJK mezelf weer teruggevonden. Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven. Inmiddels weet ik niet beter meer, is dit wie ik ben geworden. Ik wens iedere vrouw toe wat ik mag ervaren!

Monika

Claudia Vesters
2020-11-23T11:40:14+01:00

Monika

Voor mij geen dieet meer, ik ben bevrijd! Eindelijk heb ik mijn energie terug en neem zelfs afscheid van de laatste emotionele kilo's die ik jarenlang mee heb gesleept. Ik maak nu die lange fietstochten met mijn man, geniet van (h)eerlijk eten, ben inmiddels 12 kilo lichter en heb EINDELIJK mezelf weer teruggevonden. Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven. Inmiddels weet ik niet beter meer, is dit wie ik ben geworden. Ik wens iedere vrouw toe wat ik mag ervaren!

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emelie

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:09:32+01:00

Emelie

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Wat ik verlangde was een gezonde balans in mijn voeding in relatie tot mijn hormonen. Dat is gelukt! Ik heb rust gevonden in mijn eetpatroon, ik eet heerlijk en geniet ervan, voel me energieker en ben slanker.

Mariëlle 

Claudia Vesters
2020-12-08T08:43:55+01:00

Mariëlle 

Wat ik verlangde was een gezonde balans in mijn voeding in relatie tot mijn hormonen. Dat is gelukt! Ik heb rust gevonden in mijn eetpatroon, ik eet heerlijk en geniet ervan, voel me energieker en ben slanker.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:56+01:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:05:27+01:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:54+01:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Carolien

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:20:09+01:00

Carolien

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:04:57+01:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:11:19+01:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:12:02+01:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.
5
24
Claudia Vesters

Share This