1-op-1 coaching Becoming You

Stap in het leven van de gezonde, energieke, slanke(re) vrouw, ook als je het nog niet bent!

Dit is het unieke transformatieprogramma voor de 40+ vrouw die graag blijvend en gezond wil afvallen! Voor de vrouw die gezond en bruisend van energie ouder wil worden.

“Leef als de gezond slanke vrouw, ook als je het nog niet bent”.

Dit is het 1-op-1 coachprogramma voor de 40+ vrouw die graag blijvend en gezond willen afvallen.

Je loopt al langer rond met het gevoel dat je van je gewicht baalt. Je komt op de leeftijd dat de hormonen beginnen te rommelen of zit al midden in de overgang. Je komt aan, hebt vage klachten en kwaaltjes en je vriendinnen zeggen ‘we worden ouder, dit hoort er allemaal gewoon bij!’ Of ze zeggen ‘ach lieverd, je bent mooi zoals je bent’. Maar als je eerlijk bent dan wil je dit gewoon niet. Zij kennen je strijd en misschien wel je schaamte niet.

Je ziet zoveel vrouwen die blaken van gezondheid, gewoon slank zijn, dat wil jij ook! Zo wil jij ook oud worden, maar ja hoe dan … Je hebt geen zin meer om aan een dieet te beginnen, die tijd heb je gehad. Je bent op de leeftijd aangekomen dat je het dit keer goed wil gaan aanpakken. Maar ja … hoe dan, kan het nog wel, is dit voor jou wel weggelegd …

Welkom mooie vrouw, fijn dat je er bent!

Blijvend en gezond afvallen gaat over veel meer dan alleen maar afvallen of anders eten. De magie ontstaat wanneer we voeding, hormonen en de mind samen gaan laten werken. Elf maanden gaan wij, als we een match zijn, hiermee intensief aan de slag. Ga ik je begeleiden om jouw doelen te behalen en de gezond slanke vrouw te worden. Want dat kan! Ook als je al 40+ bent, je hormonen aan het rommelen zijn, je al vol in de overgang zit en/of je nu een ’trubbelige’ relatie met eten hebt. 

Ik ga je helpen om succesvol in jouw gezond slanke leven te stappen!

Hoe zou het voor je zijn als je …

Een positieve, gezonde relatie met eten en je lichaam hebt.

Gewoon de kleding kan dragen waar je zo naar verlangt, in de maat die je wel blij maakt.

Zonder schuldgevoel kan genieten van lekker en voldoende eten.

Niet meer de hele dag met eten bezig bent, verlost bent van alle energievretende gedachtes hierover.

Alle kennis over voeding hebt zodat je zelf de regie hebt over wat je eet en zonder zorgen kan genieten als je gaat uit eten.

De gezonde slanke mindset hebt, voor de rest van je leven, die al de gezonde slanke vrouwen ook hebben.

Gewoon weer blij bent als je naar jezelf kijkt in de spiegel.

Je hormonen voor je werken en verlost bent van vervelende kwaaltjes en klachten waarvan iedereen zegt dat je ze maar moet accepteren of waarvan je denkt dat ze nu eenmaal horen bij het ouder worden.

Ik ben er om je te helpen een gezonde relatie met eten te krijgen en weer echt blij te zijn met jezelf

De succesformule

Voeding | Hormonen | Mindset

Met mijn programma maak je bewust de keuze voor gezond slank leven met mijn begeleiding. Het Gezond Slank Leven programma is het resultaat van mijn eigen ervaring, jarenlange studies en onderzoek.

Tijdens de exclusieve 1-op-1 coaching werken we 11 maanden intensief samen om te komen tot de transformatie van ‘het diëten naar de gezonde relatie met eten’. De eerste 3 stappen staan in het teken van je voeding, je eetpatroon optimaliseren en je hormonen voor je laten werken. Vanuit daar hebben de basis gelegd voor een gezonde leefstijl en gaan we aan de slag met de leiding nemen over jouw relatie met eten, jouw eigen gezonde slanke mindset, het doorbreken van oude patronen en gedachtes. En als laatste zetten we de stap naar intuitief eten. Met deze laatste stap is de transformatie volbracht.

Waarom ik je kan helpen …

Ik heb precies hetzelfde gevoeld.

Ik weet hoe het is om niet meer happy te zijn met je lichaam, niet meer weet wat te doen, balen van al die negatieve gedachtes. Hoe het is om keer op keer in dezelfde valkuil te stappen, er van overtuigd zijn dat je geen ruggegraat hebt en steeds zwaarder te worden.

Het verlangen om je wel gezond te voelen, slanker willen zijn, dat blije vrije gevoel hebben, ja ook die leuke kleding dragen ken ik. Het verlangen om verlost te zijn van hoe het nu is. Terwijl je denkt, ja maar ik mag niet klagen, want kijk eens wat ik wel heb ….

I know mooie vrouw! Je hebt al zoveel moois, maar hoe zou het voor je zijn als je gezonde lichaam en leefstijl het fundament van jouw toekomstige leven is?

Als geen ander weet ik hoe moeilijk het is om niet meer blij te zijn met je lichaam, keer op keer te verzanden in een eetbui. Ik heb dezelfde strijd achter de rug. De hele dag was ik met eten bezig, mijn gezondheid werd steeds slechter. Intens verlangde ik naar een gezond en slank lichaam. Het is mij gelukt om mijn problemen met eten, mijn lichaam en gezondheid volledig te transformeren. Ik ben nu ruim 7 jaar gezond en slank en weet dat ik nooit meer te zwaar ga worden.

Ik help je om in het leven van de gezonde, energieke vrouw te stappen, die geniet en bruist van energie. Goed in haar vel en kleding zit. Ik help je om afscheid te nemen van oude belemmerende overtuigingen en gedachtes. Ik help je om de liefde voor het leven te omarmen en om aan je lichaam alles te geven wat het nodig heeft om er voor je te zijn.

Mijn grootste kracht als coach is dat ik je alles geef om de leiding te nemen over jouw nieuwe gezonde relatie met eten. Je krachtig en resultaatgericht coach op weg naar een (h)eerlijk gezond leven in vrijheid. En niet te vergeten mijn onschatbare waarde als ervaringsdeskundige.

Mijn aanpak is vernieuwend, maar ik weet dat het werkt, lees de testimonials maar. Niet alleen voor nu, maar ook straks als de overgang voorbij is en jij mag gaan genieten van de nieuwe levensfase waarin hormonale schommelingen voorbij zijn.

Intuïtief Eten

Holistisch Coachen

Voeding | Hormonen | Mindset

Ik kijk verder dan de specifieke klacht waar je last van hebt. Ik kijk naar jou als mens in zijn totaliteit. Volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit betekent dat zowel je eet- en leefwijze evenals je emotionele gesteldheid plus ook erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren maken wie je bent en hoe je je voelt.

Volledige focus op jouw leven

Ik ben geen coach die alleen vragen stelt, ik help je effectief. Je krijgt van mij praktische tips en feedback. Samen gaan we 9 maanden aan de slag. Mijn programma omvat: 11 individuele coachsessies. Tijdens de eerste coachsessie krijg je van mij een persoonlijk afgestemd advies om meteen een gezonde en succesvolle start te maken. Je krijgt van mij extra opdrachten op maat, ondersteuning waar nodig, een onlinepakket met lesmodules, video’s, audio’s, werkboeken en bonus lessen. 

Ik help je om stap voor stap nieuwe gezonde gewoontes, patronen, gedachtes en een krachtige gezonde slanke mindset te ontwikkelen waarmee je de rest van je leven gezond slank kan leven. Hiermee transformeert jouw leven, naar het gezonde slanke leven èn een gezonde relatie met eten.

Mijn kennis en ervaring uit mijn studies en eigen ervaring zijn voor jou om de gezonde, energieke, bruisende vrouw te worden. Voor het leven waarin je echt happy bent, straalt, bruist van energie. Ik coach doelgericht omdat je lichaam je kostbaarste bezit is. Omdat ik het je gun om te leven in de vrijheid van een gezonde, fysieke en mentale, relatie met eten en een (h)eerlijke gezonde leefstijl.

Intermittent Fasting

Verlang je naar de vrijheid van een gezonde relatie met eten, verlost zijn oude patronen, gedachtes en gewoontes die het je nu lastig maken?

Wil je gewoon weer blij zijn met jezelf, jouw lichaam en zonder schuldgevoel genieten van lekker en voldoende eten? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Je wilt graag meteen van start!

Jouw investering voor 11 maanden 1-op-1 coaching

eenmalig € 2.000,–

of zes maandelijkse termijnen van € 360,–

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Simone

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:54+01:00

Simone

Bedankt Claudia dat je mij hebt verlost hebt van de ‘Moeke’ die mijn leven had overgenomen. Ik ben mijn kilo’s kwijt, geniet weer van mijn leven, voel me gezond en fit.

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Marrietta

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:39+01:00

Marrietta

Ik voel me nu, na ruim 4 weken bewuster en gezonder eten echt een ander mens. Zit beter in mijn vel, ben vrolijker en veel minder onzeker over mezelf. Ben enorm blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Sandra

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:06+01:00

Sandra

Het fijne is dat ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Het is een bewustwording en een verandering van je eetpatroon dat past bij mijn levensstijl. Ik ben zó blij dat ik deze stap heb gezet.

Wat ik verlangde was een gezonde balans in mijn voeding in relatie tot mijn hormonen. Dat is gelukt! Ik heb rust gevonden in mijn eetpatroon, ik eet heerlijk en geniet ervan, voel me energieker en ben slanker.

Mariëlle 

Claudia Vesters
2020-12-08T08:43:55+01:00

Mariëlle 

Wat ik verlangde was een gezonde balans in mijn voeding in relatie tot mijn hormonen. Dat is gelukt! Ik heb rust gevonden in mijn eetpatroon, ik eet heerlijk en geniet ervan, voel me energieker en ben slanker.

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen, hormonen in balans brengt zodat je afvalt. Ik voel mij fantastisch.

Anke

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:19:14+01:00

Anke

Wat heel sterk van Claudia en haar methode is, dat ze je inzicht geeft dat als je vooral de juiste focus legt op hoe jij je wilt voelen, hormonen in balans brengt zodat je afvalt. Ik voel mij fantastisch.

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Emelie

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:09:32+01:00

Emelie

Het belangrijkste voor mij, ik voel me fitter en beter. Ik ben me bewuster van wat ik eet en hoe ik daar balans in kan aanbrengen. En daarnaast zie ik er ook gewoon beter uit nu ik mijn buikje kwijt ben.

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Merel

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:04:57+01:00

Merel

Het was erg wennen dat ik zelf kon beslissen wat ik wilde eten. Met kleine stapjes en ondersteuning van Claudia heb ik bereikt wat ik wilde. Ik kan nu eten wat ik wil en ben ruim 12 kilo afgevallen.

Ik ben dankbaar dat Claudia en ik hebben samengewerkt voor een gezonde basis en andere mindset met betrekking tot voeding als medicijn en gezondheid. Haar online programma en Social Media lives zijn zeer uitgebreid en worden steeds aan de actualiteit aangepast en aangevuld met wat zij heeft geleerd en bestudeerd. Claudia is een zeer goede coach die weet waar ze het over heeft, ze vraagt door en weet intuïtief ook contact te maken met mijn proces.

Greta

Claudia Vesters
5
2020-08-06T12:08:37+02:00

Greta

Ik ben dankbaar dat Claudia en ik hebben samengewerkt voor een gezonde basis en andere mindset met betrekking tot voeding als medicijn en gezondheid. Haar online programma en Social Media lives zijn zeer uitgebreid en worden steeds aan de actualiteit aangepast en aangevuld met wat zij heeft geleerd en bestudeerd. Claudia is een zeer goede coach die weet waar ze het over heeft, ze vraagt door en weet intuïtief ook contact te maken met mijn proces.

Wat mijzelf eerder nog nooit gelukt is en waarvan ik dacht dat ik het nooit zou bereiken is mij uiteindelijk met de hulp van Claudia wel gelukt: ik ben in een periode van 4 maanden 7 kg afgevallen en ik heb mijn streefgewicht van 60 kg bereikt. Hierdoor voel ik me hartstikke fit, energiek en voel ik me erg gelukkig.

Mildred

Claudia Vesters
5
2021-05-05T14:41:09+02:00

Mildred

Wat mijzelf eerder nog nooit gelukt is en waarvan ik dacht dat ik het nooit zou bereiken is mij uiteindelijk met de hulp van Claudia wel gelukt: ik ben in een periode van 4 maanden 7 kg afgevallen en ik heb mijn streefgewicht van 60 kg bereikt. Hierdoor voel ik me hartstikke fit, energiek en voel ik me erg gelukkig.

Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Marieke

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:21:19+01:00

Marieke

Wat voel ik mij bevrijd! Nooit meer die strijd, nooit meer dat gevecht. Nee, ik kies bewust & voor mijzelf. Ik straal weer, voel me krachtig en krijg complimenten.

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Irma

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:09:14+01:00

Irma

Heerlijk dat ik weer leuke rokjes en jurkjes kan dragen, ik ben mijn ‘zwembandje’ kwijt en geniet.

Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Francien

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:24:08+01:00

Francien

Dankzij Claudia ben ik tot inkeer gekomen en weet ik nu dat gezelligheid niks te maken heeft met eten. Gezelligheid maak je zelf met de mensen om je heen.

Keep It Simple is waar ik dankzij de coaching van Claudia dankbaar gebruik van maak. Zo heb ik mijn eigen relatie met eten en mezelf gecreëerd die mij wel gelukkig maakt en laat bruisen van energie.

Mirjam

Claudia Vesters
5
2021-01-26T14:12:44+01:00

Mirjam

Keep It Simple is waar ik dankzij de coaching van Claudia dankbaar gebruik van maak. Zo heb ik mijn eigen relatie met eten en mezelf gecreëerd die mij wel gelukkig maakt en laat bruisen van energie.

Voor mij geen dieet meer, ik ben bevrijd! Eindelijk heb ik mijn energie terug en neem zelfs afscheid van de laatste emotionele kilo's die ik jarenlang mee heb gesleept. Ik maak nu die lange fietstochten met mijn man, geniet van (h)eerlijk eten, ben inmiddels 12 kilo lichter en heb EINDELIJK mezelf weer teruggevonden. Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven. Inmiddels weet ik niet beter meer, is dit wie ik ben geworden. Ik wens iedere vrouw toe wat ik mag ervaren!

Monika

Claudia Vesters
2020-11-23T11:40:14+01:00

Monika

Voor mij geen dieet meer, ik ben bevrijd! Eindelijk heb ik mijn energie terug en neem zelfs afscheid van de laatste emotionele kilo's die ik jarenlang mee heb gesleept. Ik maak nu die lange fietstochten met mijn man, geniet van (h)eerlijk eten, ben inmiddels 12 kilo lichter en heb EINDELIJK mezelf weer teruggevonden. Ik had mezelf geen beter cadeau kunnen geven. Inmiddels weet ik niet beter meer, is dit wie ik ben geworden. Ik wens iedere vrouw toe wat ik mag ervaren!

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Bernadette

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:18+01:00

Bernadette

Je mag alles, moet niks. Je bent zelf de baas over je eetgedrag en de keuzes die je maakt. Het is een verademing en het leukste is dat het echt werkt.

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Carolien

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:20:09+01:00

Carolien

Door de focus op de juiste mindset levert het Vrouw in Balans programma mij naast gewichtsverlies en energie ook een blijer en lichter gevoel op.

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Jolanda

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:11:19+01:00

Jolanda

Ik heb mijn eetgedrag veranderd. Kan eindelijk weer ‘normaal’ eten. Precies zoals Claudia zei dat zou gaan gebeuren ben ik afgevallen en leef ik nu als de vrouw die ik wilde zijn.

Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Christianne

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:23:17+01:00

Christianne

Ik vond het heel prettig dat Claudia uit eigen ervaring spreekt en mij heeft geleerd hoe ik genieten, bewust eten en afvallen kan combineren.

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Dominique

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:08:56+01:00

Dominique

Regelmatig probeerde ik om op eigen houtje af te vallen. Telkens weer viel dat tegen. Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken. Ik ben probleemloos 5 kilo kwijtgeraakt.

Al vele kilo’s kwijt met de hulp van Claudia en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig.

Diana

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:22:37+01:00

Diana

Al vele kilo’s kwijt met de hulp van Claudia en ik kan iedereen deze geweldige levensstijl aanraden. Je zult je fitter en gezonder gaan voelen en dat is geweldig.

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

Yvonne

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:12:02+01:00

Yvonne

In het begin was het vooral veel denken en doen. Ineens viel het kwartje, ik ging van voelen naar doen. Ik kreeg door waar mijn eetbuien vandaan kwamen, de link werd gelegd. Nu snap ik wat ik echt nodig heb en daar horen snaaibuien niet meer bij.

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" 

Floor

Claudia Vesters
5
2019-12-12T11:13:50+01:00

Floor

"Weer blij worden als je in de spiegel kijkt en een mooie zelfverzekerde vrouw in de ogen kijkt, die bruist van energie en blij is met haar lichaam. This is what happened to me, daar ben ik Claudia dankbaar voor" 

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Barbara

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:05:27+01:00

Barbara

Ik ben zo blij dat Claudia mij het licht heeft laten zien hoe ik van mijn overtollige kilo’s af kan komen.

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Judith

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:10:19+01:00

Judith

Claudia heeft mij de inzichten gegeven die ik in geen enkel dieetboek heb gevonden. Daarmee heb ik nu een gezond eetpatroon ontwikkeld dat bij mij past. Mijn eigen levensstijl. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Waar ik trots op ben is dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met Claudia. Wat een fantastische begeleiding, ik ben er heel blij mee want het lukt me om sinds lange tijd gezond te eten zonder constant te snakken naar chocolade.

Anja

Claudia Vesters
5
2019-12-12T11:23:30+01:00

Anja

Waar ik trots op ben is dat ik de stap heb genomen om aan de slag te gaan met Claudia. Wat een fantastische begeleiding, ik ben er heel blij mee want het lukt me om sinds lange tijd gezond te eten zonder constant te snakken naar chocolade.

60 kilo lichter, maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Manuela

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:15:11+01:00

Manuela

60 kilo lichter, maar de grootste verandering is dat ik het vertrouwen in mezelf en mijn kracht teruggevonden heb. En dat is iets wat niet in cijfers uit te drukken valt en waar ik Claudia altijd dankbaar voor zal zijn.

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Cécile

Claudia Vesters
5
2020-01-22T10:16:40+01:00

Cécile

Een waardevol programma dat mijn leven heeft veranderd en ik iedereen kan aanraden.

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

Hilde

Claudia Vesters
5
2018-01-28T17:12:17+01:00

Hilde

Claudia heeft me geholpen om het inzicht te krijgen in mijn eetpatroon en heeft me de juiste handvaten gegeven om dit patroon te veranderen. Haar vriendelijke benadering is erg prettig. Ik kan haar zeker aanbevelen.
5
26
Claudia Vesters

× Waar kan ik je mee helpen?